22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Bine, nu ma uit...

pentru fetita de ciocolata!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor mi-a asat si mie moshu' un darulet pentru sonia, numai ca eu sunt mai nepriceputa... pot depune banii direct de acasa, de pe card-online, sau tre sa merg pana la banca? nu radeti de mine, nu am mai facut asa ceva pana acum....

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ralu, daca ai serviciul de internet banking la banca unde ai tu deschis contul atunci da, poti sa faci transferul de acasa, daca nu, atunci trebuie sa mergi la una din bancile unde are deschise Oana conturi si sa ii depui acolo.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

kay, nu stiu ce sa zic....insa daca Iosub...vedea bine...poate Sonia n-ar fi existat astazi!

Eu zic sa te bucuri de minunea ta si sa multumesti Domnului ca i-a inchis ochii putin medicului! Sigur ca sunt multe alte implicatii, poate am simplificat eu putin lucrurile.

Iarta-ma daca te supar...insa Sonia e chiar o minune si va fi bine!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Larisa, nu ma supar pe tine.

DAR nimeni absolut nimeni nu poate sa imi spuna ca e mai bine. Alegerea mea nu stiu care ar fi fost. dar daca omul acesta deschidea ochii, Sonia putea primi tratament imdeiat dupa nastere, nu ar fi trecut prin cateva stopuri cardio-respiratorii, nu ar fi fost 2 luni leguma, sedata si intubata si in coma si legata de pat si intepata de mii de ori. deci nimeni care nu a trait ce am trait noi. Aboslut nimeni. Acest om nu exista pt mine. un nimic. O nulitate. sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat de jignirile adresate lui Iosup...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

da kay, asa cum am zis n-am vazut toate implicatiile. Si asta e foarte adevarat. Ca daca se stia dinainte nu treceati prin multe din socurile si traumele prin care ati trecut.
Personal nu-l cunosc pe Iosub dar sunt profund dezamagita de sistemul medical din Ro. Nasterea in conditii ok in ro e de cele mai multe ori o loterie. La noi cel putin asa a fost. Alexia avea circulara dubla, a mai scos-o si cu vacuum-ul deci imagine ce se putea intampla. Nu tu eco inainte de nastere, nu atentia cuvenita nasterii unui om. Si asta in conditiile in care am cotizat inainte in toate partile. S-au ocupat, dar nu suficient. Cat despre ecografii eu le-am facut cu o doamna care m-a bagat in toate spaimele prin sapt 20 ca cica copilul nu misca un picior. Nu-ti zic ce boceli au urmat si repetari de ecografii. Cand m-am dus apoi din nou la ea si i-am zis ca am repetat si pare a fi ok cica " da' de ce m-am impancientat asa de la o simpla afirmatie". O fi fost o simpla afirmatie...pentru ea!

Sigur ca nu stiu prin ce ati trecut. Atat cat pot eu insa, va inteleg durerea. Si eu cand am fost mica mica am fost intepata de mii de ori si am stat in perfuzii destul de mult timp. Nu-mi aduc aminte nimic..normal! Vad insa doar urmele de la peruzii la maini si picioare ( cica am multe si in cap). Am ramas insa cu o spaima fantastica de ac ( nu stiu daca de aici se trage).Ma bucur insa ca traiesc si ca nu-mi mai aduc aminte nimic din tot ce a fost atunci. Imi tot povestesc parintii insa...

Hai ca m-am intins de nu se poate.... ca nu te-ai suparat. Eu am zis doar ca ma bucur ca Sonia traieste! Personal, sunt impotriva avorturilor!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Lasrisa, si eu sunt impotriva, total. dar daca Sonia se nastea la Munchen sa zicem, era operata imediat, nu suferea atatea traume. iar acum, din caza traumelor suferite in cele 2 luni exista posibilitatea sa aiba auzul afectat.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Oana, de ce nu sunt afisate nr de la teledon? cei de acasa care nu le stiu de pe dc n-au cum sa afle aceste nr.
nu poti sa-i suni sa le spui sa le afiseze?
eu zic ce e f important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma uit la voi, pe B1! Dumnezeu sa va ajute sa realizati ce v-ati propus, si un pupic apasat fetitei cu ochi mari si luminosi! Sanatate! Daca sun la teledon acum este ok?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Emisiunea nu este in direct.
kay sa stii ca aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de multe ori ..ce bine ar fi fost pentru Mariuca mea sa stim inainte de a se naste ..n-a fost sa fie asa..
ma uit si eu acum la emisiune si ma rog pentru voi!va imbratisez!

Mariuca

Mergi la inceput