CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreia, adunarile pina la 20 le repeta oral. Trebuie sa raspunda repede, fara timp de gindire.
Au facut adunari si cu mii, fac inmultiri si cite putin si impartiri.
La ei cam toate temele sint cu recapitulare, nu e cum faceam noi. Au mereu exercitii cu materie din urma, plus din materia noua - desigur.
Alexandru mai are doua zile de scoala, apoi gata. Deocamdata avem programate vreo trei parties, in rest vedem noi ce mai facem. Sint citeva locuri unde putem merge ca-i frumos amenajat de Craciun, mai la vreun film... nu mare lucru. Joaca, relaxare.
Bradul nostru e in curte, nu cred ca il pot tine pina de Ajun. Alexandru intreaba in fiecare zi de el. Oricum, de miine se face iarasi cald si nu cred ca-i place nici afara la 23 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,
Cum e in vacanta ?

April, 'La Multi Ani' ptr. Andrada.
Sa aiba parte numai de bucurii.
Cum a fost la petrecere ?

Eu lucrez, restul familiei e in vacanta.
Deocamdata, ne bucuram de zapada, ca avem din belsug.
Victor a vazut 3 filme de cand a inceput vacanta, si-a ales cadoul de ziua lui, un joc de construit case.
Asa ca acum are niste case de vanzare.
Am fost la biblioteca, are proviziile de carti.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, imi pare rau dar nu merge prea bine cu casele acum.
Ai mei copii se iau la harta, Alexandru si-a facut exercitiile de pe site (usoare iarasi), ieri dimineata am facut si noi bradul ca n-am mai rezistat si am fost invitati la o zi de nastere (pentru copii, dar ne-am distrat si noi).
Astazi nici nu stiu ce facem ca-i frig si pe aici, maxima va fi de 2 grade. Brrr! Sint nevoita sa ies ca am ceva treaba, altfel asteptam ziua de Craciun ca se anunta 23 de grade.
Azi caut sa vad ce filme de Craciun sint la tv si pregatesc floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bianca este azi cu colindul, cu copii si preotul. Mai repede de 8 sear anu ajunge acasa. Au fost si aici de dimineata si tare frumos au colindat!

Ieri am faut si bradul......asa ca, poate sa vin a Mosul!

In vacanta raminem aici, dar vom avea destule de facut. Zapada nua vem, numai ploaie, frig si vint

Ramona, atzi facut ex. de sapt trecuta? Tare usoare au fost........Bianca le-a facut perfect.

Anto si asteptam pozele!

O vacanta frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Multumim de urari
A fost frumos si la serbare (unde i-a cantat toata clasa La multi ani) si la chef. S-au distrat de minune.

Joi, dupa serbare (care a durat 40 de min) am fost la pizza o parte din familii (toata lumea a fost invitata insa nu au venit toti) si copiii s-au simtit foarte bine. Au fost deosebiti cu totii cum au interpretat roluri, sunt mult mai mari, deja se simte ca sunt responsabili de ceea ce fac.

Vineri am avut cheful la un party house. Au cantat, dansat, s-au jucat, au spus bancuri, povesti, au interpretat o parte din serbare....a trecut tare repede.

Ieri a fost vremea bunicilor , alt chef.
Cadouri tare frumoase a primit anul acesta, e incantata, nu mai vrea sa se termine luna decembrie

Mos Craciun a venit in seara asta ca a mancat-o undeva si a gasit cadoul, asa ca....asta e. Oricum stia. Acum s-a spulberat de-a binelea mitul.

Mergi la inceput

Ce frumusica e Andrada, nu cred ca am mai vazut poze cu ea. Ma uit la pozele alea, ma mir ce mari sint copiii... nu-mi dau seama ca Alexandru e la fel.
Nici el nu prea mai crede, cred ca mai mult isi doreste sa existe Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

F. frumoase pozele Andradei!

Pacat ca a gasit cadoul...........Eu stii ce faceam, dupa ce descoperisem mitul?! Cautam cadourile, dar nu spuneam alor mei ca le-am gasit

Bianca a venit f incintata de la colindat! Maine mergem la opera la un concert de Craciun pt copii: Hansel si Gretel. Apoi merge la o prietena care a ramas ieri la noi. Doarme acolo si miercuri pleaca iar la colindat.

In seara asta, cind a veneit acasa o astepta scrisoarea de la Mos Nici ea nu mai crede 100 %..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ramona, asa e , nu ne dam seama ce mult au crescut...si noi am imbatranit....

Andreia, exact asta i-am spus si eu Andradei....ca nu trebuia sa zica nimic chiar daca a gasit cadoul...poate anul viitor.
Ne pregatim de plecare, maine plecam la socrii si joi la ai mei, apoi la ski. Va pupicesc si va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

april,cu intarziere ii doresc Andradei La Multi Ani

Sa fie sanatoasa si desteapta ,sa va bucuati cu ea !

Doresc tuturor Sarbatori fericite si vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

April, si eu am vazut pozele aseara de acasa.
Mi-a placut de Andrada, era asa scumpa si se vede ca a fost multumita de petrecere.

Vacanta placuta in continuare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput