22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Deci m-a busit plansul . Este minunat sa stii ca sunt oameni cu suflet care au raspuns apelului vostru.
Doamne ajuta!
Va pupam!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
e4124e4a4 asta a scris Sonia
Nana, te si te imbratisez cu drag ! Multumesc mult ! Multa sanatate fluturasului, sa ne mai zici cum e, ce face
mii de
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Oana tricourile s-au dat?>
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Happiness_4_us spune:
Deocamdata suntem stabili, ca sa zic asa si asteptam cu sufletul la gura eeg-ul de joi!
Doamne ajuta sa iasa ca ultimul si vom fi mai mult decat fericiti! Trebuie sa fie asa!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Nana, tin pumnii pt EEG !!! DD e acolo sus si nu lasa sa se mai intample nimic rau !
anca, habar n-am ! eu am sustras tricoul lui Lobont, mi-l cumpara Roxana Iliescu e fain omu, ce sa fac
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
ancadragoman spune:
mai Oano desi sunt stelista trebuie sa recunosc ca omul e belea...pe mine ma interesa tricourile de la steaua sa le iau cadouri de craciun.Unde pot sa intreb?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kay spune:
anca, ma interesez si iti spun !
S
poohy spune:
Oana, nu sti ce veste buna mi-ai dat!!! De Craciun o sa fie Soniuta bine
Si un "laa laaa luuu laaaa" de la Manu pentru Sonia (ca sa traduc, asta e invitatie sa joace alunelu' alunelu')
NanaMotoc, am citit povestea ta, si m-am cutremurat! Multa sanatate in continuare pentru fluturas!!! Tot ce e urat sa ramana in urma, si in fata sa aveti parte numai de zambete!!
Anca 19+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
adelamaria spune:
Buna!
Va tinem si noi pumnii stransi si ne bucuram de vestile bune! Sonia este o minune de copil si cu siguranta o luptatoare! Iar pentru mami nici nu mai am cuvinte de admiratie! O sa reusiti, veti vedea!
Kay, voiam sa te intreb daca ai fi de acord sa pun linkul siteului vostru la mine pe blog...Nu pot sa ma laud ca ar fi extrem de vizitat, dar macar membrii familiei mele si prietenii apropiati il acceseaza regulat...M-am gandit ca ar fi inca o modalitate de a face cunoscuta povestea voastra.
Astept sa-mi spui daca e ok si daca ti se pare util.
Pupici!
kay spune:
Ade, e ok !
Multumim !
SPER DIN SUFLET CA MAINE SA ANUNT CA AM STRANS TOTI BANII !!!
S