Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

am schimbaat si noi semnatura....o sa adaug blitz blitzuri mai tarziu, cand ajung acasa ca aici am un laptopp si nu prea ma pricep asa bine la adaugat emoticonuri...,,

porumbita.....eu zic sa mai astepti o ora doua si daca presiunile acelea din burtica devin mai intense sau dureroase sa te duci, ca la varsta ta de sarcina, iti face o perfuzie si se opresc, eu am ajuns la 5 ore dupa ce au inceput contractiile si nu a mai putut sa le opreasca.....sau incearca sa stai linistita, o baie relaxanta, ia un nospa....chestii de genul asta

multa bafta

Ana mamica fericita de Tiberiu Andrei 22.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Madutz , VonHelen , Ana si Manunmanu va doresc multa sanatate , sa fiti fericiti si va refaceti cit mai repede. Bebei sanatosi si papacioasi !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mesaj de la Cristina_ph:

"S-a nascut Andrei Alexandru, ora 10:15, apgar9, 3,280g, 54 cm!!!.Suntem bine amandoi!!!"

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

BraveGirl, incearca garmastanul. Este foarte bun. Eu l-am folosit in primele zile (cam o saptamana) si nu am avut probleme. La sanul drept am avut un inceput de crapaturi dar cu garmastan si celebrele bai de aer sanii mei s-au reparat f repede.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.6602

porumbita.....eu zic sa mai astepti o ora doua si daca presiunile acelea din burtica devin mai intense sau dureroase sa te duci, ca la varsta ta de sarcina, iti face o perfuzie si se opresc, eu am ajuns la 5 ore dupa ce au inceput contractiile si nu a mai putut sa le opreasca.....sau incearca sa stai linistita, o baie relaxanta, ia un nospa....chestii de genul asta

multa bafta

Ana mamica fericita de Tiberiu Andrei 22.11.2008

merci frumos Ana

Mergi la inceput

MANUMANU - sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi papaciosi si tie multa putere mamico!!!!

ANA - - deci Tiberiu a avut cu totul alte planuri pt matale....lasa ca e bine cand totul se termina cu bine, sa va traiasca sa va bucurati de el!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Porumbita - nu situ ce sfat sa-ti dau, poate fi o simpla pata de la marirea in volum a bazinului, faptul ca se mareste sarcina , poate apasa pe oasele bazinului...daca nu ai alte simptome care sa se repete ca intensitate sau ca durata...eu zic sa astepti!!! si tinem pumnii sa fie bine!!!

PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am schimbat si eu semnatura...cu o zi mai devreme, sa nu uit cumva!!!!

PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu sunt plictisita rau ...bebe doarme dus de vreo 2 ore...sunt si socrii la noi de 2 sapt...mai stau 3 zile si dupa aia pleaca...vreau o pauzaaaaa...vreau la plimbare doar eu si iubi.....

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Intai imi cer scuze ca nu felicit pe nimeni in afara de Manumanu (, sa-ti traiasca minunile, am aruncat un ochi pe ultima pg si am inteles ca ai nascut)!

Sunt rupta de somn, bb a fost bolnavior si am stat in spital cu el doua zile, a facut bronsiolita ! Acum e ok, si-a revenit bine, dar a avut branula pe manuta si a luat antibiotic trei zile. Acum suntem acasa, ne tratam in continuare cu ser, batista bebelusului si...laptic ! Drept urmare, am trecut la masuri drastice, am retras fetita de la gradinita pana la primavara (ea a fost racita cu o saptamana inaintea lui bebe) si am lasat-o sa plece doua sapt. la bunici, pana se [pune bb pe picioare.

Vestea buna e ca piciu' are deja 3.700, a pus 1.2oo intr-o luna (fara trei zile) de la scaderea fiziologica.
Mai vin dupa ce-mi revin si eu cu somnul.

Otilia, m-am gandit la tine, ce bine ca nu ai nascut ca vreau musai sa-ti fac galerie . Si Alrei la fel!

Andy, eu, eu vreau sms cand nasti!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput