CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Bianca, La multi ani !

Sa fii fericita si sanatoasa
Andreia , sa te bucuri de fetita ta

Fetelor, va doresc un nou an fericit si multa sanatate , ca de restul ne ocupam noi

Am inceput scoala , fetele s-au distrat in vacanta asta pe "club pinguin" .
Le-am cumparat si hamster + pocrusor de guineea (sper sa -mi treaca starea de greata pe care o posed de cand am razatoarele in casa) si sunt incantate.

O saptamana reusita va doresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si noi avem porcusor. Banuiesc ca nu sta cu hamsterul in acceasi casa, nu de lata dar il mananca pe porcusor.

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

si noi avem porcusor. Banuiesc ca nu sta cu hamsterul in acceasi casa, nu de lata dar il mananca pe porcusor.

14 febr - 9 ani

Au custi separate ,dar sunt vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim mult pt urari! A fost frumos si in familie, dar cu prietena ei la noi. In final, atita s-au rugat de noi mamele, ca le-am lasat sa doarm aimpreun ala mine. Azi le-am dus la Hort sa o serbeze acolo pe Bianca, iar diseara pleaca la prietena ei pina miercuri.

Aici a nins si ninge in continuare. S-a asternut deja....ceea ce e oarecum neobisnuit pt Frankfurt! Mie anotimpul asta nu-mi place. Insa, ma bucur ca, in ultima sapt. de vacanta au si copii astia zapada. Anul trecut, Bianca avazut zapada numai ca am fost in Bayern citeva zile.....la noi n-a ajuns.

Alina, sa stapinitzi sanatosi noii locatari

Succes la scoala tuturor!

Mergi la inceput

Cum ii cheama? porcusorul nostru (Mr. pufi) este vecin cu un perus (Raza de soare)

helbi, e prima data cand ne luati la vacanta.

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, la noi asa e mereu iarna, 3 sapt. de vacnata. Insa, pe tot anul avem numai 13 Mai putzine decat toata vacanta voastra de vara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Cum ii cheama? porcusorul nostru (Mr. pufi) este vecin cu un perus (Raza de soare)

helbi, e prima data cand ne luati la vacanta.

14 febr - 9 ani

Pe hamster (e pitic) Deniz l-a numit "Boghi" iar pe porcuror (e al Melisei) Tess
Al vostru Mr puffi face giubustucuri ? sau trebuiesc dresati?

andreia,

Mergi la inceput

Nu l-am dresat, ca am zugraveam cand l-am luat si fata nu a fost acasa. Ma indoiesc ca l-a bagat in seama mesterul. Face o gramada de nazbatii, dupa ce s-a acomodat cu noi.

14 febr - 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La inceput de ianuarie mai avem un sarbatorit: Victor al Cristinei

La multi ani Victor! Sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc!

Noi l-am felicitat in persoana duminica si acum asteptam impresii si poze cu eroul petrecerii. Lui Antonia i-a placut f.mult la party si s-a distrat f.bine. Cristina, multumim de invitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce de sarbatoriti! Nici nu mai stiu daca i-am urat la multi ani Antoniei! La multi ani Bianca si Victor!

De miine incepe si Alexandru scoala. Am avut si noi citeva parties pentru zile de nastere in vacanta asta, apoi cele de Craciun si Anul Nou. Am avut si zile cu peste 25 de grade, am fost la tenis. In alte zile a fost frig si ne-am plimbat cu masina sa admiram becurile de Craciun. Sint citeva locuri unde impodobesc foarte frumos.

Spor la treaba in 2009, sanatate si bucurii!

Mergi la inceput