Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelacg spune:
georgyiuly, dolofanica fetita ta, sa fiti sanatoase. imi inchipui ce fericire pe voi.
ai facut 4D de s-a vazut asa de bine bb?
i-am spus si eu lu tati sa caute un nume(asa pt orgoliul lui), numai ca sper sa-l gaseasca pana nasc
mitzica22+ sau
novus spune:
Mihaelacq, La multi ani !!! sotului tau ; sa fiti sanatosi si fericiti !!!!
Legat de doctorii nesimtiti, sincer eu cred ca nu as tacea pt ca ma cunosc prea bine si nici voi nu ar trebui sa inghititi toate porcariile lor !!! cautati-va alt doctor si nu plecati din cabinet pana nu va raspunde tuturor intrebarilor pt ca pe banii vostri voi comandati !!!
Afara e o vreme ''depresiva'' asa ca putem numara banii sau !!!
Va
24+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
poohy spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii
Ma speriati cand va citesc cu apelative de "obeza" etc. Sa fim seriosi, totusi pana la obezitate cred ca e cale lunga...
Eu am pus 23 de kg la prima sarcina, la 2 saptamani dupa nastere mai aveam numai 10 (si eu nu am prea avut lapte, psihic probabil, dupa nasterea stralucita pe care am avut-o, stiu ca zicea cineva ca a inceput sarcina cu B, a ajuns la D, si dupa ce a nascut la E. Eu invers - am inceput cu B, am ajuns la D, si din spital am plecat cu C)
Dar nimeni nu mi-a zis asa ceva...
Acum ma astept la certuri ca am schimbat doctorul si noul doctor tine la silueta :D Dar fac si eu ce pot, chiar rabd de foame, insa mi-e frica sa ma infometez... Oricum eu ma ingras imediat daca nu fac miscare
E bine sa nu pui mult in sarcina si e bine probabil sa te traga cineva de mana (dar nu colege de serviciu!!!!), dar de la asta la jigniri de genul... Sau ce i-au zis lui Kay... E culmea
Mie mi-au trecut bubitele numa' ca am inceput sa am stari de ameteala si greata. Miercuri vad poate ce e, si poate aflu si daca o sa am rochita sau pantalonasi
He he, era sa uit:
Ilinca, bine ai venit! Am si eu o Manu :))) Numa' ca e fetita :D Si e o rasfatata si jumatate :))
Foarte frumos Manu al tau, l-am votat
Si foarte impresionanta povestea ta, si extrem de trista. Mie de chestii d'astea mi-e frica la nastere - greseli medicale. Dar noua nu o sa ni se intample, nici unei gravidute din odisee!!! Cred ca psihicul poate influenta foarte multe, am vazut si eu...
Mi-a venit si mie rezultatul la dry test - nu am genele problema si toate probabilitatile sunt sub 1/10900.
Ma rog, acum mi se pare irelevant, cu varicela :(
Anca 19+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Ilinca_M. spune:
Salutare tufetelor (aveam o colega in liceu care avea un tic verbal, incepea orice fraza cu "tu, fete", atata ne-am distrat de ea pana am inventat un nou cuvant, "tufata");
mihaelacg, la multi ani sotzului tau, scorpion la limita.Eu sunt scorpie de prima decada;))).
monnvas, ce faina burtica ai!! Degeaba, ca la cele subtirele se vede mult mai repede si mai bine sarcina. Eu nu-s grasa, dar nici vreo firava n-am fost inainte (o sa va pun pana la urma un link de hi5, ca mi-e lene sa fac album acum:))) si la 18 sapt. nu tare se vede ca-s gravi, adica azi m-am intalnit cu niste prietene care nu m-au vazut de aproape o luna si tot imi spuneau ca-mi sta bine asa, mai dolofana la fatza, dar ele burta nu tare vad!:))
Legat de ce se vede pe figura gravidelor...mie mi-a decretat o doamna cu 2 baieti mari:"tu baiat o sa faci, ca nu se vede nimic schimbat pe fatza ta, asa am fost si eu"- si uite ca am fetitzaaaa.
Aris26, ce camera super!! Eu inca nu am luat chiar nimic pt. bebe, ma gandesc sa tot strang bani si sa m-apuc de toate o data
Cu hainele cum stati? Eu pana acum n-am avut probleme cu hainele mele obisnuite, adica doar cu vreo 3 perechi de jeansi care nu ma mai incap de vreo luna.Dar presimt ca nu se mai poate, deja mai am doar 3 pantaloni care ma incap (dar ce-a de-a 3a pereche, de catifea, mi-e chiar larga, nici eu nu stiu de i-am cumparat atunci dar acum ce bine-mi prind!!:)). Voi ati trecut la schimbatul garderobei?
(votati Manole:http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html )
[18+]
florinela79 spune:
Medicul la care am fost nu este medicul care ma supravegheaza, doama doctor este o draguta, numai ca nu are competenta in ecografie.
Medicul care mi-a facut eco.(trebuia sa fie 4D de 22 sapt - dar pt ca sunt obeza deabea s-a vazut 2D si 3D - asa mi-a zis)- la domnul doctor am fost programata din saptamana 1o de sarciana, de medicul care m-a ajutat sa obtin aceasta sarcina si care mi-a zis "pt eco de 22 sapt. doar in Dr.Herghelegiu imi pun toata increderea".
Cred ca este un medic foarte bun din moment ce mi-a fost recomandat cu atata incredere - profesioanl.
Dar vezi eu care am lupatat atatia ani si prin cate am trecut....sunt mai sensibila, iar el are un caracter rece,nu stiu ....
Nu stie ca acum 2 ani aveam 86 Kg am slabit, am mai pus ceva de la tratament, iar acum greavida in 5 luni si jumatate am greutatea de 84Kg.
Nu m-a durut ca a zis ca sunt obeza(asa sunt), dar a spus-o
ca si cum e vina mea dac nu se vede la eco si sunt responsabila majora si vinovata.
Parca eu vreau sa am pb. pe care le am, sau pentru ca am probleme de sanatate, trebuia sa-mi vad de treaba mea, nu sa-mi doresc copii si sa fiu o pacienta dificila.
fbruma
aris26 spune:
ilinca - si eu tot scorpie de prima decada
va multumesc mult pt aprecierile referitoare la camera. ma si gandeam ca atata ma mandresc cu nishte scnaduri, va dati seama cat de mandra o sa fiu de bb?? mi-e si frica sa ma gandesc.
eu haine de gravida mi-am luat de la 2 lunica nu imi mai incapeam in piele de mandrie nu de altceva. acum sunt tare multumita ca se poarta rochiile tricotate, am gasit o gramada de modele, cu un dres gros si cizme nu am nevoie de altceva. blugi nu ii mai suport nici pe cei de gravida, am dureri de burta de fiecare data cand ii port mai mult de cateva ore, plus ca baiatul meu e tare activ si urasc sa il simt strans cu hainele.
eu va sfatuiesc sa cumparati cam tot incet incet, in primul rand pentru ca sunt scandalos de scumpe si parca nu iti vine sa spargi mi de euro intr-o zi doua, asa treptat parca e mai ushor de digerat. plus ca la baby expo era plin de parinti cu bebelushi si era un chin pt ei, cred ca am vazut copii si sub o luna, mame care schimbau scutece pe unde apucau si se luptau cu carucioarele pe treptele expozitiei.
22+
Poze
georgiana310 spune:
Florinela,
schimba-ti atitudinea si relaxeaza-te! ca tine, sunt muuulte femei si mamici. nu iti face complexe inutile!
nici eu nu mi-am schimbat inca garderoba! Si prietenele imi spun ca daca pana acum am luat aproape 2 kg, probabil ca nu voi pune mai mult de inca 8 in urmatoarele 4 luni... ceea ce speeeer!!!
Am vrut sa va intreb ceva... si va rog sa imi spuneti cat puteti voi de sincer! Apreciez parerea voastra! Cum vi se pare numele HECTOR?! Mie imi place taaare mult dar stiu o injuratura asa
18+
gia
georgiana310 spune:
si eu tot scorpie!!! tot prima decada!!! ma rog, cred - 31 octombrie - de Halloween
18+
gia
Ilinca_M. spune:
Eu sunt de Ziua Armatei, 25 octombrie.
Georgiana, tu ai numele celei mai bune prietene ale mele si mai esti si din Cluj, unde am facut facultatea.
Sincer: un NU hotarat! Injuratura aia inca mai dainuie si cred ca va mai dainui generatii intregi de acum incolo, e legendara:)). Doar nu vrei sa traumatizezi copilul?
Si eu am o problema cu numele!!! Visez ceva nemaintalnit si nemaiauzit, unicat...si apoi ma gandesc: daca vor rade copiii de ea? daca profesorii, nefiind familiarizati cu asa nume, ii vor poci numele cand vor citi catalogul? etc. etc. Inainte sa fiu insarcinata ni se parea foarte simplu: vorbeam cu sotzul de o viitoare Roxana a noastra. Acum nu stiu daca nu e prea banal! Si nashica e si mai pretentioasa, inca n-a gasit un nume sa-i placa 100% (ea vroia baietel, cica-s "destule p..de pe lumea asta", scuzati citatul:))). Acum 5 minute mi-a zis la telefon ca-i place Carla...nu stiu, parca-i prea dur si prea...nu stiu, asa, de catzel.Mie si Hector de ex. mi se pare potrivit pentru un catzel, chiar am cunoscut unul, poate de-aia:).
Sper ca nu te superi, Georgiana, tu ai vrut pareri sincere;). De fapt imi dau seama ca nu te superi, la cat am reusit sa te cunosc de pe forum
[18+]
georgiana310 spune:
Ilinca, mersi de parere!
Mama cand i-am zis numele 12 minute nu am pututu sa o intrerup din ras!!! Eu serios nu am stiut injuratura asta!!! Insa dupa ce am auzit-o m-am gandit ca dc ii pun numele asta o sa fie predestinat: o sa faca femeile coada la usa lui :))))
eu aveam nume de fata pregatit si... de baiat nu! si toate numele de baieti imi aduc aminte de tot felul de idioti pe care i-am cunoscut!!!
ma bucur ca avem lucruri in comun!
18+
gia