Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
viorella spune:
fetelor va!
vad ca vb. singura.....
ne mai auzim.pana atunci aveti grija de voi si de bebei!
32+
DarkBendis spune:
Buna seara! Intru "rapid" profitand ca socru-meu e la meci... deci nu trebuie "distrat" sa pup inca o data pe Dalma si pe minunea ei mica
Raportez ca dupa 3 ore si jumatate de tropait prin magazine... am cam terminat cu shoppingul pentru bebelina . Au mai ramas de luat cateva maruntisuri, adica sutienele pentru alaptat pe care planuiesc sa le achizitionez de la Marks and Spencer saptamana viitoare, impreuna cu un halat nou (al meu saracul e ditamai halatoiul si a trecut prin multe... parca as lua ceva mai usurel in bagajul de spital)... plus un pachet de scutece pentru nou nascuti sa fie in casa. Caruciorul+scoica le comand de la Bambinodirect si tot de pe internet imi inchiriez asa-zisa TENS machine, pentru primul stadiu de travaliu (apropos, nimeni nu a pomenit de asa ceva, se utilizeaza pe la voi?).Nici nu-mi vine sa cred ca-s aproape gata
Ieri am fost la clasele antenatale si am aflat din nou lucruri interesante... pozitii de relaxare, ce modalitati de "pain relief" se recomanda (relaxare+masaj, TENS sau eventual baie in prima faza, baie, entonox adica gas+oxigen, diamorfina injectabila, epidurala cand deja travaliul e avansat). Eu am de gand sa incep frumos acasa cu relaxare pe minge+masaj si apoi TENS (care se bazeaza pe niste impulsuri electrice, deci nu poate fi folosita in apa), iar la spital in apa combinat cu entonox si apoi epidurala (diamorfina poate sa afecteze pe bebe deci zic... pas). Ni s-au mai aratat pozitiile de "stat" si "impins" se pare ca statul la orizontala e cel mai de nerecomandat ... caci nu lasa gravitatia sa actioneze. Am aflat ca nici aici nu se face walking epidural, ca in prima faza a travaliului voi sta intr-un salon de 4 persoane (bineinteles, avand patul si spatiul "de langa" inconjurat de perdelute pentru privacy), iar in momentul in care incepe "munca" propriu-zisa voi fi in camera mea, cu baie si dus, si cu moasa care se va ocupa numai de mine. Om vedea...
Cam astea-s noutatile de la curs... daca mai imi vine ceva in minte mai spun.
Inca o data pup pe toata lumea, spor la cumparaturi la cine se distreaza cu asa ceva zilele astea, sanatate muuuulta la mamici si burtici... si.. VREAU SI EU COVRIGI . S-a deschis Christmas Continental Market in centrul Glasgow-ului, mergem maine si poate poate gasesc acolo
Dark Bendis
33+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 7 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Selene eu am vorbit serios cu covrigii si vad ca tu nu mi-ai dat adresa....inca astept...
Dark multumim iar pentru informatii, te invidiez ca ai terminat cumparaturile...
Eu m-am razgandit cu gatitul si am cumparat crap si fac o marinata, vorbim dupa ce termin
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Daiopri spune:
Daria bine ai venit pe lume si sa dea DD sa fie totul bine. Asteptam vesti bune. Dalma (si sotul) sa va traiasca fetita!
eu lucrez la min transporturilor si deci e de guvern. Astia au zis ca e chestie de securitate. Si inainte era in contract sa nu intram pe site-uri dubioase, sa nu download nimic, acum au zis clar ca sa nu accesam adrese personale de email si nici pe site-uri cu social networking:))
Asa ca tre sa fiu cuminte sa nu ma trezesc cu probleme acuma chiar cand sa intru si eu in concediu.
Iris, in pauza o sa citesc,dar cum ziceam o sa evit sa ma loghez(daca poci:)))
Oricum sunt alaturi de voi:)
Cum ziceam eu votez pt stelute sau fie si licurici, numai ingerasi nu.
Anca, care era carutul care ai luat tu? Ca ieri am vazut si eu unul, si cred ca e ca ala care il aveai tu:) Toata noaptea m-am gandit la el, desi e in 4 roti si azi cred ca merg sa il iau:))
Lisa, si eu aceleasi nume ma gandisem daca era fetita.
Ar fi simplu de as reusi sa intru de acasa, dar de obicei suntem pe afara sau am treaba. Acum am trimis baietii la gimnastica, si intre rufe si vase scriu repede repede.
Mai vroiam sa zic ca imi pare tare rau pt fetele din tara de ceea ce se intampla cu grija de bani pt nastere. E teribil! Mie nu mi-ar putea sta mintea si la asta.
In rest suntem bine. Sunt sprintena foc acasa, doar la servici ma dor toate cele:)))
Si diseara vizitam viitorii nasi. Wk placut!
Aveti grija de voi si bebei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cami_antonia spune:
DOAMNE FETELEEEEEE CE VESTEEEEEEE FRUMOASAAAAAA
ACUM MESAJ PT SOTUL DALMEI:
MERGI SI CHEAMA UN PREOT SA O BOTEZE .... CA SA NE PUTEM RUGA PT EA SI LA BISERICA .... DACA NU GASITI PUTETI SA O BOTEZATI VOI SPUNAND: SE BOTEAZA ROBUL LUI DUMNEZEU DARIA MARIA IN NUMELE TATALUI, AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH.
ABIA ASTEPTAM SA O PUTEM POMENI LA SFANTA LITURGHIE .... SA VA AJUTE DUMNEZEU .... SA AIBE PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTEEEEE .... SA FIE O LUPTATOARE ASA CUM AM FOST NOI TOATE DE LA ACEASTA ODISEE ...
pentru fetele care ma intrebau de botez: BOTEZUL UNUI COPIL SE POATE FACE IN ORICE ZI A ANULUI CRESTIN .... DE CE NU FAC UNII OAMENI IN POST ... PENTRU CA ATUNCI NU AR TREBUI SA FIE URMATE DE OPETRECERE SI DE O MASA CU MANCARE DE DULCE .... MAI ALES CUM VA FI CAZUL NOSTRU ... CELOR CARE NASTEM IN FEBRUARIE SAU IANUARIE LA SFARSIT SI PENTRU CARE 40 DE ZILE SE IMPLINESC IN POST .... MAI ALES CA E UN POST DE DOLIU AL LUI IISUS CRISTOS ....
asa ca noi de exemplu il vom face dupa postul Pastelui ...
Saptamana Luminata este prima saptamana dupa PASTE ... NU SE FAC NUNTI DECAT DUMINICA din aceasta saptamana ....
va povestesc maine ce am facut la bucale ... pupici
sunt moarta de somnic
28+ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Noapte buna fetelor, sa aveti un somn linistit
Iar fetelor din schimbul doi va doresc sa aveti o zi usoara..
Eu ma retrag...
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
neata feteleeeee
eu nu prea am dormit f bine/.... dar deja m-am obisnuit ....
plec la slujba la biserica sa ma rog pt dalma si pt fetita ei .... stiti cumva numele mic real al dalmei?????
mercic
pupi
o duminica linistita va doresc
28+ANTONIA IOANA
Camelia
IanFeb09 spune:
Trageti cu ochiul pe prima pagina la listuta. ce parere aveti?
PRIMUL LICURICI
dalma DARIA-MARIA , ora 13.50, 700g, nastere naturala, DPN 06.02.09
pusyketa spune:
Cami,noi pe 7 decembrie mergem la un botez.Parintii sunt foarte credinciosi,au vorbit cu preotul si le-a spus ca pot face botezul.
La masa vor fi numai bucate de post(nici nu va imaginati ce multitudine si varietate poate fi de post,mai ales ca se va manca peste),va fi muzica,dar mai putin dans,in sensul ca nu va fi zbantuiala,oricum in grupul nostru nu se asculta manele sau alte prostii de genul....
Fetita va avea 39 de zile,dar ei si-au exprimat dorinta de a o boteaza,ca sa poata merge toti 3 la biserica in ziua de Craciun.
Deci,se poate....
31+
VINE BEBE!
Carmen_Marieta spune:
'neata burticutze,
Incepem ziua cu pentru Dalma si Daria_Maria. Dumnezeu si Maica domnului sa va aiba in paza lor!
Si noi botezam copilul in postul Pastelui, eu vreau sa botez copilul la 6 saptamani, chiar daca e post, si voi pune mancare de post, iar cine vrea de dulce sa-si comande. Oricum prietenii nostrii tin post,daca nu vor mancare de post sa nu vina, pentru noi important este sa crestinam copilul, nu sa dam mari mese si petreceri. Noi suntem in doliu, tatal lui Radu a murit, sincer, chiar nu se cade.
Si cred ca la o saptamana maxim 2 dupa botez trebuie sa facem pomana, deci cautam sa facem ceva mai restrans.
Cami asteptam sa ne povestesti cum a fost la Bucuresti.
Tuchi ai grija de tine, daca este aglomerat nu te aventura sa mergi la cumparaturi. Sincer mie imi este greu, si nu pot sa spun ca am avut probleme. Mai bine merge sotul tau si vb la telefon. Eu tineam mortis sa le vad eu, dar Radu a zis ca decat sa patesc ceva mai bine platim o factura mai mare la tel.
Selene noi iti vom fi alaturi macar cu vorba, ca fizic nu putem. Ai trecut prin multe, si ai demonstrat ca esti o fata foarte puternica, vei fi si mai puternica, cand o vei tine in brate pe micuta Daria.
Pusyketa cu dr Kulava vei naste?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.