Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 21
babyzapi spune:
Usor, usor te apropii de marele eveniment. Cred ca banuiesc bine ca si nerabdarea e mai mare acum si parca si timpul trece mai greu...
Citat: |
citat din mesajul lui alexutza_26 Am schimbat si eu semnatura...cu o zi mai devreme, sa nu uit cumva!!!! Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora PRINTZUL AMR 2 SAPTAMANI Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Isabela de Raphael Nicolas
Primul nostru
Porumbita spune:
merci de raspunsuri
intre timp am vb cu doctora: a zis ca nu are ce sa imi zica la telefon, ca dc sunt contractii sau sunt ingrijorata sa ma duc la camera de garda; a mai zis ca sa nu o mai sun in timpul liber ca ne conversam degeaba la telefon (eu am intrebat-o dc crede, pe baza a ceea ce i-am spus, ca ar trebui sa ma duc la camera de garda sau nu)
m-am simtit f aiurea; are si ea dreptate dar pe bune ca nu am exagerat, merg la ea de la 7 saptamani si in tot timpul asta am sunat-o de 4 ori (intradevar de 2 ori, cu azi cu tot , s-a nimerit sa fie in weekend);
Alexa.1983 spune:
Bravegirl asa am patit si eu....nu te panica...eu am o pompa de san de la chicco, gen seringa care e super bestiala......ma mulg cu ea la ambii sani si dupa il biberonez....ai grija nu lasa plin sanul ca-ti faci beleaua singurica...sau ia-ti sfarcurile de silicon mini...cum vrei...eu sunt super happy cu pompa ca trage si desfunda tot+ ca nu mai sangerez...
pup fata
Incerc sa raspund pe parcurs ce citesc deci nu stiu cine ce a mai scris...
Felicitari Manumanu x 2
Felicitari Cristina_ph.......
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
babyzapi spune:
Diana chiar ma gandeam la tine ca nu te-am mai vazut pe forum...imi imaginez ce greu ti-a fost cu bebe in spital 2 zile...insanatosire grabnica si multa sanatate cozonacelului Tudor. Felicitari pt evolutia in greutate.
Isabela de Raphael Nicolas
Primul nostru
Mirtha spune:
Multa sanatate Diana ! Sa va refaceti cit mai repede ! Nu ma asteptam la asa ceva . Ma tot gandeam ca trebuie sa fi fost tare ocupata si Tudor chiar papacios de nu ai mai bagat chiar nici un ochi de la capitolul 128.
Masurile sunt destul de dure dar necesare.Ianca si-a manifestat nemultumirea , cum a reactionat ?
citat din mesajul lui diana21 Intai imi cer scuze ca nu felicit pe nimeni in afara de Manumanu (, sa-ti traiasca minunile, am aruncat un ochi pe ultima pg si am inteles ca ai nascut)! Sunt rupta de somn, bb a fost bolnavior si am stat in spital cu el doua zile, a facut bronsiolita ! Acum e ok, si-a revenit bine, dar a avut branula pe manuta si a luat antibiotic trei zile. Acum suntem acasa, ne tratam in continuare cu ser, batista bebelusului si...laptic ! Drept urmare, am trecut la masuri drastice, am retras fetita de la gradinita pana la primavara (ea a fost racita cu o saptamana inaintea lui bebe) si am lasat-o sa plece doua sapt. la bunici, pana se [pune bb pe picioare. Vestea buna e ca piciu' are deja 3.700, a pus 1.2oo intr-o luna (fara trei zile) de la scaderea fiziologica. Mai vin dupa ce-mi revin si eu cu somnul. Otilia, m-am gandit la tine, ce bine ca nu ai nascut ca vreau musai sa-ti fac galerie . Si Alrei la fel! Andy, eu, eu vreau sms cand nasti!!! _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel [b]Dialoguri strumfesti |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Felicitari si multa sanatate ! Sa va traidsca baietelul si sa fie un papacios !
citat din mesajul lui alexutza_26 Mesaj de la Cristina_ph: "S-a nascut Andrei Alexandru, ora 10:15, apgar9, 3,280g, 54 cm!!!.Suntem bine amandoi!!!" Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora PRINTZUL AMR 3 SAPTAMANI Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0