CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani Victor! Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit!

Bafta la scoala. Astazi trebuie sa cumpar bomboane sa servim maine copii la scoala !

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Victor!

Sa cresti mare, sanatos si sa ai numai succese la scoala!
Cristina, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Am o intrebare la tine: ion listuta apare Victor cu data de 7 ian. si nu cu 6 ian. Dupa urarile fetelor din aintea mea, inteleg ca e azi..........Imi spui te rog data exacta, ca sa apara corect si pe listutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult ptr urari.
Le voi transmite strumfului.

Maine e de fapt ziua lui, dar l-am serbat duminica, ca am vrut sa fie intr-un weekend cand este si sora-mea la noi.

Oana, ma bucur ca i-a placut Antoniei.
Incercam sa descarcam pozele in curand.

Si multumim ptr CD-urile cu Strumfi, au fost pe sufletul lui.
Le savureaza in camera lui, fara sora-sa.

A fost f. incantat de petrecerea de ziua lui, incat drept multumire, duminica seara ne-a pregatit cina: clatite cu sunca si branza (el este Strumful Bucatar).
I-am prajit eu clatitele, in rest el s-a ocupat de tot.

Azi s-a terminat distractia, este la scoala.
De dimineata nu ii placea nimic, nici geaca, nici ghiozdanul.

A, si noi am avut in Ro, porcusor de Guineea.
Il adusese Victor, si ma jucam, si il ingrijeam eu.

'La Multi Ani' inca o data ptr. 2009.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

La multi ani Victor

Cristina, sa fiti mandri el ,haios Strumful bucatar

CristinaT , ai terminat de zugravit ?

revin..

Mergi la inceput

La multi ani!

La multi ani Victor ! sa cresti mare si sanatos si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Ioana/Ion = "Yochana", nume evreiesc insemnand "binecuvantarea Domnului"

La multi ani tuturor celor care poarta numele de sfant Ioana, Ion, Ionut, Oana etc.. Sa fiti santosi si fericiti!

Iubirii mele Ioana Diana, cel mai frumos si cuminte copil si... stiti voi copil, ii doresc sa fie sanatoasa si norocoasa!

Si acum sa inceapa petrecerea: avem pe birou bomboane, trufe, tort de ciocolata, salata bulgareasca si cafea fierbinte

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Victor! Succese la scoala si distractie maxima!

La multi ani Ioana de CristinaT! Tot binele din lume!

La multi ani de Sf. Ion tuturor ce poarta acest nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani Victor (cge), Ioana (CristinaT) si tuturor celor case se aniverseaza azi!

La noi sunt -14,5 grade, neobisnuit de frig pr Frankfurt. Avem si un rest de zapada........dar insuficient pt "sporturi" de iarna"!

Anto, voi atzi ajuns la ski?

Mergi la inceput

Da Andreia, am fost si la ski. A fost bine insa prea putina zapada, pe partie era gheata. A fost si tare aglomerat insa a fost bine. Mai mergem cand iau copiii vacanta dintre semestre, adica la sfarsitul lunii.

Deja au inceput cu teste la aproape toate materiile. Dar e bine ca o simt odihnita. A dormit la greu in vacanta asta...si noi la fel. Si acum avem pb cu trezirea..toti.

Mergi la inceput

neata, april, voi schiati? sau doar fata? pentru ca eu am o prioblema, anul trecut am gasit sus de tot pe partie singura pentru ca eu nu stiu sa schiez. Si nu mi se pare ... safe sa faca asa si anul asta. De fapt sunt ingrozita. Aveti casca? ochelari? ca nu am luat si paraca as vrea sa bag banii si in asta ca sa stau linistita.

S-au afisat rezultatele la eurojunior, noi stam slabut...o sa ma uit pe test in week-end cu ea. Aici era cred proverbul cu "ai carte, ai 4 .. " variante bani, maini, ochi, nu7 mai stiu. Si a mea a ales 4 bani, ca inseamna ca esti bogat.

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor. Va invit la o
E ultima zi de concediu...moama ce de liber am avut...din 16 dec....asa-i daca nu mi-am facut concediul ca oamenii, vara. Dar ne-a prins bine vacanta asta.

CristinaT, eu schiez de pe la 10 ani, cu unele intreruperi. La inceput ne-a invatat (pe mine si pe fratele meu)tata. Cel mai important e sa stii sa franezi cand vrei tu, adica sa stapanesti "cristianele" si sa poti sa fii stapana pe picioare. Pe fetita am pus-o doar anul trecut pe schiuri pentru prima data. Inca nu coboara cu mine pe partia mare, ci pe cea de incepatori. I-am luat monitor sa-i explice ce si cum pt ca nu ma prea pricep sa explic, si sincer, vreau sa schiez in timpul asta. Sotul si el tot de anul trecut e pe schiuri, saracutzul merge mai greu decat fata, e de inteles, insa nu se lasa.

E singurul sport care-l fac si imi place la nebunie. Daca stapanesti tehnica cristianelor poti cobori de pe orice partie.

edit: nu avem casti niciunul, sunt bune insa am vazut ca doar copiii mici de pana la 6-7 ani aveau. Acuma eu zic ca nu e rau la inceput, insa nu o lasa pe partia mare pana nu stapaneste bine cristianele.

Mergi la inceput