Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza la amiaza, daca se accepta. Eu nu fac nik, nu gandesc nik, dorm, dorm, dorm sari-mi-ar somnu` si incerc sa nu ma gandesc la anu` care trece. Cryna multam de cafeluta, ma freaca o lene, n-am mai facut cafea de 3 zile da` de baut, zau, ca as bea....

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, de Craciun la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA! 'NEATA! La toti somnorosii si toti puturosii ! Dam iar -luta de rigoare ... si... va asteptam la povesti. Eu, nu mai zic nik (ca Marami , dar de plictis io , n-am chef de vorba )... momentan... dar, astept sa va -esc pe voi .
Spor la treaba pt. harnicute si celor care sunt la munca .

la toate & .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Multam de cofee de ieri si alaltaieri,dar la mine a fost ca la balamuc.Unul venea,altul pleca...pune-te masa,scoala-te masa...Iar ieri a plecat sora-mea...
Acum va poftesc eu la cafeluta calda si aburinda!
Cryna sa te iubesti cu d'agul tau mult,mult,mult si nimic in lumea sata sa nu intervina intre voi!Multumim de aprecieri!
Cristiana gata cu lenea?Nu te apuci de pregatiri pt rev?Ce-ti mai face pisa?
Eu sunt la munca,nu stiu daca voi lucra si maine,dar am in plan sa fac cateva salate pt Anul Nou.Oricum la aperitiv se inghesuie lumea,mai usor cu sarmalele,poate se acepta si un carnat asa...de control.
Pup fetele si intru mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei in sfarsit merge netul!!!!Aveam si la servic dar acolo nu prea mai pot intra, merge incet de tot iar acasa a cedat. Am incheiat acum un alt contract de net cu alt furnizor sper sa fie de durata. Incep prin a va spune si eu despre comportamentul copilului la serbare. Daca va aduceti aminte copilul meu este inscris la grupa mare si din acest motiv au avut o serbare reusita. Toti copii si-au spus poeziile, au dansat iar cind a venit rindul lui David l-am vazut ca se apropie hotarit de microfon sa spuna poezia. A stilicit mult cuvintele dar nu s-a lasat pina nu a spus-o pe toata iar educatoarea l-a laudat spunind ca a fost singurul copil care a stiut poezia fara nici un "ajutor". Am filmat toata faza iar dupa ce a terminta poezia m-am asezat pe scaun pentru ca imi tremurau genunchii de emotie si nici nu mai vedeam bine din cauza lacrimilor. Erau lacrimi de bucurie imensa. Retraiesc cu placere aceste momente toata viata mea.
Acum David este iar racit, imi pare rau ca nu pot sa ies cu el afara sa vada luminitile si brazii impodobiti . Important este ca isi ia medicamentele si deja se vede un progres de ieri cind am fost la doctor. E plin de energie, la fel de dragastos cu mami lui. I-am facut o gramada de poze, am sa le asez in curind sa le vedeti. Acum s-a trezit si e "calare" pe mine, am sa revin eu curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... iau o pauza de la bucatarit ... sa zicem ca-i gata pe azi ... Oricum, tura asta, "scapai" mai usor cu meniul de Revelion ... Adica, intrebai "mancaciosii" si au zis cam asa: salata boeuf au mancat de Craciun pentru saturat toate poftele , sarmalute la fel ... si antreurile la fel, s-au gustarit de Craciun pe saturate... Deci, repet racitura (pusa pe lista, in primul si-n primul rand, de Robert !!!) si mai facem, la bis, friptura, care oricum nu trebuie sa lipseasca din meniu... In plus, mai fac un borsulet de purcel... si, mai vedem alte "doleante" ... buna dispozitie sa fie, ca mancare se "gaseste" ...
Ca musafiri, s-au anuntat nanutii lui Robert (sora mea si cumnatul meu), dar vin pe fuga si nu-s nici mofturosi, nici pretentiosi la mancare... asa ca... ... mai am, maine, oleaca de bucatarit si de pregatit friptura, pentru poimaine la pranz... si cam gata... ...

Nicoll, multam pentru -luta de dimineata si spor la munca si la bucatarit !
Valy, ma bucur ca fu asa frumos la serbare si dam lui David, plus o dulce, ca sa-i treaca cat mai repede raceala!

-am si celelalte mamici harnicute (care n-au timp de scris ) si uram spor la munca si la bucatarit tuturor! Iar, daca nu ne mai vedem, urez tuturora:

UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, BUCURII LA MAXIM, MULTA FERICIRE SI FOOOARTE MULTA IUBIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cryna, relax...... asa cum am mai spus, ma rezum sa va citesc si habar n-am ce as putea sa spun. Pup "raciturile" si bucurati-va de iarna
Vali, de ce nu poti iesi in oras cu David? IO zic asa, imbraca baiatul si da fuga-fuguta la brazi si luminite, sa se bucure si el de iarna, dupa umil mea parere e mai rau sa-l ti in casa cateva zile apoi sa o luati de la capat de indata ce da cu nasul de aerul rece, da` no... tu stii cel mai bine ce-i bine pentru puiul tau.... na, c o dadui in pleonasme
Nicoll, pisa sau soricelul.... pe coada lui pisa scrie "sterilizare 2009" noroc ca nua tinut-o mult Soricelul, e bine mersi, face ce vrea ea si cand vrea ea, parca vorbesc cu peretii, cuvintele se izbesc de zid de cele mai multe ori, acum stii ce face??? ....mananca PRAZ, mance-o mama de olteanca
Mi s-au inecat corabiile, nu mai am solutii, nu mai am energie, nu mai gasesc resurse.... la naiba cu vaicareala, sa inceapa petrecerea!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Revin repede pentru a va ura si eu UN AN MAI BUN, CU SANATATE SI MAI MULTE BUCURII PENTRU TOTI !!!!!
Am sa revin cu pozele dupa revelion, acum am si eu nitica treaba pe la bucatarie ca fiecare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

An nou fericit, cu sanatate, bucurii si La Multi Ani !!!!

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani! Un an nou fericit, cu sanatate, bucurii si vise implinite!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La multi ani cu sanatate si fericire!

Noi stam aczasa...Dari e foarte racita si "fasaie" in piept.....bagam Salbutamol....:(

pupicei tuturor!

Mergi la inceput