Puiuti de Randunici 2008!! (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stelutza - ii dau cu crema pentru vreme rece Klorane, inainte sa iesim afara, ca ai mei is tare sensibilosi la ten, ca maica-sa. cred ca avem alergie la frig.

Simo - sanie foarte sigura pentru bebelusi e aia de la chicco, in forma de ursulet. Gasesti la metro, selgros. Noi din asta avem si iti spun din experienta ca e foarte buna.

vio - imediat ies si ceilalti 19 dintzosi. Eu astept 23, 4 de-a lui Vladic si 19 de-a Dariei.

Acuma sincer eu inca n-am uitat experienta de la Vladic cu dintzii si pot spune ca toti dintii de dinainte de canini au iesit greu, dar au fost un antrenament doar inainte de eruptia caninilor. Atunci a inceput adevaratul show.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara duamnelor!

Aseara la ora aia, Liana, dormeam! cand ma strigai tu! hi, hi...

Stef s-a ridicat azi dimineata singurel in picioare ! Se tinea de gratii si era in picioare! Eu i-am zis randunoiului sa-l ia cand se trezeste si sa ma lase si pe mine sa lenevesc. Si cand s-a trezit Stef, randunoiul l-a vazut si m-a trezit sa-l vad si apoi nu mai putea de bucurie si radea la noi..n-am mai dormit, ovcors…

I-am facut dimineata dovleac copt, mar copt si gutuie coapta. Gutuia a fost demetiala! Extraordinar de buna si moale, usor acrisoara si a dat o aroma super la fructe. I le-am mixat cu branzica de vaci.

Ursulico, eu pun la copt intr-un castronel de tabla, si invelesc marul in hartie de copt, dovleacul la fel, tot in hartie. Dovleac ii pun o bucata cam cat palma de-a mea(fara degete )

Simooo, ce frumos e cu zapada la voi! F. frumos! Super pozele din gradina! Mai e putin si vine Craciunuuuul!!
LMA de Sf. Cecilia!
Pe Stef il culc pe cearceaf, fara perna si invelit cu o pilota subtire.
Sanie am de la Vlad, e cu spatar si cu o paturica pt. picioare. Am luat-o din Selgros acum 3 ani, 50 ron.

Mihule, am vazut ca esti verde??

Luny, asa cum zicea Olgutza merita sa mergi si la Stanciu pt. o parere…asta daca nu esti hotarata ce sa faci…eu am ajuns la Stanciu cand mi s-a imbolnavit Vlad dupa cresa…v-am povestit eu…cu branula…si de fiecare data cand a avut Vlad ceva am fost la el si ne-a zis exact ce are si ne-a dat ce trebuie. Daca vrei iti dau nr. de telefon de la cabinet si faci programare. E 50 ron consultatia si cabinetul e la doua strazi de mine, in Berceni. Poate ne faci si o vizita cu ocazia asta!
Intre timp am cautat nr: 0724579372.
De regula e aglomerat, intrebi cand are primul loc liber sa te duci.

Stela, felicitari pt. lapticul baut de Tea din bibe!

Maria, pe bb 2 iti zic sigur ca il vei iubi la fel de mult! Cu neglijarea primului…e posibil, in primele 2 luni, dar apoi realizezi si iti revii. Si cu posesivitatea, idem ca la Clau

Vio, felicitari pt. dintisorul lui Sean! Nu te-am mai vazut de mult…

Mimo, mersi ca te-ai uitat! Vezi la Auchan si ma suni
La care Zara ai fost?????? Ca am fost si eu azi in Dr. Taberei, de la 11 la 13! Incredibil, daca stiam ca mergi poate ne vedeam…apoi ne-am dus la nasu’ la masa, la pranz, ca sta chiar langa mall.
Pe Stef l-am carat dupa noi, mi-a fost si mila de el ca i-am stricat somnul pe ziua de azi…a adormit 15 min cand ne-am dus, in masina, apoi 15 min cand ne-am intors si juma de ora cand am plecat de la nasu’…l-am culcat la 8 jumate si la 9 jumate s-a trezit…frichineli, maraieli, ceai, dentinox, luat in brate

Raluk, da, am auzit si eu ca si la baietei s-ar da cu crema din asta si s-ar desface putzi…dar eu parca nu vreau cortizon...e de evitat…nu Tuchi?

Mi-am facut temele, da??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Confirm si eu ca a nins la Brasov, am iesit si noi, Matei era UIMIT!! Insa poze nu am facut cand am iesit, doar de la balcon, poate maine, ca vrem sa iesim iar!

In rest cu ale noastre, de sambata...

Mai, eu uit mereu de Vigantol, oricum am auzit ca e apa de ploaie... ca dupa 2 saptamani nu mai e buna sticluta, trebuie alta ca solutia "expira". Si cu toate astea ar trebui sa ii dau si eu, dar UIT!!!

Vio, nici eu nu am menstruatie inca. Si nu mi-e dor de ea!

Va doresc o duminica frumoasa.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Aa, am fost la Zara sa ma uit de geaca groasa pt. mine...si n-am gasit...vazusem apoi una misto la Colin's...500 ron fratee, dar ce-au de sunt asa scumpe??
Le-am luat la cumnatelele mele cate un cadou, maine e ziua lor de nastere
Si lui Stef o caciula bursucel, maro, flumoasa, de la Z

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Clau, am facut crema de zahar ars! eu, nu randunoiul

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa va fie de bine cumparaturile, Bubu!

Vio, Nico - nu cred ca e motiv de ingrijorare amenoreea. Am inteles ca atunci cand un copil continua sa fie alaptat la cerere, menstruatia poate intarzia sa apara.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Mersi Cristina! geaca nu mi-am luat, ca nu dau atatia bani pe o geaca ...mai cautam...

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

'Na seara!

Eu sunt varza de oboseala si am ramas in urma cu un capitolas.

Iri am fost la BE, am schimbat 2 vorbe si cu Roxana , am luat cate ceva si-am ajuns tocmai seara acasa. Cand ajung acasa imi spune mama ca Alexia vomita intr-una de cand a venit de la gradi, am gasit-o pe jos in dormitor cu capu mai mult in lighean , ajunsese la faza de vomita galben-verzui, adica nu mai avea ce..nu va spun ca era de-a dreptul leguma...Evident ca am certat-o pe mama ca nu m-a sunat sa-mi spuna , m-as fi grabit sa ajung acasa...

In fine, pe la ora 21 ne-am imbracat, am lasat Antonia la mama si am plecat la urgenta la IOMC. Nu stiam ce e , dar mi-era frica si de o apendicita ceva, asa ca n-am stat pe ganduri.
A consultat-o si era ok, in mare. Ia luat putin sange din deget sa vada cum sta cu deshidratarea si a zis ca nu e cazul de pefuzie. Oricum am ramas peste noapte la matusa-mea sa ne asiguram ca nu se agraveaza si azi dupa pranz am venit acasa.

Acum e bine, e mai vioaie, nu a mai vomitat, dar am trecut-o pe regim pana ma conving ca e ok.

Tuchi, imi pare rau de copii bolnaviori, multa sanatate!
Zoze condoleante!

Nu mai vad nici sa scriu ca am mai avut cate ceva de facut azi, asa ca va pupic si ma duc la nani.

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci Cristina,ma gandeam ca e necesara crema acum,cand e ger.
Mai,nu trebuia sa o laud pe Tea ca a vrut laptic fiindca am incercat din nou acum,dupa baie si nu a mai tinut.Nu a vrut sa puna gura,a insistat cat a putut socrela si au inceput urletele..mi-era o mila de ea...am rezistat ce ma rezistat,dar ea urla saraca si sa zbatea si pana la urma m-am dus la ea,a papat o tzatzi ce se intarise si a tras pe dreapta.Era si f obosita.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu nicol,imi pare rau de sperietura cu Alexia..Dar ce o fi fost?Sanatate!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput