America (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

La multi ani ANDRUSHKA, Andrada si Andreea(Philip)!!!

si io, si io, doar ca pe mine nu prea m-au sarbatorit de ziua numelui, nefiind cel clasic ci o varianta - da' de anu' asta am hotarat sa ma sarbatoresc, pentru ca merit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

la multi ani, celor care poarta numele de Andreea,Andrei!

miere - frumoasa surpriza.

anul trecut,il asteptam pe sot sa mergem sa cautam o masina si nu mai venea acasa,cand colo. el a venit acasa, cu masina noua ,gata cumparata.

eu am brad artificial,nu miroase el a brad ,dar s-au inventat lumanarile cu miros de brad si e treaba rezolvata.

lai - La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lai, multam, asemenea si tie. la mine toata familia e de andrei (sotul andrei si philip e si andrew).
ei, gata curcanul? la noi a iesit tare bun asa ca am mai luat unul sa fac in we cand imi vin musafirii.
in rest, ne-am bucurat de 4 zile libere si ne gandim cu groaza la saptamana care vine (luuunga si urata). asta e, lunea viitoare plecam in cruise.
avem si noi ceva poze aici:
www.apha.shutterfly.com
asteptam si pozele voastre!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor de aici si din familiile voastre! :) Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Poze de la Barcelona pt cine are timp si chef :)

www.dropshots.com/adrianayampey pass - aidany627

A fost superb, m-as muta acolo numai pt mancare lol, mor dupa peste si seafood, am mancat paella pescareasca atat de buna ca balesc numai gandindu-ma :)

Ieri la intoarcere din pacate la apucat pe Aidan diarea si durerea de burtica.Azi a avut febra 100.7 :((, sper sa fie ok maine.Marti avem programare la doctor pt ok-iul de a incepe gradi.Va merge 3 ore pe zi la gradi germana, sper sa fie ok, am inima cat un purice(nu ca va plange pt ca ma implora sa il duc, doar ma gandesc oare cum se vor purta ceilalti prunci cu el...v-am mai zis eu de copiii nemti...off)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, sper sa rezolvati cu masina, bine ca esti tu ok, fiarele se repara.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

seara buna!

philip- wow,se cunoaste bine de tot burtica.

am o intrebare- cand ati invitat pe cineva in US, cum suna invitatia? de unde ati luat modelu? mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,ai inebunit fata cum sa fie 200-400?...hahahah,ai uitat tu de acu 2 ani...noi am dat anul trecut cam 70 de $...dar pt ca era mare si frumos...aia cu 20 sunt niste prihajiti si mici de inaltime

MIERE sa stapaneasca sotul cu placere masina!!!...asa am primit si eu masina anul trecut de la sotu'...chiar de Craciun mi-a luat-o,adica pe 24...da eu il asteptam cu masa si cu musafirii si el era dupa masina

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!

Bun a fost si curcanul nostru...mi-a iesit tare bun,dar cred ca toti ies frageti,vorba fetelor care m-au asigurat sa nu ma agit ca toti ies buni...mie imi place oricum curcanul asa ca...am bagat

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Pentru toti cei cu numele de Andreea, Andrei si derivatele:
La multi Ani!

Si noi incepem sa ne adunam dupa atatea petreceri ca o tinem lunga de joi incoace. Thanksgiving, Sf. Andrei si ziua celui mic.

iar maine 1 Dec: TRAIASCA ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce de evenimente!
Scuze pentru intirziere:
La multi ani Andrada!
La multi ani Andreilor si Andreelor!
La multi ani Romania!

Mergi la inceput