Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Off Getutza asa patesc si io! M-am certat pe rand cu sotu`, cu mama care a fost pe la mine 2 sapt...Acum m-am linistit! Sper sa reusesc sa ma calmez! Bogdanelu`
simonacip spune:
HAi ma fetelor, eu zic sa nu mai puneti la inima toate cele. Eu as fi tare multumita sa-mi fie amindoi sanatosi nu sa stau noptile dupa ei cu siropuri si sare pe piept..Cu stotul, ce sa zic, am invatat sa nu ne mai facem noi toate capriciile si sa ne ocupam d c opilasi.O veni si rindul nostru cind or mai creste si ei un pic. Nici eu nu am pic de ajutor, nu vine nimeni sa stea cu bb macar 2 ore, dar nici nu mai am pretentia asta si atunci nici frustrari. Acum de ex ca plec la dentist am si emotii cum s-o descurca Ciprian cu amindoi.
E clar ca nu vor mai fi la fel casniciile, bb schimba totul zic eu, dar tocmai asta e, sa acceptam situatia care e acum, nu s-o dorim pe cea care a fost. Ma refer la timpul pt noi doi, la plimbari, filme si altele. Asta e perioada mai dificila, apoi cind cresc si devin mai independenti se schimba lucrurile. Dar clar, fara sacrificii nu poti avea nimic.
Va pe amindoua si nu va lasati coplesite asa usor..Pe mine ma termina ca nus e mai insanatosesc odata, nu vreau nimic altceva, nici sa dorm, nici sa ies...oof
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Getutza81 spune:
Simona, despre asta vb eu cand ziceam ca ar trebui sa fim fericiti ca avem copil sanatos !! si eu zic ca am contribuit si eu la sanatatea asta a lui, sau nu ?....cel putin nu mia racit niciodata... a, sper sa nu te superi simo sa crezi ca eu zic ca tu esti vinovata cu ceva ca sunt puiutyii bolnavi, pur si simplu e altceva cand ai doi si unul e maricel si intra in contact cu alti copii, e inevitabil sa nu se imbolnaveasca...
Miha, mie mie greu cu unul, dapoi cu doi ca tine ? eu cred ca ar trebui sa ne mai si inteleaga lumea ca acu e muuuuult mai greu sa cresti un copil ca mai demult, atunci si dc mureau puiutii parca nu erau asa afectate mamicile, era un cet la vie si mergeau mai departe , eu una cred ca as muri odata cu puiutul dc i sar intampla ceva Doamne fereste !!!!!!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Andree27 spune:
Neatza la amiaz si de la noi,
Am citit mai mult pe diagonala!
Getutza is aceeasi situatie sunt si eu cu socrii mei!Deja am ajuns in faza cand o vad deja mi se si urca tensiunea ,si instant ma enervez!Nu o mai suport nici pe ea ,nici pe el!!Mai bine sa-i evitam decat sa ne enervam!! multi lui Bogdanel!!!
Iulia si eu scutece de la Babylove folosesc de la 3 luni si sunt foarte multumita de ele!Se vede ca nu sunt facute la noi!!!!
Gabitzule ce tort frumos ,si ce flori frumoAse asa ca o doamna ca tine!!!!
Miss merci mult de tot!Am reusit sa fac calendarele,nu cu programul acela ci cu Picasa ,dar nu au reusit asa super ca ale tale!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Getutza81 spune:
CE CEATRA AM TRAS LA TELEFON !!!!!!!!!...am sunato pe soacramea sai spun ca sa nu mai povesteasca la toata lumea de noi ca mia spus maicamea ca una dintro scara din blocul unde sta soacramea (noi avem firma de curatenie si maicamea face curatenia, e angajata noastra.... si avem si o scara de la blocul unde sta soacramea) stie unde sta maicamea... ea povesteste totul despre noi la toata lumea si nu suport !!!!! si am tras o cearta cu ea de numa numa... ea mia inchis telefonul de 2 ori !!!! scroafa !!!! iam spus ca nu o suport si sa nu se mai bage in viata mea, si nesimtita imi spune ca eu lam facut pe cristi sa nu mai mearga peacolo, si ca nu ma mai duc pe la ei, blabla...(ultima vizita la ei a fost duminica...) dar miam spus toate ofurile, toata tremur si aCU ASTEPT O CEARTA CU CRISTI CA SIGUR IL VA SUNA.... sai fie de bine, toata tremur....
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
andreap spune:
Simona,pai ii dau Flixotide nebules 0,5mg/2ml.din asta ii pun 0.5 ml.impreuna cu ser fiziologic 1ml si adrenalina 1 ml.nu-mi da emotii cu adrenalina....ca pe vremea asta tot nu pot sa merg la MedLife(la dr.Marcu,e o doamna mai pe la 60 ani cred)..si fara adrenalina nu stiu daca merge.o prietena are altfel de tratament,adica Flixotide plus Fluimucil.
Getutza,off...nasol cu soacrele astea afurisite
Ce vreme...am iesit la farmacie cu Mariuca si ne-a prins o ploaie...
Sara e bine,mai haraie dar sper ca dupa ziua de maine sa fie OK.
Pupici
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
Neata, dupa o noapte de cosmarul cosmarurilor: m-am culcat la ora 21, repejor dupa el, dar de adormit am adormit pe la 22. Afara se anuntase de zapada, chiar a si venit prima zapada de anul asta... Apoi sculat de domnul David asa: la 0:10, la 1:42, la 3, la 5, iar la ultima trezire n-a mai ajutat nici sanul, nici tinutul de manuta, nici luatul in brate, nimic... Eu voiam sa-i dau sa suga, iar el se impingea de fund in sus si plangea... Innebunesc! Ce o avea??
I-am pus la 3 pernuta cu samburi de cirese calda pe burtica, se linistise putin, dar n-a durat decat o ora... Eu de la miezul noptii si pana la 5:30 nu am putut dormi, am stat treaza (am si alte motive, voi reveni), iar la 5:30 l-am sculat pe Bogdan sa preia. M-am trezit si mai infundata ca ieri, am dormit greoi pana pe la 7:30 cand m-am dus sa-l alaptez iar, apoi a ramas Bogdan cu el si pe 8:30 i-a dat un biberon (a lins 135ml), iar eu am atipit iar pana pe la 10:15, dar cu cosmaruri si cu respiratie greoaie si cu somn din ala din care te scoli mai obosit decat te-ai culcat... cum e de fapt la boala...
Azi dimineata: kk masiv cu putina diaree on top... La 11, la san, iar da-i din fund in sus si plangi, dar a supt totusi cateva minute. Ce naiba sa fie asta? Voua vi s-a intamplat asa? Nu stiu. Eu zic ca e burtica si diareea (cica bebeii la diaree mai refuza sanul din cauza ca laptele de mama are lactoza si asta stimuleaza si mai mult digestia), Bogdan zice ca e din cauza ca nu putea respira si i-a dat din nou Nasivin (picaturile cu chimicale care descongestioneaza mucoasele dar si usuca la greu ). E deja a 5-a zi in stilul asta. Daca pana diseara face la fel, mergem la urgenta, sa ne invete aia cum sa-i mai curat nasucul si ce sa-i mai dau, ca nu mai stiu, zau... Pe de alta parte, mi-e o frica de moarte sa nu luam de acolo alti microbi, doar e anotimpul bolilor si racelilor...
Asaaa, iar celelalte motive de a sta treaza au fost discutiile cu javra de fost socru despre fereastra din dormitor la care sunt convinsa ca m-a tras pe mine curentul. Credeam ca e rama ferestrei, dar acum am simtit curentul efectiv la geam, nu mai spun ca dimineata tot geamul era ud de sus pana jos... Am pus termometru, sunt acolo 20° cu caloriferul aproape de maximum (nu-l pot da nici la maximum, ca apoi nu mai e de respirat in camera aia). Dupa discutia avuta de Bogdan cu el, in care Bogdan i-a spus ca am incercat noi sa sigilam cu silicon rama ferestrei si sa rezolvam singuri ca sa nu mai apelam la el, fiindca avem impresia ca el nu ne ia in serios, el a afirmat ca il jignim, iar Bogdan i-a trantit-o in fata ca este o realitate faptul ca a asteptat 6 luni pana sa schimbe fereastra in camera copilului, deci ce sa credem? Iar boul si acum afirma ca nu era cazul sa fi schimbat fereastra acolo, ca vezi Doamne noi am lasat fereastra deschisa cand ploua si (fereastra fiind inclinata) de aceea intra apa in casa Asta apropo de luat in serios
Ieri ne trezim cu o scrisoare „oficiala“ de la el, in care rezuma discutiile (evident numai din punctul lui de vedere), scrisoare pe care Mutti mi-a confirmat ca o scrisese in seara precedenta in stare de ebrietate... Comentariul lui Mutti, cand i-am povestit eu ce si cum, a fost: „Da, dar nici Bogdan nu tine ciocul mic“ Poftim? Da’ ce, suntem copii de 10 ani si nu avem voie sa raspundem „obraznic“? Fir-ar mama lui de nemernic... Aseara, dupa ce ca sunt si bolnava si obosita moarta, m-am apucat sa redactez si eu o scrisoare in care sa redau punctul nostru de vedere (si eu sunt mai buna la asemenea formulari juridice, nu degeaba lucrez de 11 ani la firma de avocati). Si da-i si scrie, si reformuleaza, sa sune cat mai taios dar in acelasi timp elevat, in limba aia de lemn a corespondentei oficiale. Ma doare capul si acum... iar azi noapte la 3 numai fraze si formulari de genul asta aveam in cap
Fetele cu teapa cu pampersi fara elastic, habar nu aveam ca exista si din astia, ia sa-l pun si eu pe Bogdan sa se uite atent data viitoare. Dar oare nu or fi greseli de fabricatie? Ma indoiesc eu ca le pun in vanzare intentionat, cine naiba sa le cumpere fara elastic? Ma gandesc ca puteti face reclamatie direct la ei. Eu am facut asa cu niste produse L’Oréal cu ani in urma si mi-au trimis acasa imediat altele noi plus o mica atentie. Scrieti in engleza mail la adresa oficiala de la Pampers, dati adresa voastra, eu zic ca aveti sanse bune sa va raspunda, astia sunt firma serioasa care nu-si permite sa piarda clienti...
Iulia scumpa, feel free sa schimbi (dealtfel toata lumea) toate linkurile dupa cum va convin voua, eu am pus ce mi-a placut mie la momentul respectiv, voi le puteti actualiza dupa bunul plac. Poezioara v-am daruit-o voua din toata inima
simonacip, si SANATATE MULTA, draga mea, pentru baietii tai, of, ce nasol e sa stai neputincioasa de-o parte si sa-i auzi cum tusesc, cum fornaie, cum se chinuie sa respire... Nici eu nu stiu ce sa-i mai fac lui Daviducul...
Getutza, of, bine-ai revenit, dar cate mai patimesti si tu, fata draga Te inteleg PERFECT cu situatia cu Cristi, cam asa suntem si eu cu Bogdan, ne aflam in impas si intr-o criza foarte puternica... Eu abia il astept de la servici ca sa mai stau si eu o ora numai pentru mine, ca sunt obosita si nedormita, cum zici si tu, mi se lichefiaza creierul efectiv de oboseala si acum si de la raceala asta tampita, iar Bogdan imi reproseaza ca nu apuca nici sa se dezbrace sau sa manance - dar pe cine intereseaza ca eu mananc cu gogalti, inghit pe nerasuflate cand apuc si mananc tot mai nesanatos, ca sa mearga repede, ceea ce ma costa laptele, care vad ca s-a imputinat rau de tot... ne certam, ne indepartam pe zi ce trece si nu ne gasim linistea ca sa ne ocupam si de noi insine amandoi odata, tot timpul trebuie unul din noi sa stea cu David ca sa poata celalalt sa faca ceva, doar seara apucam sa stam si noi impreuna si atunci suntem atat de capiati incat nu facem altceva decat sa ne uitam o ora la TV impreuna si sa mancam seminte... Of, uite tine aici o imbratisare virtuala de la o sora de suferinta Speram ca va trece si perioada asta, sa fie bebeii mai marisori, sa mearga, sa vorbeasca, sa ne spuna ce-i doare, sa ne inteleaga... sau macar sa-i mai putem lasa cateva ore si cu altcineva. Eu nu am pe nimeni la care sa pot apela acum cu inima impacata, nici cand sta Bogdan cu el nu-mi gasesc linistea, stau tot cu noduri in gat... Of...
Cleo, multam mult de si pentru umorul tau unic, care imi insenineaza intotdeauna sufletul
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micaela06 Fetelor referitor la uitatul la TV si a mea e fascinata, uitati ce fatza are. Si ma dispera ca vorbeste cu aia la stiri, ea crede ca Busu vorbeste cu ea. Si a mea e forumista Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008) O comoara, o comoara... |
Foarte tare!!!! E superbaaa!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Mai fetelor, imi pare rau de: Getutza, Mihaser EU zic ca toata lumea se mai ciondaneste, asta e... si barbate-miu imi mai spune ca sta toata ziua cu el, daca i-l dau 10 minute...asa sunt ei ce vrei!
Or sa creasca si copilasii si o sa fie din ce in ce mai usor.
Adevarul e ca uneori, cand ma fatzatie toata noaptea ma simt si eu nervoasa, ca un vulcan mocnit... incerc sa ma stapanesc.
Andrada ce-mi place de TIberiu al tau cu blondele!!! Supertare!
Adriana poti sa ma suni oricand, acum am si eu mobilul tau!! Daca doarme puiul il dau pe silent sau e inchis.
Altceva nu am avut timp sa citesc, fug in vizita la ai mei!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Alysh, Ina, va multumesc de urari si voua
Tare frumoasa a foast ziua mea de ieri, chiar m-am simtit rasfatata
Urata vreme e afara, ufff! La Carrefour era super aglomerat, noroc ca astia mici unul dormea in carut si altul a stat cuminte in carutul de cumparaturi. N-am scapat nici de tura pe la locul de joaca si masinutze, de-acum daca s-a facut frig adio parcuri. La Feeria s-a facut si un oraselul copiilor, dar ploua cu galeata, n-am apucat sa vad cum este.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla