Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Revin cu datele pentru listuta
DN: 18.09.1978
UM: 18.10.2008
DPN: 25.07.2009

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ramycubebei, hera01,bibuga v-am trecut pe listuta.
anielas pai optimista trebuie sa fii.nu stii ca la mine la 7 sapt si o zi nu s-a vazut inimioara la eco pe burtica?si mi-a facut urgent eco intravaginala si s-a vazut.fug intr-o sedinta, cand ma intorc o sa scriu mai mult

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Micaalsa..ia te uita avem DPN in aceeasi zi...sa dea Domnul sa facem bebei frumos si sanatosi .

Mie imi e asa cam lene si somn, si burtic cand ma lasa cand imi da semne de ceva intapaturi, dureri mici...

In rest tot cu urechea, mi se tot infunda desi aseara cand am ajuns acasa nu am mai avut nimic. Mi-am facut totusi programare iarasi la ORL dar vineri..mai bine sa ma verific, nu?

pupici pe burtici

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

anielas nu te panica, sunt sigura ca daca iti facea eco TV atunci vedeai si auzeai inima.

Eu am azi fix 7 sapt si 1 zi, si am fost la eco TV si s-a vazut si gamalia si cum ii batea inimioara, nu am auzit-o dar se vedea cum pulsa si a putut sa imi spuna ca are 115 batai/minut.

Toate bune si frumoase pana la urma.. eu ma simt bine, mai putin sanii care sunt fooooarte durerosi (asa as vrea sa zic si eu ca pe mine nu m-au mai durut de cateva zile). A propos, stie cineva, din proprie experienta, cat timp o sa mai doara? sper ca nu toata sarcina

Aveti grija de voi si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna ziua! Abia e ora 7:30 la mine si sunt nerabdatoare sa va spun ca si eu sunt mamica de iulie 2009. Sunt foarte incantata. Sunt o femeie foarte energica si asta sper sa nu-mi dea de suferit in sarcina.
Cat despre efort, mut si muntii ca noa asa-s io. Simptome nu am decat sanii durerosi, in rest nimic deocamdata. Cam pe cand apar restul de simptome, la cate saptamani greturile si asa mai departe. Sunt foarte entuziasmata si pregatita sa lupt cu orice greatza si alte simptome. Felicitari tuturor viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plius spune:

Buna zmeurici! Si eu voi fi mamica in iulie 2009! Momentan avem 5 saptamani si 5 zile, iar DPN este 10.07.2009. Imi puteti spune si mie cum pot face sa apar si eu pe lista aceea cu date de nastere?
Va pupik!

Lusa 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Buna seara, zmeurici (ce fain suna)...ne primiti si pe noi in gascuta?

DN: 04.03.1977
UM: 24.09.2008
DPN: 24.07.2009

Am fost ieri la medic si surpriza, o "sarcinuca"(asa s-a exprimat doctorul si mi-a placut mult) de 5 saptamani...sunt asa fericita!

Sanatate multa la toate zmeuricile si la toate mamicile de zmeurici.

Claudia, mami de Dennis, 31 iulie 2002, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Nix, eu as putea zice ca am experienta, am mai trecut printr-o sarcina si nastere ... dar sa ma bati de-mi mai amintesc cum a fost . Stiu ca am avut dureri de sani dar putin, cateva saptamani la inceput, greturi deloc. Eu cred ca difera de la o persoana la alta, unele vor avea greturi perioade mai lungi de timp, altele deloc ...
Acum de ex. nu ma plang de nimic altceva decat o crunta , datorata trecerii de la cafeluta la ceai, si un soooomnnnnn ... as tot dormi.
aliki4god, sarcina usoara si tie, luptatoare-o

Si sa va spun un pic cum vede fetita mea faza asta cu bb in burtik. Are 2 ani si 8 luni, e la faza intrebarilor numeroase si de cele mai multe ori fara nici un sens.
Ieri de ex. eram la sanius si a mea ma pistona intr-una sa-i scot bebele afara din burtica sa-l dea si ea cu sania. Degeaba i-am explicat ca tre' sa creasca, ca mai sta acolo, ca-i frig si sta la caldurica ... a mea o tinea una si buna. S-a lasat cu un plans si o jaleeee ... mama mama
Nu mai zic ca in fiecare dimineata ma intreaba daca n-a iesit, sa-l puna-n caruciorul de papusi, sa-i dea laptic ... si cam eu pic la mijloc ca in capsorul ei nu vreau sa i-l dau si ei sa se joace un picut cu el E o dulce, ce mai.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetelor,

cele care va intrebati de simptome,cat dureaza,etc etc. Difera de la sarcina la sarcina.Eu as zice ca la prima sarcina sunt mai accentuate, apoi se mai obisnuieste organismul.Asa cred eu.De ex. la prima sarcina te-ai duce la baie des, te dor sanii tare,ai greturi rau de tot... nu la toate gravidutzele e asa, unele nu au simptome prea multe nici atunci,dar eu din experienta mea pot zice ca se mai estompeaza din simptome odata cu nr de sarcini :) Dar si la prima sarcina, o sa va simtiti mai bine dupa primele 3-4 luni.

asa,sarcina usoara! :)

Piatra lunii 6 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

micaalsa, clauditza o sa trec imediat pe listuta.
nix bebele meu avea 154 de batai.nu-i cam mult 154?si asta tot la 7 sapt si o zi.ai grija cu urechea, foarte bine ca te duci la dr, ca sa scapi de o grija.
aliki felicitari pentru bebe!
plius daca vrei sa apari pe listuta spune care sunt datele tale si eu sau o fata care se ocupa de listuta te va trece.
micaalsa e scumpa tare fetita ta.inca nu inteleg ei bine ce se intampla in burticile de mamici.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput