Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
georgyiuly spune:
Buna fetelor!Am mai trecut si eu pe aici sa va salut...din pacate scriu tot de la un centru internet ( calculatorul meu tot stricat este).Nu reusesc sa citesc din urma ca timpul este putin ...dar tin sa feliciti mamicile care au aflat zilele astea daca au fetite sau baieti si mai ales ca bebeii sunt bine, sanatosi!
Eu am refacut miercuri ecografia morfologica la particular de data asta si rezultatul a fost minunat!!!In afara de faptul ca medicul a fost foarte dragut si disponibil la orice intrebare a mea , mi l-a aratat pe bebe in toata splendoarea lui...asa cum o viitoate mamica ar vrea sa-si vada bebele, ne-a numarat degetele la maini si picioruse.Oricum a fost minunat!!! Am plecat de acolo razand ca o nebuna. Mi-a parut foarte rau ca nu a fost si taticul!!!
Vestea cea buna e ca e sanatoasa, are 520 de gVa rame si 28 de cm....si ca e FETITA!!!! Asa cum taticul a sperat ( e super fericit...si eu la fel)
Asa ca avem carucior roz!!!
Sper sa decurga sarcina ca si pana acum si sa nu am probleme....acum ca stiu si sexul parca ma simt si mai responsabila sa am grija de mine si de ea.
In ceea ce priveste numele inca nu stiu pentru ca il las pe tatic sa hotarasca, oricum ori DARIA ori GIULIA.E fata tatei!!!!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
23+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
petrean spune:
alina..nush dc mai am probleme cu fierul..voi vedea luna viitoare la analize..ca si asta trebuie luat ceva timp ca sa se vada..nu asa...aiurea:))
Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Silvi weekend placuta si ai grija de burtica
Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
lysbeth foarte urata faza cu accidentul , bebe trebuie sa fie bine Doamne Ajuta
in privinta dr. Herghelegiu cam asta este stilul lui...
georgyiulyfelicitari pt fetita ,ce bine ca ai avut parte de un eco care ti-a incantat privirile si sufletul
bogdana stiu ca te si simteai rau la un mom dat, asa e vezi la analize..trebuie sa iasa bine
silvi weekend placut si tie!
19+ cu Maria
Vine barza!
anamariame spune:
Florinela, nu mai fi suparata! Ce doctor idiot, pe cuvant! El cu atat mai mult ar trebui sa stie ca noi, , suntem foarte sensibile in perioada asta si avem nevoie de incurajari, si nu de observatii nepotrivite.Si eu am probleme cu kg acumulate, deja am pus un pic peste 6 kg, si sunt abia in saptamana 18 :(Ana-Maria 17+
Adee spune:
shasa esti mortala cu muscatu din robinet Si pe mine ma apuca... il musc pe viitorul tatic, de spate sau de umeri, da cat pot eu de tare , ca saracu ramane cu urme si culmea ca ma simt asa de bine dupa ce il musc
Elilov sa-ti traiasca puiutu, sa fie sanatos si mancacios
Mihaelacg la multi ani sotului
aris superrrrrr camera lui bebe
pisigri, georgyiuly felicitari pt fetitene inmultim
23+Ariana
poze
georgiana310 spune:
pisigri, florinela... de ce nu va schimbati doctorii??? Daca acum fac asemenea fite, cum vor proceda cand va veti fi in travaliu? Vor urla la voi sa impingeti ca altfel va trimit acasa, o sa va faca obeze, o sa va loveasca?! Oare ce au in cap medicii astia necomunicativi? Nu stiu ca de asta mergem la ei?
Eu merg la o clinica privata si o singura data l-am prins pe dr. meu un pic cam ciufut... in sensul ca mi-a zis ca ar trebui sa stea ceva timp sa imi spuna sexul baietelului si ca mai bine vin ziua urmatoare sau peste o saptamana. Si i-am spus: "Ascultati, domnule doctor, motivul pt care am decis sa vin intr-o clinica privata si cea mai scumpa din Cluj este tocmai faptul ca atunci cand vin la consultatie as dori sa stau mai mult de 10 minute... ". A inlemnit! S-a scuzat 5 minute, l-am ateptat si in alte 25 minute dupa consultatie si dupa alte muuulte masuratori mi-a spus ca am un baietel. De atunci, e lapte si miere cu mine...
18+
gia
mihaelacg spune:
plici plici, alina.n, silvi 8, adee, multam de urari.
pisigri, nu fi supi, important e ca-i bine bb.dr. ala ar fi meritat sa-l faci un pic cu ou si cu otet.
am fost la piata si am gasit printre altele prune uscate bune tare si pere de-ale noastre si miez de nuca bun bun.
am o presimtire ca in ritmul asta cat stau acasa....o sa ma fac cat casa....nu-mi sta gurita deloc
mitzica22+ sau
mihaelacg spune:
georgiana, esti prea tare, vezi daca l-ai pus la punct? acum iti mananca din palma. unde mai pui ca mai dam si cate o caruta de bani pe echo...bravo tie.
eu reactionez asa doar cand sunt ffff nervoasa.
da mi-ai placut.
mitzica22+ sau