Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sa va mai dau si eu motive de carcoteala .
Eu stau cu chirie, am 2 copii, primul facut in facultate. Asta nu m-a impiedicat sa-mi termin facultatea. La serviciu am renuntat pt. ca a trebuit sa stau in pat juma de sarcina iar clinica m-a tras in piept cu contractul de munca, deci n-am nici indemnizatie. Sunt multi care ma critica sau ne cred iresponsabili, sunt sigura. Dar am invatat sa merg mai departe.
Am fost diagnosticata cu infertilitate primara la 22 de ani, am uter bicorn si am ales sa fac copiii acum, pt. ca mai tarziu nu stiu daca mai puteam. Si ma felicit ca am vrut repede bb si asa am aflat ca am probleme. Poate as fi aflat prea tarziu. Sunt fericita asa, imi iubesc sotul si copiii mai mult decat orice pe lume. Iar cariera se face si de acum incolo, am doar 26 de ani. Nu spun ca e usor...din contra. Insa sunt optimista si sunt sigura ca am facut ce trebuia la timpul potrivit.
Sunt implinita si fericita, ma bucur ca mi-am intalnit sotul si ca avem aceleasi teluri si prioritati in viata.
Gata, am vorbit deja prea mult, ma retrag in gaoace .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa....
acu ca mi-a dat nebua de lucru...respectiv ANAXENA.....ce pot sa mai soun????mai nik
dar sa le luam pe rand......

pentru urarile frumoase pt ANDREI, MULTUMIRI SI PUPICI: ANABABY, SUN, MAITREYI, BOTI, ANACO, TIBE, FLO, KAMELYA, MINA, BUBU, STRULU

pentru fetili care m-au salutat de cand am revenit, iar pupaturi la greu: DIA, KAMELYA,OANA, NARCI, CAPRI, ANA_A, TECKY, FLO, THE_ANDREEA

ANA_A multu muuult ca ai transmis mesajul meu.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata plec la culcare ca astazi am cam abuzat de calculator. Pupici la toata lumea si o noapte linistita va doresc.

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Diana esti super-femeie cu o super-familie,te apreciez mult si nu in ultimul rand esti o luptatoare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ileana si Anaxena felicitari!!! A-ti fost superbe amandoua!

Intrebare: Biotics - as putea sa-l pun in ceai?Ca noi nu bem laptic in sticla. Pe pliculet scrie ca in lapte.Stie cineva? Ca luam antibiotic si as vrea sa-i dau si biotics sa nu-i stric stomacelul.

Stefan asteapta maine sa vada zapada.La Tihuta deja este iarna asa ca nu ar fi mare lucru sa coboare si la noi!

Carmenela foarte frumos ai scris!Ai mare dreptate!
Si Andreea are dreptate.

Noi asteptam Craciunul...sotul imi spune de cateva zile incoace ca abia asteapta Craciunul sa vedem cum va fi in 4. Si asa mi-a adus aminte de emotiile pe care le-am avut in primul Craciun in 3.

Kimmy intrebai daca pot fi vazute pozele de alcineva inafara de cei la care le faci invitatie. Daca pozele sunt private nu le vede nimeni inafara de cei la care le trimiti pe mail invitatie.

Noapte buna si la reauzire!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

apropo de a fi mama....io zic ca e tare greu sa fii parinte in general.
Ma gandesc cate oi fi gresit deja...si ma ingrozesc la idea ca poate nu o sa stiu ce sa fac la momentul potrivit. Cu toate astea...chiar daca pot fi acuzata de snobism sau patetism...din prima clipa cand l-am vazut ...am senzatia ca am stiut dintotdeauna ce trebuie sa fac. Imi venea sa ma tarasc spre sala aia unda era el desi simteam ca lesin de oboseala, doar sa il vad ca e bine.
si de atunci ...reactionez de cele mai multe ori bine in situatii grele. Si nu neaparat la schimbat scutecele , baitza etc...Sau nu numai la asta. Pentru ca e clar ca nu asta inseamna sa fii parinte. Ci sa ii asigur comfortul necesar unei dezvoltari armonioase. sa stiu sa il fac sa rada, sau ma rog...sa zambeasca...mi se pare ca e cel mai fericit si ma simt si eu impacata. Cand plange si nu am idee ce trebuie sa fac...imi vine sa imi dau pumni si incerc orice imi trece pruin cap. pana acum credeam ca instinctul matern e o poveste, dar sa mor daca nu la mine a functionat. si fara sa ma gandesc eu ca...aaa..ar trebui sa am instinct. Pur si simplu am realzat dupa o vreme.
Il simt cand e in neregula...il vad dupa privire...nu stiu.
doar o parere....Desui prea frumos a vb SOR'MIA ....si apoi ANDREEA. si DIANA...fiecare avem gandurile si parerile noastre, dar mai ales...sentimentele noastre.
Sunt parinti care nu se gandesc ca noi la atatea. iau nastrea ca pe un fapt divers, normal si atat. Nu au o suta de pitici ca mine sau ca altele.
Eu cred ca simpul motiv ca ne dorim asa de mult sa ii facem OAMENI ne face sa incepem sa fim mame bune.

pupici si somnic usor

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, vazut pozele cu Eliza cu si fara plete (mie personal acum imi plac mai mult pozele fara plete pt ca Aiduta mea e cheliuta si asa am devenit fan cheliute ), tot Eliza Balerina si micuta Erika

Camy, ma bucur ca o sa incepeti proiectul bb2. Mult succes va urez si sa auzim cat mai repede ca vi s-a indeplinit visul

He he, si pe mine m-au enervat fetele astea mai slabe, se stiu ele care sunt, si care se tot plang ca sunt prea grase .

Si ca tot suntem la capitolul gluma, sa va spun ce am visat eu azi-noapte, dupa ce povestea Sun ca se va duce la psiholog:
tratamenul la psiholog consta in stat la volanul unui camion imens si claxonat la greu de asurzeau toti in jur; mai putin Sun, ca ea avea casti pe urechi

Alina, cum mai e Rayan?

Ana, pentru noi esti pe primul loc

Ruxule, uelcom back!

Capri, mare dreptate ai

Si acum o intrebare: eu nu am mai alaptat deloc de mult timp, defapt si cand alaptam nu scoteam mai mult de 50 ml pe zi , insa constat ca si acum daca strang de sani ies cateva picaturi de lapte. Trebuie sa iau ceva pastile pentru oprirea lactatiei sau o sa dispara de la sine? Si cam in cat timp ar fi normal sa dispara de la sine complet (daca exista vre-un standard la capitolul asta )?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pentru strabism aici se recomanda sa duci bb le un control la 7-8 luni (cel tarziu la 9) sa vada daca e cumva suspect de strabism. Nu cred ca e bine sa asteptati pana la 2-3 ani. Noi vom merge cel tarziu in februarie, deoarece mi se pare ca la Maya i fuge un ochi :(.

Diana, eu zic basca jos! Voi ce o sa faceti, ramaneti in ro sau vreti sa emigrati?

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mno...am fost la dr si cica n-am luat bine in greutate...M-a cam pus in fund.A luat in doua luni doar 1 kg.Bine, media e cam de 650 pe luna dar oricum nu e ff bine...Of, manca-o-ar mama de modeala ca apa plata cu lamaie ii dau
Citesc din urma si revin

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ruxule, multumesc ca ma bagi in seama.Imi cresc paienjeni fata pana vi tu sa ma pupi.Da, si mie imi pare rau de Danuta, as vrea sa intre iar la noi

Ladymina, multumim tare de aprecieri...Esti o draguta draguta

Ioi Mada, data viitoare iti trimit poze cu ranjet pana la urechi.Sa te saturi si sa nu ma mai comentezi

Turtu, cat faci cu trenul pana in Zurich?Eu sunt zilnic aproape macar 4 ore cu Anais prin mijloace de transport...Hai curaj!

Ankule, am spume la gura.Esti multumita???Ce tzinuta faina are Eliza...Iooooiiiii, cat poate sa fie de frumoasa Erika!!!

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput