Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am vazut si eu poze cu puiuti frumooosi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca mi-ati dat de lucru cu discutiile iscate in urma concursului... Foarte dragut! Asa balci mai rar avem parte. Stiti ca mie imi plac si anume cancanurile... Hihihihihi...
Deci statui batz de-am citit tot, ca sa inteleg contextul. Vazui si puricai pozele tipei de pe locul 2 (scuze, dar nu i-am retinut nick-ul). Lesne de inteles, ca doar ma cunoasteti de acum, tipa asta e clar pe stilul meu! Inclusiv pozele atat de discutate in care ea alapteaza, le-am privit ca dintr-o revista, fara sa mi se para nimic socant, vulgar sau aiurea. Bravo ei ca a avut curajul sa-si expuna una alta si mai ales felicitari ca a avut ce expune.
Cu toate astea, si nu o spun pentru ca mi-e draga Devylla sau pentru ca e de-a noastra, pozele ei mi s-au parut muuuult mai sensibile. Pozele astea au o viata proprie, au o poveste a lor, transmit sentimente si imprima stari, emana energie si te indeamna sa te implici emotional. Nu sunt doar o ipostaza si atat, ci te duc cu gandul mult mai departe. Te fac sa construiesti ceva in jurul lor, sa tesi o frantura din viata cuiva, sa joci un rol si sa te inchipui in locul unei femei departe de tot ce a insemnat pentru ea "acasa", care ia viata de la 0 printre necunoscuti (si nu orice necunoscuti, ci unii cu o limba incalcita si o traditie, o cultura, o religie la poli totali opusi fata de valorile si trairile ei de pana atunci). Ca sa nu mai spun de rolul mamei (ma refer aici la ipostaza mama-mireasa), ca numai un om cu inima de piatra nu ar fi miscat de durerea ei de a-si "pierde" fata draga printre straini, in lumea atat de indepartata...
Superb! Si felicitari! Iata cum o imagine aparent simpla poate prinde viata si poate starni o tornada de simtiri...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Moldoveanca, am inteles si eu ce ati patit (abia acu m-a lasat migrena )
Eu zic sa incerci sa dormi mai langa el zielel astea, ca sa fii mai linsitita.
Sunt sigura ca afost cevba intamplator, si ca nu vor fi urmari.
Foarte bine ca te duci la medic marti.
va pup tare, si pe tine si pe Vladut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, ne-ai sedus si ne-ai abandonat? De ce nu mai treci si pe la noi? Ti-am spus ca eu recitesc paginile de la odisee; erai prezenta in fiecare capitol. Mie una imi lipsesti soro. Imi lipsesti rau!!!!
Fluturasul tau scump ce mai face? Cum mai sunteti? Mai vreau si eu sa-l vad. Cred ca e o bombonica de flacau!!!
Pupici mami!!!! Pup si pisoiul bucalat!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Fac si eu o pauza de impins tricicleta prin casa si de pictat. Alex a avut program artistic azi, cand il culc pe Bubu o sa descarc poze cu operele de arta.

Sabina, de data asta nu mai apari in picturi. Insa o sa iti arat imaginea cu piata. Haios e ca eu aveam un cartof intr-o mana si o sacosa in cealalta. Sa vezi acum cum sunt, portocalie, cu palarie albastra si haine mov. Ultima moda, ce sa mai! Sofia deseneaza foarte frumos si este muuult avansata. Cum mai esti cu migrena? Eu sunt asa si asa, s-a produs motivul obiectiv si sunt in curs de imbunatatire, dar inca ma simt slabita.

Diwana, ma bucur macar ca te-am amuzat pe tine, eu chiar clacasem aseara.

Myral, si Andrei a scapat de atopica cand nu l-am mai dat cu nimic, si incercasem tot ce era pe piata. Insa acum e rau rau, nu mai sunt pete zgrunturoase, este tot o rana. Nici nu stiu ce sa ii dau. De regula ceda la Zyrtec, nici asta nu a mers.

Annisia, care va sa zica lui Y ii e bine cu bunicii? Ma mir ca il lasa sa pape singur, ai mei o alearga si pe Alex cu mancarea.

Betty, imi pare rau ca esti asa sfarsita, dar ma bucur pentru intentiile de BB, sa dea DD sa fie cum iti doresti. Puiul meu nu e vorbaret, e tacut. Si cand vorbeste doar bombane ceva in limba lui.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Sabina, pentr BB suav ia-o de la capat cu burtica, altfel pregateste-te de curse:viteza si rezistenta.

Luy, m-ai convins ca piticii s-au distrat de minune! Sunt sigura ca si voi. Of, iar ma oftic.

Bernix, tare aveam chef sa ne vedem candva, poate reusim pana se termina anul. Dar fara copii ca vad ca ar fi in stare sa remobileze orice incinta. ce m-am amuzat imaginand-o pe Degetica la impins bidoane.

Moldoveanca, e normal sa te ingrijorezi, oricum era ceva absolut ciudat si cred ca oricine s-ar fi speriat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata si de la mine!
Roxana, sunt mai binisor, dar ma astept la revenirea migrenei, sunt singura cu copiii toata ziua azi...deja am creieru pe moatze.
Annisia, si eu m-am uitat pe pozele ei si am apreciat-o ca pozeaza cum vrea ea, ca n-are inhibitii si ca are atitudine . Si ca arata beton de beton, bravo ei, sincer!
Insa poezele Sabinei si ale nanei exprima mult mai mult de-atata....iar a Sabinei mai e si total neobisnuita.
Si Anaxena a mizat pe faptul ca are o ipostaza inedita, dar e o ipostaza inedita exterioara, pe cand ;la Devylla ineditul vine din situatia, si nu din postura, gesturi etc.
Adica se merge in profunzime.

oricum, eu inca mai astept explicatii de la Sdmini de ce nu m-au rugat sa votez...chiar mi se pare aiurea ca au rugat alti membri si pe mine nu, acuma, privind retrospectiv:)))
Am primit si PM-uri cu intrebri despre jurizare, credeau oamenii ca eu m-am ocupat, LOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu reusesc nici sa citesc, nici sa postez cu nazdravanii. Ba mancare, ba se cearta, ba se accidenteaza. In plus ma apucase curatenia, am luat la rand dulapurile de la bucatarie si garajul. Sper sa plece tati cu Alex pe undeva ca sa pot face curatenie la jucariile copiilor si sa pregatesc pentru ajutoarele mosului.

Apropos, daca nu aveti bani pentru Mos va da Alex solutia: mergem sa sapam in mina si vom gasi acolo bani de aur si diamante.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, las ca se odihneste si omul fara voi, si de luni il iei de bun si ii pasezi copiii. Ma bucur ca esti mai bine, imi imaginez insa si cum e cu nazdravanii acasa ca asa e si la mine acum.

Acum ma apuc sa citesc si eu subiectul cu foto, ca nu am apucat pana acum. Ramasesem fara baterie la calculator si am profitat sa strang pe aici. Revin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Acum am citit si eu la subiectul despre concurs, vorba Annisiei, duceam lipsa de ceva atmosfera. Dincolo de agitatie, eu sunt fericita ca a castigat Sabinutza si zau daca ar merita sa puna la suflet ceva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput