CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna si de la noi.

Maine e ultima zi din semestrul 1, iar de luni intra in semestrul 2. Maine, inainte de a primi notele, dau dictare Notele intermediare le cam stim. Predomina 2-ul, dar, cum am mai zis si alte dati, invatatoarele sunt f exigente. La engleza are +2 (in diploma e totusi 2) si doar un copil are -1 (e un baietel a carui mama e americanca). O sa vad maine mai exact, oricum, sigur nu are nota sub 2, ceea ce nu poate decat sa ma multumeasca!

Ea anul asta e mai "cooperanta". Duminica, cum se afiseaza exercitiile de pe situ-l american, le si facem. La dictari nu mai comenteaza f mult........le ia ca "atare"...TREBUIE facute!

La mathe acum fac kg si la germana compuneri, recenzii ale unor carti citite, analize pe text (substantiv, adjectiv, verb).

Vacanta placuta copiilor din RO!

La noi azi e soare si 5 gr. Tare placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Salutareeee!

Se vede clar ca va distrati in vacanta

Noi intram abia sapt. viitoare.

Andreia , de ce intri asa de rar ? Esti bine ,da?

Mergi la inceput

Alina ......nu-s prea bine. Imi e rau de vreo 10 zile is nu stiu ce naiba am.............Cred ca iar trebuie sa fac o vizita pe la dr.......

La noi de azi a inceput semestrul 2. Au o noua profa la mathe (a 4-a in 2 ani jumate) Am vazut-o dimineata...e f tanara si mi s-a parut tare "pierduta" (era prima ei zi in scoala asta). Acum, o sa vad impresiile Biancai.

In semestrul asta au 5 ore mathe si 5 germana, 4 cunoasterea mediului, 3 Kunst (desen, pictura, etc), 3 sport, 2 engleza, 2 religie (bianca nu face), 1 citire, 1 muzica, deci 26 ore/sapt

Ramona, ieri am facut ex. pt sapt asta. Nu sunt grele........

Restul feteleor din strainatate pe unde sunteti? Sau aveti vacanta si voi?

Vacanta placuta copiilor din RO!

PS Anto, cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, sanatate multa.

Nu, nu avem vacanta, decat visam la ea.

Victor are din ce in ce mai multe lectii, sotul face niste cursuri si e absent vreo 4 zile din 7, asa ca suntem pe baricade.

Sa ne tineti pumnii miercuri, Victor isi va prezenta proiectul personal.
Tema care si-a ales-o este 'Cum se naste o carte'.

Si are niste comentarii originale, cum ca ilustratoarea ilustreaza cartea daca are chef, ca nu trebuie ca sa imprimam textul pe o hartie scumpa ca dup-aia nu o mai cumpara nimeni, ca desi 7 corectori corecteaza de obicei textul unei carti, tot mai raman greseli si tot asa..

Victor va avea vacanta in prima sapt din martie cand va merge intr-o tabara de zi.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, multumesc!

Bafta lui Victor! Suna interesant proiectul, iar comentariile sunt f "pertinente" Mai ales cea cu greselile

Bianca e incintata de noua profa de mathe. A lasat o impresie buna tipa. Le-a spus ca e de 20 ani in Germania, si Bianca a mai adaugat ca are accent O cheama Lasowski. Oare o veni din Polonia?!
Au inceput geometrie azi.

La "cunoasterea mediului" invata despre hrana sanatoasa

La germana fac trecutul verbelor.

Maine mergem la dentist si la pediatru. Ii fac vaccinul impotriva meningitei si veau sa-i fac si un set de analize. Nu i-am mai facut de vreo 4 ani si sesisez ca dimineata ii "iese" un miros nu prea placut din stomac.......Sper sa nu fie nimic grav, ca ea nu se plinge de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna!

Ne primiti si pe noi? Ca de ieri am inceput clasa a treia. Gata vacanta de vara, lunga de 6 saptamani la noi.
Mihai are 8 ani, ii place la scoala, iar ieri, dupa prima zi, desi nu li s-au dat teme, mi-a zis ca vrea sa faca exercitii cu fractii. E incantat de noua lui doamna, care e noua in scoala.

Vacanta placuta copiilor din Romania si rezultate bune celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ma bucur ca mai vad pe cineva pe aici, credeam ca toti copiii au trecut deja in clasa IV si am ramas singurele

Vic, bine ai venit si mult succes lui Mihai Ce frumos, avem acum inca un continent pe lista noastra . In plus voi sinteti exact invers cu sezoanele, asa ca va fii f.interesant. Abia astept aa ne povestesti despre scoala in Australia.

helbi, multa sanatate, ai grija de tine si du-te la doctor. Succes in semestrul II si numai note maxime

Cristina (cge), si la noi sint multe lectii, am ajuns sa facem si in week-end o parte, ca altfel nu facem fata. Ma bucur totusi ca am convins-o sa-si faca si singura o parte din teme, pina venim noi acasa, sa se obisnuiasca mai autonoma si sa mai cistigam si timp.

Noi mergem in continuare simbata la ski, am avut zile friguroase, dar cu soare si a fost f.bine. Ieri a fost la o anivesare, au facut bomboane de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Andreia, sper sa nu fie nimic grav . Succes Biancai cu noua profa de mate.

Cristina, tinem pumnii !Economist se face Victor

Vic, bine ai venit , te asteptam cu noi impresii

oana ,

Meli are sapt.asta teste la rom,mate,engleza.Se descurca foarte bine si ma bucur.

Mergi la inceput

Vic, bine atzi venit printre noi si va asteptam cu povesti despre voi si scoala in Australia. Wow...la voi abia a inceput scoala ieri?! Ce fruos!! Mult succes lui Mihai in clasa a 3-a si numai note bune!
Vad ca si la voi e la fel de "lunga" vacanta de vara ca si in Germania, numai 6 sapt.
Am sa va trec pe listutza si, daca vrei imi potzi da si data nasterii lui Mihai si scoala la care e!

Succes Melisei la teste!

Noi am fost dimineata la dentis, nu are nici o carie. Insa, se pare ca are amigdalele inflamate. Ea s-a plins si sapt. trecuta ca o doare in git..........Dupa amiaza oricum aveam planificata vizita la pediatru, asa ca o sa vedem ce zice si el.

Eu is.......asa si asa.........nu stiu cind imi fac timp si pt mine:-(((

Joi am discutzie personala cu invatatoarea Biancai. Sunt tare curioasa ce imi va spune.

Mergi la inceput

Fetele, pt ca ni s-au mai alaturat Mihai si Vic, am deschis putin mai devreme un nou capitol.

I-am adaugat si pe noii veniti Mihai si mamica Vic si-i asteptam la povesti! Am mai "umblat" putin la listutza. Daca mai doritzi sa mai adaug ceva, spuneti-mi!

Deci, va astept la un nou capitol!

Mergi la inceput