America (133)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrada spune:
Multumesc, multumesc de urari!!!
La multi ani Andreilor si Andrelor, adrianaloy, ocebine, phillip, cine mai e?
A
Ramona J spune:
Am inceput sa ma gindesc si eu ca vine Craciunul si e cazul sa cumpar cadouri. In general am idee de ce au nevoie sau ce le-o placea, doar la Ana sint in pana totala de idei.
Are trei ani jumate, ce as putea sa-i cumpar? Am tot felul de cadouri maruntele, dar vreau o jucarie "de baza" ca sa-i spun asa. Chestia e ca habar n-am ce i-ar placea!
Incepe sa fie interesata de desenat/pictat/colorat (mizgaleste adica). Cu papusile nu s-a jucat deloc pina acum, dar recent a pus mina pe vreo doua. Deci ceva foarte girlie ar fi interesant, poate se mai schimba si ea din tomboy. Ii plac aparatele de fotografiat dar le-am studiat pe alea digitale pentru copii si mi se par overpriced. Mai bine ii dau unul din aparatele noastre vechi, cred ca face poze mai bune.
corinadana spune:
Eu am mers cu Raluca in magazine- asa de orientation... Comanda e tzapana ptr ca Ralu zice ca asa ne economiseste noua niste bani
.
Stie cineva ce inseamna blue ribbon school?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
| Citat: |
| Stie cineva ce inseamna blue ribbon school? |
Sunt scoli desemnate de programul asta No Child Left Behind,pt merite deosebite .Le da un premiu si un steag si o emblema .Ideea e ca astea care sunt blue ribbon cica sunt scoli foarte bune,pot fie atit scoli publice cit si privat.
Ca am ramas restanta cu raspunsul..am fost colega de grupa cu Mihaela Mihai si am stat in caminul 12 .M-am uitat eu la poza ta dar e tare mult de-atunci si cu memoria mea..(mai ales in ultima vreme)
Ramona,eu cind nu stiam ce le trebuie le luam mai multe si mai ieftine decit ceva de baza ,sa nu risc .Vezi si tu ce ii" scrie" ea lui Santa si faci selectie.
Eu am deja listele dar sunt asa de luungi pt criza asta economica ...
corinadana spune:
Multumesc! am gasit o scoala middle plus high school cu blue ribbon insa la inscriere batalia este mare, anul trecut 14 copii pe un loc.
corina mama Ralucai
alintaroma spune:
Corinadana simpatica Raluca
asa a zis si Bianca
, desi a trecut pe lista doar doua jocuri, unul pentru Nintendo DS si altul ... real, dar ne-a zis "vezi ce bine ca macar nu trebuie sa va cheltuiti banii vostri pe jocurile astea ca stii ca's scumpe" ![]()
![]()
Aici la noi sunt scoli Blue ribbon state si Blue ribbon national deci cele din urma sunt si mai si
. Scoala Biancai le are pe ambele
de aia am si ales-o.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Vreau un joc sau ceva mai consistent. Maruntele de-astea tot avem. Ana n-are treaba, inca nu da comenzi la Mos, asa ca totul a picat pe mine.
Cred ca nu i-ar trebui nimic, zau. Ea se poate juca o ora cu doua mingi de ping-pong (exemplu). In mintea ei cine stie ce personaje sint, ca poate duce o conversatie intre ele la nesfirsit...![]()
Am vazut o trompeta pe Amazon, ca era interesata. Sint in pana de idei rau de tot.
corinadana spune:
Si ce jocuri vrea Bianca ptr DS Alintaroma? Niste dulci fetele astea se gandesc ele la mami si la tati sa nu cheltuie mult...
M am mai uitat odata ca acum aflu ca ribbon poate fi de doua feluri; este national blue ribbon. Dar este asa de greu sa intri... Se acumuleaza puncte ptr intrare si albi nu pot avea mai mult de 30%. Imi place ca au 25% asiatici.
Super atunci scoala Biancai. Pana la ce clasa este?
Ieri a inceput Ralu vioara. Doamne ajuta ca i place, ii place de teacher si cica ptr prima oara cat a pus manuta pe vioara nu a "kill chicken".ha ha.
corina mama Ralucai
Andrada spune:
Invatatoarea i-a pus 3 la reading lui Marcu. Cica citeste de clasa a 7-a dar cind e sa raspunda nu-si asteapta rindul si mai vorbeste peste altii. Ce-are sula...in fine.
Mie nu-mi iese din cap cruzimea astea cu walmart, au fost si la noi cozi mei, si era de subzistenta nu 50$ off, cum poti mei sa stai 3 zile in frig si sa omori in drum spre casa ptr o diagonala mai mare?
Io nu poci intelege sa ma pici, deja l-am inebunit pe sot, numa asta vorbesc. Creca isi ia lumea in cap sau mute celul.
voiam sa va spun ca am vazut stire la englezi ca au scos card cu 100 de carti ptr nintendo DS parca opspe lire, cum aici nu va apare de sarbatori, am citit si am vazut ca poti pune software pe DS si apoi incarci carti.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

..