22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noe, ce fete frumoase ne-ai aratat!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Kay, am urmarit si noi aseara crampeie din emisiune, dar finalul nu l-am putut vedea pt ca am pierdut semnalul de satelit. In orice caz va tinem pumnii stransi sa reusiti sa strangeti toata suma necesara.
Toate gandurile bune de la noi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

e emisiunea acum in reluare

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doamne ajuta-o pe Sonia! e un copil deoasebit ai carui ochi odata priviti nu poti sa ii uiti!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Stuart, n-am uitat. ma gandeam sa schimb compania.. acum m-am trezit dupa un cosmar cu BA, am visat ca nu vroiau sa imi incalzeasca laptele Soniei... am si eu cateva bube... dar nu o sa schimb compania, zilele astea ma duc sa achit biletele. am sa iti dau un forward la mailul cu zborul meu, ca sa stii cand aterizez, cand decolez. nu o sa stau mult in aeroport din pacate...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Oana, stai linistita ca BA iti incalzeste bibe pt. Soso! Daca este sa te lase nemancata te va lasa pe tine asa ca te sfatuiesc sa-ti alegi meniul cand platesti biletele ca sa fii sigura ca nu ramai nemancata. Eu am patit-o de curand pt. ca la mine n-a mai ajuns decat beef si cum eu nu mananc asa ceva am stat 7 ore nemancata pt. ca au refuzat sa-mi dea altceva(avusese avionul si 2 ore intarziere timp in care ne-au tinut in avion cu un pahar de apa/suc). Din pacate asa ceva se poate intampla la orice companie!

si abia astept sa va vad!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu bineinteles ca sunt trista tare ca nu am reusit s ava vad , dar am stat in tel cu mama si am reusit sa aud cate ceva din discutie.
Am incredere in bunul Dumnezeu ca nu o sa va lase si o sa strangeti banii. Sonia e un copil minunat si are dreptul la viata ca toti ceilalti copii.
Multa multa sanatate!

P.S. Am vrut demult sa iti rasp si eu la subiectul despre luat sau nu carut. Sunt pentru a-l lua, sigur iti va fi foarte util. Noi cand am fost in februarie in Boston, am avut noroc ca Andrei era transportat cu cosul, si asta ne-a usurat f tare munca, desi eram 2. Iti va fi mult mai usor sa iei carutul si sigur o vei convinge pe SOnia sa stea in el, mai ales ca va fi rapusa de oboseala, diferenta de fus orar, etc. iar "bateriile" ei vor ajunge la final.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Nana, !

Sibylle, poti te rog sa ne spui cum stam? Ca trebuie sa zic si eu mai departe, ca sa putem inchiea campania. Mai sunt cam 16.000 de strans, fara banutii tai. si vreau sa stiu cam pe ce ne bazam.

cu drag !

O zi buna !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Oana, ce veste super!!Doar 16 mii?Bravo tie si bravo Soniei!

Va cu drag!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, ce veste buna!!!...

Doamne ajuta sa reusiti ! Sosonica scumpa si draga!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Alina, Cristina, !!!

Asteptam si soldul lui Sibylle sa vedem cat mai scadem din cei 16.000 !!!

pup cu drag !

S

Mergi la inceput