CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
La multzi ani cu sanatate si bucurii!
Sper ca aveti o vanacta frumaosa, ca Mosul a fost darmic (la noi a fost) si ca va odihnitzi!
Noi am fost ieri la patinuar, dupa ce Bianca a vazut High School Musical 3. De la 2 ore jumate de patinat s-a ales cu o basica la piciorul drept (a batut.o patina).
Cristina, multumim pt urari. Inca nu stim ce facem duminica. Ziua ei o vrea la patinuar, dar dupa incepe scoala si se aduna pe-acasa prietenele ei.- Luni o vor serba la after school, marti au programata piscina, miercuri bowling, joi patinuar, vineri.........am uitat
Aici mai e vacanta pina in 12 ianuarie.
Revelionul i-l facem cu sora mea, unde vom pleca in cca 2 ore. Asa ca..........sa ne reauzim cu bine in 2009!
cge spune:
Si noi am vazut 'Disney On Ice : High School Musical 3', dar pe Victor nu l-a impresionat.
Ca sa il citez cel mai mult i-a placut: popcorn-ul.![]()

Distractie placuta la toata lumea,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CristinaT spune:
La multi ani!
Sa aveti un an mai bun decat cel vechi, cu multa sanatate si tot ce va doriti. Copilasilor le doresc teme dragute, activitati extra scolare placute si multa sanatate!
PS: La multi ani! pentru Andrada nu stiu cum am reusit sa o sar. 

april spune:
Multumim Cristina.
La multi ani tuturor. Mai e putin si incepe scoala.
Succes scolareilor 
helbi spune:
La multzi ani si de la noi cu sanatate si succese!
Noi am petrecut revelionul cu sora mea. Am vazut artificiile la 12 vnaoptea, apoi am jucat carti pina la 2 noaptea.
Acum ne pregatim pt duminica (desi nu fac acum nici un party, si-a invitat totusi o prietena la ea, mai vine sora mea cu nepotelul si sotul....). Cum aici mai avem inca o sapt. de vacanta, luni o voi serba la Hort, marti merg la piscina, miercuri la bowling si joi la patinuar. Abia din 12 reincep scoala, dar apoi, pina la vacanta de paste nu mai au nici o zi libera (nici macar la schimbarea semestrelor). Petrecerea de ziua ie va fi cindva, dupa reinceperea scolii la patinuar.
Succes de luni, copii care reincep scoala!
oanagabriela spune:
In primul rind urez tuturor scolareilor si parintilor lor, din toata inima
La multi ani pentru 2009, un An nou fericit, cu sanatate, bucurii si mult noroc!

Helbi, ii urez lui Bianca
La multi ani! sa fie sanatoasa si norocoasa in viata, sa aiba in continuare note tot asa de bune ca si pina acum si sa va bucurati de ea!

Noi incepem scoala luni, dupa o vacanta f.frumoasa. Nu am fost plecati deloc, dar in schimb Antonia s-a intilnit cu prietenele ei aproape in fiecare zii, sau la noi sau la celelalte fetite acasa, asa ca s-a jucat dupa pofta inimii
A vazut 3 filme la cinema, s-a jucat afara in zapada (cind nu au fost -20 de grade, ca ieri
), de Revelion a stat pina la 4 dimineata...Este super incintata de cadoul primit de la Mos (un aparat de fotografiat). Am avut musafiri, am fost si noi in vizite, ne-am si odihnit, intr-un cuvint a fost o vacanta placuta.
CristinaT spune:
La multi ani Bianca!
Sa cresti mare si sanatoasa si fericita! 

PS: se termina vacanta si tot ce a insemnat pt mine o perioada de neimplicare ![]()
![]()
14 febr - 9 ani
si :)