Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

hello mamici

eu ma declar oficial facuta praf. vai mama mea in ce hal sunt..am niste cearcane cat casa, o sa imi pice nasul de cat trag de el. si nu pot sa dorm..sunt rupta dar umblu noaptea prin casa exact ca in ultima luna de sarcina.

acum dimineata am iesit la cumparaturi ca daca te iei dupa astia de la meteo pe dupa-amiaza vine potopul. si culmea ca acum e soare si f placut. daca nu ninge si la noi chiar ma oftic

Am o intrebare legata de reteta de ardei/dovlecei umpluti pentru clopotzei: orezul il pun in apa rece sa se umfle un pic sau ii fierb in prealabil??
Ca la mancare pentru noi eu il amestec direct cu carnea tocata fara sa il "prelucrez" inainte.

ma retrag la bucatareala..week-end-ul asta avem motto-ul fara carne si am vre-o 2 retete pe care vreau sa le incerc. plus o prajiturica..ca de..daca tot o sa ne inchida in casa vremea sa nu cumva sa ne plictisim

pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, succes cu apartamentul. si la cit mai multe nopti linistite.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Irlandezamultumim de raspuns.Pupacim Patricia cea frumusica,ce ai facut cu albumele de pe webshots?
LAURA IOANAmultumim deasemenea,pupam mamica si pe Thea.
RAMONABam vazut filmuletul cu bebe plimbaret
LALA_Dil ador pe pletosel
GRATIfelicitari pt plimbaret.
DANAam vazut pozicile,foarte frumoase.
MATGRAVIDUTpupam Biencuta

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am trimis ceva super dragut pe mailul comun .. "tu vrei sa cresti mic?"

monica eu il pun la umflat in apa rece, nu il fierb inainte.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dana, de-abia astept sa iti vad puiutii si burtica. Promit dupa ce ii dau de mancare Mariucai!

Monica de Canada, long time no see! Ma bucur ca ai revenit in forta. Promit, de asemenea, sa vad filmuletul cu Bianca, dar tot asa, dupa masa de pranz.

Stancuta, si noi cu ciorile!!!!! Si cu stancutele, acum fara gluma. Avem niste stancute smechere pe-aici, vin si ii fura mancarea Dochitei. Cum la noi e camp in fata, Mariuca se uita dupa ciori si le si vede pana departe. Super tare de Sofia ca le cauta si prin casa!!!!

Si... LA MULTE LUNI!!!! Sofiei, lui Khaled, lui Calin, Vanessei si lui AJ!!! Sa ne traiasca sanatosi si voiosi!!!

Anca, da!!! Fetitele citesc si stau cuminti, iar baietii se joaca cu masini si instrumente zgomotoase. Boys&toys!!!

La BE nu am cum sa ajung. Mariucai inca ii curge nasul, mai tuseste din cand in cand. Chiar nu am chef sa risc. Si nu o pot lasa cu mama mea, ca i-am dat si ei raceala, am fost darnica. Deci editia asta o ratez. As fi vrut sa ii iau niste incaltari pentru casa, pentru mers, dar o sa caut in alta parte. Ma tenteaza si pianina/pian/xilofon, orice cu clape si zgomot. Poate gasesc in Ikea, ca as vrea sa dau o tura saptamana viitoare. Ca noi continuam cu aniversarile. Joi tatal meu si sambata mama mea.

Ramona, sa pui poze cu zapada, daca vine!

Maaaaaaaaaaaaaaaary, m-ai dat gata!!!!!! SUPER banc!!! Am un amic care intreba la fel, cand venea acasa. Si sotia nu ii putea spune clar ce a facut, pentru ca erau multe actiuni, mici si care luau timp.

Larisa, felicitari pentru povestea Pipeticii de pe prima pagina! Am recitit-o cu placere.

Multumim de aprecieri pentru pitica vorbareata!!

Fug sa ii dau de mancare, revin!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ziua buna de la noi!

Mi-a luat toata dimineata sa ajung la zi (tare harnice ati fost!), apoi 1h sa imi adorm gargarita care e treaza de la 6!

Roli,
sa ii tina Doamne-Doamne asa cuminti pe baietii tai! Si noroc cu apartamentul! Si voi incepeti anul in casa noua atunci!

Nemary,
am ras la bancul tau pana m-a apucat plansul, plans pe bune! Ieri imi venea sa imi barbatul! Am stabilit sa mergem sa ii iau lui pustiulache incaltari! Buuuun, nu a comentat nimic. Cand sa ajungem imi zice ca alta data sa planific asa ceva in ziua cu tura lui de dupa-masa! Buuuun! Shopping-ul s-a limitat doar la papucii copilului ca imi sarise cheful (puteam sa trag cu ochiul la cadouri de Craciun, mama a ramas fara parfum! etc). Acasa, dl e prea obosit sa ii facem baie lui Benji! Ca el are Feierabend! Intreb si eu ca fraiera: "eu cand pot sa imi iau Feierabend" (timp liber dupa terminarea orelor de program)? El: " tu ai toata ziua feierabend!". In momentul ala am vazut negru in fata ochilor, imi venea sa ii sar la beregata! Zau! Adica eu ce fac toata ziua! Bancul asta imi da idei! Omul asta nu a priceput ca atunci cand ai familie, copil mic-astea sunt prioritatile! Pe tine te pui mai la urma! Eu tot zic ca il las odata 24h singur cu Benji sa vada ce fun e! Oricum ceva nu e in regula: cand il mai rog sa stea cu el, (ca se suprapune cu momente de maraiala ale copilului nu am ce face) sa incerce el sa ii mai dea cateva lingurite de mancare vine cu replica: "tu ma pui in situatiile astea numai ca sa imi arati ca tu faci totul mai bine?!" Cum puii mei poti sa gandesti asa! Sigur ca eu fac totul mai bine, ( nu perfect) daca el nici macar nus-i da silinta? Daca plange copilul si tu nu il iei in brate sa incerci sa il alini? Totul devine ffffff greu dupa primele 10 min in care sta cu el! Glumeste ca il preia el de la 3-4 ani! Eu i-am spus:" sa nu ai supriza sa nu te vrea el mai incolo ca nu stie nici el ce sa faca cu un tata". Cand sa se realizeze bonding-ul intre ei? Are noroc ca e dupa mine a doua persoana de referinta-asta fiindca locuim singuri! Si mama se mira cum de nu se joaca cu Benji, nu vorbeste cu el, nu ii citeste sau in fine alte lucruri pe care le face un tata cu fiul sau -chiar daca are numai 1 anisor!!!! Ma ia iar cu plans! Parca nu e baiatul lui! Are sarcina sa ii faca cadou EL o minge! (Una cu Tweety, f. frumoasa rosie, am uitat-o seara langa calorifer si s-a deformat de la caldura) Sunt curioasa la care aniversare vine cu ea?! Probabil cand va face pustiul 18 ani ca semn de mare incercare de apropiere de propriul copil!!!

Matgravidutz,
nu esti tu o mama sadica, faza era haioasa! Saracul copilas nu se putea hotari mai topaie sau face nani,nu?! Si iar mi-au dat lacrimile cand am vazut ca tati cel tandru s-a indurat de pui si l-a dus in patut asa-i?

Mai vroiam sa zic ceva.... ma duc sa mai plang o tura!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

AJ
Khaled
Calin
Vanessei
Sofiuta

Ceska ca sa nu mai fi suparici pe sot.
Eu te inteleg f bine pentru ca am aceiasi problema cu sotul meu. Nu se joaca cu Luca decat fortat de catre mine si o face pt maxim 10-15 minute dupa care il apuca nervii pe cine stie ce face copilul si incepe sa tipe la el. Si asta nu de acum. Asa a facut mereu.
Cand era Luca mic spunea la fel cum zice si al tau: cand se va face mai mare il voi lua cu mine la pescuit, fitbal etc. Crezi ca acum il ia? NU! Iar Luca sufera foarte tare din pricina asta. Si eu pe langa el.
Ma gandesc serios de ceva vreme ce voi face. Si ma tot gandesc...fara sa fac nimic de fapt. Tot incerc sa repar dar nu-mi iese. Inca mai sper. Pana cand? Nu stiu...

Ca sa intelegeti si voi cam cum stau lucrurile va spun ce mi-a spus Luca. Intr-o seara cand iar ne certam, eu cu sotul, Luca imi spune: "Mami, nu va mai certati pt ca mie nu-mi place cand va certati! Nu stiu de ce nu-mi place... Dar simt ca dispare iubirea dintre voi."
Si in alta seara imi spune ca tati "ii face mai multa groaza decat iubire".

Concluzii? Ce mai poate fi la concluzie cand copilul tau de nici 6 ani iti spune asa ceva?

Iubita, vorbeste cu el si spune-i unde a ajuns un tatic care s-a comportat la fel ca si el. Vrea sa ajunga la fel? Nu cred.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Alina023,
hai sa ne luam copiii si sa fugim in lume! Iar m-ai facut sa plang! Un pupic lui Luca! Sper sa nu il afecteze prea mult, sa poata sa isi inteleaga tatal candva si sa fie el un tatic de nota 10 la vremea lui!

Eu am tot incercat sa ii acord circumstante atenuante, sa il inteleg ca avand un tata care i-a cam ignorat nu poate fi altfel. I-am spus nu o data ca are sansa sa indrepte tot ce a gresit cu el tatal lui, sa fie altfel in relatia lui cu fiul sau! Sa ii acorde lui Benji toata dragostea pe care tatal lui nu a acceptat-o!
Vad acum ca socrul meu (singur, divortat de femeia care l-a acceptat 30 de ani) incearca sa repare cumva ce a stricat in relatia lui cu Tobias, pe cand el era mic. Se bucura enorm (cred ca e sincer) ca ne mutam la 5 min de el! Incearca sa ne ajute financiar, a luat la el cainele sa nu se calce in picioare cu Benji etc. ... s-a trezit gargarita mea....
Ceva trebuie sa se schimbe, cumva!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Monicaa, Ramonab,

ninge la voi? La noi "!lapoviteaza!", un amestec de ploaie cu grindina, rafale de vant, e ún frig usturator... si eu trebuie sa merg sa iau paine! Mama si Benji in geam, puiu tot arata "ete" afara!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

SAC!
Benji nu zice deloc "papa" (tata in germana!). Stie oare de ce?!!!!! "Mama" urla toata ziua si "ta-ta-ta" pe romaneste!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput