CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

nu stiu cat de bine stie sau nu pt ca eu nu stiu. Sper sa invat. Cum merge scoala? noi suntem obositi rau... in week-end-ul asta mi-am planificat atatea, parca vad ca luni voi fi mai obosita decat azi.

Vacanata placuta pt cine mai are!

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

Vacanata placuta pt cine mai are!

Noi, noi.........doar azi de luni, o luam si noi de coada!

Bianca o are de ieri pe o prietena la ea. Pt aceasta prietena n-am serbat inca ziua, caci era plecata in Polonia. Si, ce sa va zic? De aseara joaca WII FIT si sunt super-incintate!!!!

Ramona, atzi luat pina la urma WII FIT? De sapt. viitoare cred ca m apuca si eu, mai ales ca pina in 16 febr. am o pauza

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Tot eu

Ramona, v-atzi inscris pt noul semestru la beestar? Noi da! S azi am primit mail ca reincepe seria exercitziilor de duminica!
In vacanta asta nici n-a deschis mathe , iar la germana a facut vreo 3 dictari. Vedem noi de luni cum va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Acum au sosit si la noi rezultatele de la eurojunior, doar la mate a fost pt ca la romana era cu febra si n-am lasat-o. A facut 118 puncte, adica maxim zice ea, eu n-am vazut fisele pt ca nu le-a dat inv.

Mergi la inceput

April, cred ca confunzi concursul. Asta nu are citire si mate ci doar unul singur si anume cultura generala. Si maxim de puncrte aici este 100. Uite aici:

http://www.eurojunior.ro/REZULTATELE-EDITIEI-NOIEMBRIE-2008.php

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

A trecut si la noi prima saptamina de scoala. Cred ca eu ma obisnuiesc mai greu decit copilul.
Andreia, n-am luat nimic pentru Wii pina la urma ca Alexandru e indragostit de Lego acum, deci cadourile au fost din gama asta. Am si eu rezolutii de exercise si slabit, dar fac exercitii simple, fara ajutorul tehnicii moderne. Plus ca m-am inscris din nou sa merg la sala.
Chiar ma gindeam ce e cu Beestar, sa il inscriu din nou si pe Alexandru.
Cum s-au reacomodat copiii la program? Alexandru nu si-a intrat in ritm inca, poate de saptamina viitoare.

Mergi la inceput

Apoi, habar n-am cum ii zice, stiu ca a fost la nivel national, in noiembrie, si am dat cate 15 lei la fiecare materie. O sa ma interesez de nume. Atata stiu ca maxim a fost 118 puncte, apoi cate intrebari a avut nu stiu. O sa intreb invatatoarea pt ce concurs a participat ca fii-mea habar n-are ...eu nici atat

Mergi la inceput

Am aflat.
Olimpicii cunoasterii se numeste concursul.

Mergi la inceput

Fetelor, salutare.
Se pare ca nu mi se arata sa merg la serviciu....ieri am fost cu fata la patinoar si m-a mancat undeva si am zis ce daca n-am mai patinat din liceu? m-oi descurca eu cumva....dupa 10 minute...POC...si acolo am ramas. Mi-am spart arcada, a venit ambulanta, mi-am sucit rau mana, am ajuns si la urgente. Fata era speriata si urla. Eu nu stiam cum s-o linistesc, dar nu ma vedeam, aratam ca un boxer, imi curgea sangele pe fata. Cusuta, am reusit sa ajung pana la patinoar cu un taxi si sa iau masina sa o duc acasa. N-aveam de ales. Sotul are de cateva zile o criza de sciatica de nu se poate misca. Uite asa am inceput noi anul. Bine ca nu i s-a intamplat fetei si bine ca nu sunt mai rau. Nici nu vreau sa ma gandesc ce era daca dadeam cu ceafa.

Acum, de nevoie mai stam in concediu. Suntem doi bolnavi, noroc cu fata ca ne ajuta. Vai de capul nostru ce-am ajuns.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

april, vai de mine si de mine! Eu pe I. nu o las decat daca e instructor. M-am invatat minte! Chiar ieri imi povestea mamica unei fetite ce a patit ea... bine ca a fost ea si nu fata! dar tu ai cam intrcut-o! nu simteai durerea de la arcada? te durerea mana mai tare si probabil ca nu te puteai ridica? saracuta de ea ce s-a speriat!

Multa sananate!

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput