Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada79 spune:
Gabitzam La multi ani!!!!! 
Ylari ce ai vazut in filmulet se numeste jumper si este de la Fisher Price. Uite-l aici:
http:// www. babycomfort .ro/index.php?cmd=show_product&id=2110
Are si nepotica mea si este inebunita dupa el si tot asa adoarme in el, abia astept ca imi trimite sora mea si mie unul.
gabitzam spune:
Vianne, Andrada, multumesc mult ![]()
Am descarcat cateva poze si doua filmulete de azi. Il vedeti pe Andrei cum a venit cu floarea, tare mandru de el. Costi imi adusese flori ceva mai devreme, sunt in poze, dar asta mic n-a vrut sa vina acasa de la gradinita fara floare. Mi-a cantat iar la multi ani, imi mai cantase si dimineata o data. Si cu Raducu hlizit un filmulet. Vedeti www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-11-21" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
gabitza, ma termini cu tortul ala..si ce-i curios e ca pana sa raman gravi nu imi placea frishca ![]()
si cum iti canta Andrei la multi ani! mortaaallll
am si eu ceva...uite aici forumista cea mai tanara... aici si aici ce faceam noi ieri dimineata ...edit: scuzati freza, deranjul..faceti abstractie
era 7 dimineatza doar
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Gabitzam La multi ani!!!!! ![]() Ylari ce ai vazut in filmulet se numeste jumper si este de la Fisher Price. Uite-l aici: http:// www. babycomfort .ro/index.php?cmd=show_product&id=2110 Are si nepotica mea si este inebunita dupa el si tot asa adoarme in el, abia astept ca imi trimite sora mea si mie unul. |

Merci frumos!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
![]() ![]() ![]() Merci frumos! YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
caaaaaaat???? 650??????? ori am inebunit eu de cand am datornici ori m-am zgarcit, dar...poate sa traiasca fatuca mea si fara ala...i-am luat leagan de 500
in care sta 5-10 min cand are chef daca are chef..cateodata doarme in el ore bune, da rar...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Reallaura spune:
VAd ca v-ati temut de vant si ati umplut pagina dupa pagina. Eu am stat vreo 3 ore afara cu Mirci. Si am si o veste buna: am scapat de constipatie
. Face des si solid, dar moale, nu mai sunt pietre
Scuzati detaliile ![]()
Virginia i-am dat calciu in primele 2 luni, odata la 2 zile cate 3ml. Imi recomandase sa-i dau pana la 4 luni,
dar nu i-am mai dat facea un scandal de ziceai ca-l tai, nu-i placea gustul
Ah... si stiu micii de care vorbesti, de la Dealul Negru....moooammmaaa...ce pofta mi-e!
Mikaela
esti o draguta. 67 cm are Daria? cat Mirci al meu! E inalta si pare dolofana...eu nu stiu ce sa mai cred cu graficele astea!
Mihaser ma bucur tare ca s-a rezolvat cu piciorusele!
Miss misto costumasul...fetelor, toate aveti mosi craciuni prin casa????????
Cenia sper sa va treaca repede infectia!bietii de voi!
Cleo f misto lucrusoare ies din mana ta! Imi plac. Caciulita are schema?
Mi_bebelina tin pumnii sa fie ok, poate pur si simplu a inspirat-o vremea la somn
Andreutza nu te mai inivinovati aiurea ca nu ai nici o vina. trateaz-o si gata, ii trece fetii!
Nu mai primesc comenzi pe laredoute franta pentru ca s-a lansat in ro. Vad acum ca raspunsese si Lilly
Ylari ce bine ca ai impartasit-o...daca stiam veneam si eu, tare putoare m-am facut, nu mai merg
la biserica nici sa impartasesc puiul..macar de sarbatorile astea...
Adriana nu e adevarat, sotul meu e medic si dupa anestezie sari doar o masa! te poti duce linistita
si arunci primul lapte. Pe mine m-a si operat sotul ca am avut un granulom acum, in timp ce alaptam, si mi-a facut
2 fiole de anestezic.AM muls primul lapte cand am ajuns acasa si gata!
Doloress i-am mai dat si eu biberon intins...nu mai fac, gata...desi ma mir ca laptele de san nu se duce la fel
ce daca e de san, stie urechea ce lapte o blocheaza?
Intreb si eu...
Iulia si al meu se scoala plangand, tipa, uneori doarme incruntat...nici mie nu-mi place asta...ooof
fetele, eu incerc sa-l feresc de Tv am spus ca pana la 2 ani, acum ma rog ca macar pana la un an. De fapt d-aia a si
cazut din bouncer ca-l mutasem depe fotoliu - unde sta de fapt pe masuta - cu spatele la tv...ta-su il mai pune la tv
ca sa scape daca il rog sa stea cu el, dar nu dureaza ca i-l iau...
Ah, si vad ca si fatuca ta e psaionata de tehnica. Al meu numai pe laptop calare ar sta!
Vianne esti tare ocupata ca ne e dor de tine! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
Iulia, esti de coma 

Bestiale filmuletele!! Si fi-ta iese ori computerista, ori rockerita 
Si inca ceva: esti o frumusica, o desteapta, ai umor, mie imi pari o tipa pe care orice barbat ar trebui sa fie fericit s-o aiba de sotie. 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Iulia, esti de coma ![]() ![]() ![]() Bestiale filmuletele!! Si fi-ta iese ori computerista, ori rockerita ![]() Si inca ceva: esti o frumusica, o desteapta, ai umor, mie imi pari o tipa pe care orice barbat ar trebui sa fie fericit s-o aiba de sotie. ![]() |
Subscriu!Subscriu!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
Gabitzam superb... poze, copii, tort... totul. Ce frumos ti-a cantat, super cred ca e cel mai frumos cadou.
Iulia83 ce faceati ma la copil?
Ce formunista frumoasa !
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
cleo78 spune:
reallaura, nu are schema. Adica cred ca tre platit sa o scoti.
Si ash vrea sa o fac, ca alternativa la fular. Poa ma ajutati, voi fete pricepute sa o descifrez.
si da, iulia e una din cele mai slabe si sigur top 3 cele mai frumoase mamici de aici! Iar fiica sa... seamana cu mama, of course
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii