PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Maaai eu i-am pus Dianei in premiera pe Tudor Gheorghe!!! Si sa vedeti ce dansa si dadea din fund pe cateva melodii mai jucause si cand s-a oprit o melodie zice: "ASTA IMI PLACE MIE!!!" Ei da,ca doar e pe un sfert olteanca
Am plecat sa mancam,apoi trecem la citit povesti ... Revin mai incolo.
DEEA abia astept pozele,ca la noi a nins doar in estul judetului.Si la tzara in Bihor a nins,chiar am vorbit acum seara cu o verisoara si mi-a zis.De ce nu-s si eu acolo?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Ingrid, am tot uitat sa iti spun. Perforator cu modele gasesti mai peste tot. Sigur ai vazut si tu, dar nu ti-ai dat seama ce e. Eu am luat de la Bricostore. Mi s-a parut a fi mai ieftin, dar nu sunt sigura. Gasesti la orice supermarket, la birotica sau la copii. Gasesti si la librarii sau magazine cu materiale pentru artisti.
blog
LunaNoua spune:
Bee, la multi ani !!! O viata fericita si lunga !!! Cum e cu padurea aia? Ati apucat sa o inspectati ?
blog
LunaNoua spune:
Moni, eu am vrut sa iti zic ca nu e cine stie ce Realul, dar nu am vrut sa iti stric cheful de a inspecta un supermarket nou .
Noi am fost la un mall nou la noi, urgent sa luam niste laptic, si am intrat si in niste magazine cu deco pentru casa. Ce frumuseti am vazuuuut. Si eu si Daria ne-am colindat pe la toate rafturile, spre disperarea lui tati , dar am avut ce admira. Ornamente decraciun, papusi de plus in forme de mosi, reni, oameni de zapada, ordonate pe game de culori. Intr-un colt era Craciunul rosu, in altul albastru, in altul mov. Si erau mosi tot alte animale, faci, foci . Era un loc unde erau numai plusuri care aratau a prajituri, turta dulce, in tot felul de forme, cum facea bunica mea de Craciun, biscuiti in forma de omuleti, cizmulite, braturi, stelute.. etc
blog
monica70 spune:
DEEA n-am apucat sa o filmez cum tzopaia,dar o sa i-l mai pun serile urmatoare ca si mie imi place la nebunie Tudor Gheorghe.
Noi am mancat bine carnati de casa fripti (cumparati de la Real ),cartofi piure si gogosari acri (eu am mancat asa ceva a doua tura azi si am mai bagat si o punga de turta dulce de ciocolata in mine ,plus ciocolata Milka ) Ei si cum a mancat si Diana bine,nu i-am mai dat lapte ci ceai.Acum bea din el si se uita cu taica-su la TV la un film indian d-alea de vremea lui Pazvanti Mai ca imi vine sa o las sa adoarma acolo Azi s-a mai uitat Diana o vreme la o comedie cu Pierre Richard si eu ii tot ziceam lui taica-su sa ii puna desene,iar ea zicea ca nu vrea! Am intrebat-o daca ii place de tipul ala , a zis ca nuu,ca de tantile alea ii place
De inspectat Realul,ce sa zic numai l-am enervat pe husband ca io bagam viteza si el facea spume,el e in stare sa stea 4 ore sa se benocleze la toate tampeniile de alimente,pe cand eu tronc trantesc in cos ce-mi trebuie si gata Deci au fost raioane unde nici nu m-am uitat ,dar oricum e o ingramadeala de magazin, e mare el ,dar nu-mi place.Plus ca e in partea opusa a orasului.Si nici nu s-au deschis inca toate magazinele de pe galerie,inca sunt in curs de amenajare.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Hahhaa. Se pare ca e o boala la Realul asta, sa deschida cand inca nu e terminat. Si in Brasov, au deschis si inca se mai punea gresie pe jos. Erau unele locuri unde era zidul netencuit. Galeria de pe langa, era neinceputa, erau folii de plastic in loc de geamuri la fatada. Ce sa spun, ca daca vroiai sa cumperi ceva, intai trebuia sa il speli de noroi. Era un strat veritabil de praf pe televizoare, electronice, etc..... sa iti tot vina sa cumperi
blog
monica70 spune:
Fetele Brandusa (BEE) va multumeste la toate pentru urari,acum am stat la povesti cu ea la telefon,in timp ce Diana mea sarea in pat si se dadea hutza pe usa
Sunt relativ bine cu totii,tot cu constructia casei,l-a intzarcat de doua saptamani pe Razvan si inca e fara net din pacate ...
Diana e acum calare pe calutz si recita :"BLADULETZ MICUTZ DLAGUTZ NINGE PESTE TINE ,HAI AICI IN CASA MEA UNDE-I CALD SI BINE .."
Chiar ca am plecat la citit de povesti acum,doar doar o apuca-o si somnul ala odata ...
marchplayer spune:
Ia uite Moni, am gasit "plastelina" care nu se lipeste si nu pateaza. Ia ni cat costa!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
miraklucker spune:
Anda multumesc iti doresc si tie sa ajungi sa ai familia care ti-o doresti si asta cat mai repede. Si eu am incercat sa ma uit la pozele voastre dar linkul care il ai nu se deschide.
Deea m-ai facut sa zambesc. Poza de care zici e la aniversarea primului anisor al Dariei mele. ...si tu ai o fetita tare tare frumoasa. si mi-ar placea si mie sa o pot admira mai des. Poate imi dai si mie adresa de la pozele voastre
Da, Ingrid, am fost la zapada. Nu am ajuns pana la socrii ca s-a anuntat pe seara un alt val de ninsoare si ne-a fost frica de polei (peste zi a fost frumos dar frig), am fost numai pana la cumnatii mei (sora sotului) care au o ferma imensa la marginea unul sat si 3 copii. Pe ai mei nu i-am mai scos din zapada. David a vrut clatite cand ne-am intors, dar a adormit pana le-am terminat. I-am dat una in pat sa o manace dar a adormit cu ea in mana
Da, Daniela ai dreptate, nu stiu cum am socotit eu , doar eram bine mersi burticoasa cu -selin pe cand Daria avea 10 luni.
v-am pupat, sunt franta ma duc si eu la TV
http://picasaweb.google.com/miraklucker/DariaLa4Ani#5271954356845238866 ...........si de aici cateva poze cu zapada
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi