CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am cam lipsit de aici, nici nu s-a mai intimplat mare lucru la scoala.
Alexandru a dus jocul, inventia lui. Cam rudimentar, dar a folosit citeva "simple machines". Ieri au adus jocurile inapoi, am vazut cu ce au iesit copiii de acolo. Se vedea clar ca nu a fost facut de mina lor, am fost trista pentru Alexandru. Nici invatatoarea n-a apreciat, i-a dat S+. Mi se pare o porcarie sa faci temele copiilor, am fost si mai dezamagita ca invatatoarea a tinut isonul. Asta e, data viitoare sa ajute tati.
Dincolo de asta cred ca a invatat ce e cu pirghiile, suruburile si ce mai e pe acolo (forta, lucru mecanic). Ieri a fost testul, astazi vad cit a priceput. Am gasit un site cu explicatii foarte bune, din pacate e contra cost. Am avut un free trial de citeva zile si a profitat copilul de asta.
Aoleu, nu am facut exercitiile celelalte saptamina asta. Andreia, cred ca numai voi le incercati, cum au fost de data asta?
Astazi primeste alt pachet de informatii pentru Science Fair, trebuie sa vina cu trei idei de experimente. Avem distractie in vacanta de Craciun.
Tot astazi dupa scoala merge la o zi de nastere, bucurie mare!

Mi-am amintit ca Ana se pregateste de plecare, au intrat cadourile in geamantane? Ca eu de cite ori plecam le tot mut si tot cintaresc la genti... Drum bun si nu stiu daca intri pe site de acolo, dar iti urez vacanta placuta, Craciun fericit si un An Nou cu bucurii si sanatate.

Mercedes, felicitari pentru examen, sa se lase cu promovare. Cum e piciorul lui Cristi?

Cristina T, imi pare rau pentru toata incurcatura. Bietul om... Sper sa se rezolve cumva, sa aveti casa aranjata cum va doriti pina de sarbatori.

April, spor la inot. Noi sintem in pauza, ba s-au terminat si lectiile de tenis. Acum numai daca luam private sau mai merg baietii la teren. Seria urmatoare incepe abia in Martie, deci trebuie facut ceva pina atunci.

Alina71 poate pui poze, cind e serbarea?

Oanagabriela cum se simte Antonia? Multa sanatate, sint pacatoase otitele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, eu zic asa: 5*-ul lui Alesandru face cit toate notele f bune primite de celegii ai caror pariti le-au facut temele. Din toata faza asta, el e cel mai cistigat pt viitor! sa nu fie trist!!!!

CistinaT, pacat de ce se intimpla.........sper numai ca sa terminati curind!

Sanatate bolnaviorilor!

Ramona, n-am facut ex. inca. Acum mi-am amintit de ele si le facem azi.

Eu am avut o sapt. mizerabila dar rau de tot.........Bine ca s-a terminat!!!

Ieri copii au avut serbarea de Craciun: SUPERB!!! Au cintat si spus poezii, scenete, iar la sf- au "modelat" cu servetele: fie au lipit pe pietre diverse decupaje din servetele cu motive de Craciun......fie pe cani! Canile sunt la scoala caci, dupa ce se usuca, le baga invatatoarea la cuptor ca sa se fixeze "modelul" si apoi, le luam acasa! Le putem spala mai tarziu in masina de spalat vase si nu se duce "servetelul". Fac poza cind le avem acasa! (eu am primit o cana, cadou de la Bianca!!!).

Luni au dictare, examen la inor si marti test la mathe:-(( M-am saturat eu......va dati seama cam cum sunt copii.........

Cu cadourile de Craciun stam prost:-((( Nu a scris nici o scrisoare (nu prea mai crede si cred ca de-aia nici nu o trage ata). Nu am decat WII Hannah Montana si un tricou cumparate! Iar pt ziua ei WII FIT.

Azi o car prin magazine.......pb e ca nu-i place (si nici mie, ca e nebunie) si, oricum cu ea nu pot cumpara:-(((

Ceva idei de cadouri?!

Ana.drum bun, vacanta placuta, Craciun fericit alatur de cei dragi si un An NOu 2009 mult mai bun ca cel care se incheie!!! Sa ajungeti si va intoarceti cu bine!

Mergi la inceput

Interesant ca a venit copilul cu subiectele pentru Science project si acolo scrie si e subliniat sa nu faca parintii. Or fi vazut si ei la scoala ca e prea de tot.
La test a facut fara greseala, asta e important pina la urma. Chestia e ca daca a vazut proiectele celorlalti copii nu vreau sa creada ca ei se pricep mai bine decit el. Pe de alta parte nici nu vreau sa denigrez ce se intimpla la scoala, sa zic ca n-au facut copiii... parca nici asta nu da bine.
Am lasat-o asa, l-am felicitat pentru rezultatul de la test.
Acum sint pe fuga, daca va intereseaza o sa va descriu ce-i si cu science project asta.
A facut Alexandru testele de pe site, la primul a mai gresit. Testul doi a fost neobisnuit de usor. L-a facut repede si fara greseli.

Mergi la inceput

A facut si Bianca aseara ex. Chiar mi s-au parut usurele sapt. asta. Ea n-a avut greseli.

Mai avem 5 zile si se intra in vacanta! Insa, la noi mai sunt evaluari pina miercuri.

O sapt. usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ultima saptamana...
Joi avem serbare, vineri aniversarea zilei cu colegii, duminica cu bunicii...apoi il asteptam pe mosu'

La mate au terminat impartirile. Sa speram ca nu vor primi lectii pe vacanta. Vreau sa se odihneasca. Mai are 3 ore si termina si inotul, de miercuri merge la patinoar, iar intre sarbatori la ski.

Speram sa revenim cu forte proaspete la inceputul anului viitor.

Oana, sanatate Antoniei
Andreia, succes Biancai la evluari...n-o sa fie pb
Cristina, spor la terminat smotrul
Ramona, felicitari lui Alexandru...e important e ca munca lui.
Alina, simpatica Melisa cu recesiiunea
Mercedes, ce fain ca sunteti asa aproape de Ungaria...shopping placut
Lala, ce mai face Bogdan?
Ana, drum bun

tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va salut !

Ramona, si in clasa Melisei se practica acelasi stil cand vorba de proiecte ,insa copila mea s-a dus cu el neterminat pt. faptul ca nu aveam tot ce ne trebuie in casa iar ideile mele nu le-a acceptat si pace zicandu-mi : "pai daca fac ca tine nu mai este proiectul meu"
L-a dus asa
Serbarea este sambata ,voi face si poze ,dar la ritmul meu inseamna ca voi pune pozele in album pe la pasti..poate ma mobilizez mai repede !

noi inca nu am trecut la impartiri ,probabil ca vor incepe dupa vacanta si ma astept la teme de vacanta .

Vinerea trecuta au fost in vizita la Palatul Elisabeta si s-au intalnit cu familia regala ,au primit autografe si cate un suvenir.
Au fost foarte incantati !
La capitolul cadouri sunt foarte neinspirata ..ne-am gandit la consola wii .

revin

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna si de la noi,
In primul rand spor la scoala cat a mai ramas, sanatate multa, vacanta placuta si multe cadouri de la Mos.

April, 'La Multi Ani' ptr. Andrada, sa fie sanatoasa si sa aiba numai bucurii. Petrecere frumoasa !!
Asteptam poze.

Si noi suntem in linie dreapta cu Sarbatorile, Victor duce ba cadouri la scoala, ba chestii de donat.
Proiectul lor se numeste acum 'Partager ce n'est pas sorcier'.

Ne pregatim de oaspeti din Ro (sora-mea cu cumnata-meu) si ptr. Mos Craciun. Cadouri de Mos Craciun : tot strumferii: o carte, strumfi figurine, casuta lor, un joc, si unset de cosmetice (ca i-am luat so sora-sii).
In anul asta, copiii au primit deja o groaza de cadouri si din Ro si de aici.
Cel mai tare dintre cadourile de pana acum ii place jocul de sah.

De ziua lui, ii dam o suma de bani sa isi ia ce vrea el.

Pe 4 ianuarie va fi petrecerea lui cu copiii.

Ramona, Alina, si Victor tot singur isi face proiectele, si ies asa ca de 8 ani.
De ex., si-a facut invitatiile de ziua lui, a scris cum se vor juca, ce vor manca, ora la care vor manca, dar nu si unde este (cik asta le-a spus deja copiilor).
Am mai adaugat noi cateva randuri cu adresa.

CristinaT, cum stati cu renovarile ?

Si noua ne-au tocit nervii mesterii din Ro.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, ce frumos ca aveti musafiri din Romania de sarbatori! Asa am avut si noi iarna trecuta, a fost nemaipomenit!
Ma bucur ca mai sint si alti copii care isi fac singuri proiectele, chit ca ies cum ies. In final n-a avut greseli la test, deci am tras concluzia ca a priceput ce-i cu simple machines si asta conteaza. Acum imi spune ce simple machines vede in obiectele pe care le folosim.
De acum e vremea s-o ia de la capat cu proiectul urmator.

April, ce avansati sinteti! Alexandru face putine impartiri, mai mult principii de cum imparti decit impartiri propriu-zise. Vad ca merg destul de usor, dar la scoala n-au depasit faza asta.
Vad ca tot repeta adunari si scaderi pina la 20, sa raspunda cit mai repede posibil. Au un test care arata cit de buna e scoala lor si cred ca-i pregatesc pentru asta de repeta atita. Sau or fi copii care nu sint asa stapini pe adunari si scaderi...

A venit gerul si la noi, acum sint cam -5 grade, nici nu trece de 0 astazi. Incredibil, alaltaieri erau +24...

Mergi la inceput

Ramona, ei doar adunari/ scaderi pina la 20 au facut?

La noi azi au dat test la mathe. Bianca spune ca a fost f greu, dar ca a facut. Nu cred ca primit nota maine, decat daca copila care azi a lipsit pe motiv de boala vine la scoala. Daca nu vine, nu se dau testele pina ea nu apare, ca sa-l de-a si ea. Altfel, se pp ca poate sa vada testul vreunui coleg care -l are acasa pt semnat........

Cred ca vor trece la kg, ca tema pt amine la mathe a fost sa se cintareasca. Bianca are 35 kg si cred, 139-140 cm. (acum o luna is ceva avea 138).

Cu cadourile de Craciun nu stam f bine ca nu are dorinte:-((( Asa ca, nu-i scrie Mosului si eu nu stiu ce sa-i iau:-(((

Cristina, voi serbati ziua lui Victor de ziua Biancai.-)) Noi o serbam dupa 14 ian. cind reincepe scoala. In vacanta ramiem acasa sa ne odihnim. Vom merge la Opera la concert pt copii: Hansel si Gretel, la fim, piscina si poate patinuar (Bianca acolo vrea sa-i serbez ziua).

Ieri am luat si brad, dar mai repede de WE nu-l facem.......

Bianca va merge cu colindul cu copii de la biserica, asa cum fac in fiecare an. Ei ii place, se simte bine cu ei! In seara asta am fost la biserica catolica la serbarea de Craciun si au cintat f frumos colinde nemtesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

De vineri Antonia este in vacanta! Ioupiiiiiii! Din pacate eu nu prea am vacanta anul acesta, de obicei stateam si eu cu ea si tati intre Craciun si Anul nou. Inca nu avem nici un program special, speram sa se vada cu prietenii, sa mearga la film, la o piesa de teatru, la sanius (ca avem o iarna grea si cu zapada). Probabil ca vom merge si la patinaj, poate la ski...

La scoala a luat note bune, a avut diverse teste si a facut bine. Ea nu a inceput inca impartirile, sint inca la inmultiri, adunari cu sute si mii. A avut multe lectii in ultimile 3 saptamini si acum ne bucuram ca puteam sa luam o pauza .

Simbata a fost la o aniversare, seara am avut musafiri, duminica am fost intr-o vizita, asa ca luni eram toti obositi

Vacanta placuta la toti scolareii

Mergi la inceput