Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

seara buna, zuze buburuze

kalosalina de la matei pt daria.e tare frumusica mititica ta, ma bucur ca v-am vazut chiar daca asa pe fuga.

deci ne-am inoit stocul de jucarii. am luat cuburi de lemn de construit de la casa retro dar nu am mai vazut animalutele luate de elle,mi-ar fi placut sa ii iau. e tare incantat si de balansoar si acum e obosit, sa vezi maine

ne bagam la somn , sper sa va citesc maine pe indelete

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Happy BDay SOFIUC, VANESSA, CALIN, AJ si KHALED

Uff fetelor, noaptea trecuta a fost iar grea. Plans la greu. Abia adormea si se trezea in . Doamne sper sa'i treaca durerile astea ca ma omoara pe mine, dar pe e mititica!

Vreau sa felicit pe Dudu de Gratzi ca e baiat mare si a inceput sa pashasca singurel
Felicitari Cretzulinei mele mici, Mariuca ca ii place sa vbeasca. mult Cretzule pt amandoua. Ma bucur ca ai recitit povestioara Pipetzicii....in momentele alea, voi eratzi in gandul meu!
Am vazut filmuletz cu Robi de JMoni ... hehehe ce frumos merge baiatu'. Moni cum mai esti cu trezirile?

Am vazut pozici cu Albert al Danutzei si cu Vanessa. Si cu bb mik din burtik. Sunteti asa frumosiiii!

Am vazut pe Andreiashul Lalei si spun iar: Lalaaaaa, mi'ar placea sa ma furishez o zi intreaga printre jucariile voastre!
Miki, Luca e un frumusel si pare un bb tare maricel! Tortul...ce sa mai zic e yammmmyyy rau. Tare frumusel sta el in masinutza....nu prea ma incumet sa ies si io cu Pip asa....daca o apuca dracushorii ce ma fac?? O car in bratze prin magazin?
Noi o luam cu carutzul. Io bag la carutul ei si mama sau sotzu' (dupa caz) baga la cosul cu cumparaturi.

Monica-matzisor, e mortala Biencutza ta. Asa cumintzica e, adoarme pe unde apuca? si sa nu mai lipsesti atat de mult.

Mary thx de urari pt dintzisor. Ce face gashca? V'ati mai intalnit?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Ei Shose... aia a fost once in a lifetime experience.
Insa sa stiti ca copilul asta e mai cuminte de cat ma asteptam... maraie ea in somn, dar cand o duc in patutz ii inchid lumina si o las acolo singura... si ea adoarme imediat. Mananca orice ii dau. Orice mai fetelor... iar cand imi duc mie in gura vine cu guritza deschisa langa imbucatura mea. Pe drept cuvant "imi ia mancarea de la gura".
A avut o perioada cand tipa, dar si-a revenit... am impresia ca o enervau dintii.

Azi, ianinte sa o culc de pranz, am descoperit inca un dintisor mic mic, jos... deci avem 5 acum.

Altfel... la 9 luni acum vreo 2 saptamani, avea 68,5cm si 7,9 kg.

Eu zic ca e bine...
Cel mai tare ma bucur ca mananca si ca e vesela. Ca ma-sa cand era gravida... :))

La mine NINGE!!! cine vrea poa' sa vina in vizita la zapada.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Stoisor ma bucur ca micuta Sara s-a refacut si e din nou voioasa si mancacioasa!
Monica am vazut-o pe micuta Bianca! Ce haioasa este!! E de dat la camera ascunsa...
Ceska si Alina nu mai fiti suparici Nici sotul meu nu ii acorda f mult timp Dariei, dar stiu ca o iubeste mult si se comporta cu ea asa cum stie...cu timpul poate o sa fie mai bine...dc le explicam cum ce ar trebui sa faca...
Creata asta este saniuta http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=CH236 si am dat pe ea 120 lei.
Mai Shose asa rau o chinuie dintii pe Pipetzica??? Offf, saracuta...Doamne ajuta sa ii iasa mai repede si sa scape de dureri.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Doculetz . Io eram mereu pe urmele tale, mai bagam ochiu' sa vad ce mai e pe blog, mai un ochi de cateva ori la Mamici de Cta.
Indiferent unde o sa scrii, io te citesc! Cel mai tare mi'ar placea sa te citesc DES aici, dar inteleg ce zici.
Te am in listutza mea de mess si asta ma linisteste cel mai mult.

Felicitari Dlui Inginer pt primii pasi. E 'independent' frumuselul nostru.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danybv probabil fetele (ceska777 si Alina023) stiu lucrurile acestea. Cel mai bine e sa vb cu sotii lor, iar in cazul Alinei sa-si intrebe sotul cum s-au purtat parintii lui cu el , poate are o poveste trista cum a zis si matgravidut.
De ex: tatal meu lucra de dimineata pana seara, mama statea mai mult cu mine, iar seara cand venea statea un pic si se culca ca era foarte obosit si tb sa se odihneasca pt a doua zi, Duminica era si el liber, atunci mai statea cu noi..deci trageti concluzia. Intr-adevar in cazul Alinei ca tipa la copil nu e deloc bine, si nici sa va certati de fata cu el, el probabil il iubeste pe Luca, dar tb sa ii arate, sa o simta. Sper din tot sufletul sa ajungeti la o intelegere si sa nu se continue cu tipete si certuri.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Alinutza k rau o chinuie. Acum mi'am dat seama ca de fapt ca ea nu a fost cine stie ce colicoasa. Adica noptile alea nu suferea asa rau. Avea dureri mai mult ziua. Acum in schimb a suferit rau! Plange cu niste lacrimi mari, si geme si in somn. Traiasca Nurofenul! Dupa ce i'l dau adoarme relativ usor si tzine efectul cateva ore.
Ai luat o saniutza tare frumoasa...sa o foloseasca sanatoasa si vioiasa.
Cat despre Mateiashul ati facut alegere frumoasa .

Monica-matzisor ai fata cuminte! Si frumoasa foc. Asa sa amana mereu. Stiu cum e cu bb pofticios. Trage si de ceasca de cafea si o 'soarbe din ochi' cand o duc la gura.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

In asteptarea lui tati, care a fost ocupat azi pana tarziu, am hranit maimutelul si am pus-o la nani.

In seara asta ne-am inteles asa bine amandoua, s-a jucat frumos singurica, eu cu ea pe jos din cand in cand...Seara cand o ajunge oboseala ma cauta, are mai multa nevoie de mine...daca sunt pe jos langa ea, vine si se lipeste de mine, sau ma escaladeaza putin, sa ma verifice...pe urma se intoarce la jucariile ei.

Cati, ce frumos ai spus tu cu momentele astea ale primei copilarii, care trec asa repede...Eu imi fac griji ca la bebe2 n-o sa mai avem nici timpul nici disponibilitatea sa savuram si sa traim asa cum facem acum...

Matzgravidut, ce s-a mai plimbat Mitul mic...frumoasa tara, frumoase locuri, iar voi trei frumosi, iar Bianca e copia lui tati! Poate daca-i faci un fratior o sa aiba buzele tale ???

Shose, deci sa ne rugam de Zana Maseluta sa fie mai rapida ca sa nu se mai chinuie Pipetelu scump, da?

Ceska, ti-au zis bine fetele: lauda-l, lasa-l sa faca si el ce poate, nu il critica, nu-i sufla in ceafa, nu fa din statul cu Benji o pedeapsa. Eu ii zic sotului meu simplu: am nevoie de timp pentru mine, stai / iesi tu cu Sofia. Sau: uite, am foarte multe de facut, nu stiu de ce sa ma apuc mai intai si sunt obosita, hai sa le impartim...Cred ca primul pas e sa recunosti fata de tine si fata de el ca NU esti superwoman. Pe barbati ii sperie super-femeile, chiar si cand e vorba de sotiile lor. Se simt dati la o parte. Cu sinceritate, rabdare dar si insistenta, va fi implicat si el.

Ca idei - citeam undeva - ca barbatii practica jocuri mai degraba fizice cu copiii. E bine si asa: sa-l arunce in sus pe Benji, sa-l invarta nitel, sa-l dea in leagan, sa se lase escaladat, sa-l faca avion...sunt lucruri la indemana care teoretic ar trebui sa-i bucure pe amandoi...teoretic :-))) Nu ma bate daca nu-i asa la voi...:-)

lala20, nu mai zice de Bibi scumpa lucruri rele si neadevarate, face o gramada de lucruri! Nu mi se pare deloc in urma!

Lala_D, m-am amuzat deunazi cand ai povestit cum nu suporti tu sa vezi copilul manjit...La noi masa de iaurt e cea mai spectaculoasa din acest punct de vedere, special l-am chemat intr-o zi pe tati sa i-o arat pe fiica-sa in plina desfasurare...a intrat in bucatarie si a spus: "Mi se face rau, nu pot sa vad asa ceva..."...si el e tot Capricorn...noroc ca eu si So' suntem varsatoare amandoua, cred ca o sa ne intelegem de minune din multe puncte de vedere

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

AM PRIMIT TELEFON DE LA D-L SOTZ...

Zice el: "Stii cum mi-ai spus tu ca vrei sa facem primul Craciun al lui bebe foarte special?"
Eu: "Da. Ti-a venit vre idee?"
El: "O aveam demult, dar acum s-a concretizat. Am luat bilete in Mexic"

M-a lasat masca. Deci micutza face primul ei Craciun la 28 de grade.
Phii drace, asa m-a plimbat si pe mine mama.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Lala_D, m-am amuzat deunazi cand ai povestit cum nu suporti tu sa vezi copilul manjit...La noi masa de iaurt e cea mai spectaculoasa din acest punct de vedere, special l-am chemat intr-o zi pe tati sa i-o arat pe fiica-sa in plina desfasurare...a intrat in bucatarie si a spus: "Mi se face rau, nu pot sa vad asa ceva..."...si el e tot Capricorn...noroc ca eu si So' suntem varsatoare amandoua, cred ca o sa ne intelegem de minune din multe puncte de vedere

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

La noi e fix invers : eu capricorn , sotul varsator pe el nu il deranjeaza sa vada copii manjiti
Mai pune un copil capricorn si unul rac si ai o imagine a casei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput