Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 14
nature spune:
Bine v-am regasit mamici si bebici!!!! Nu am citit inca nimic din urma, o sa recuperez cat de repede pot! Va multumesc pt sustinere si felicit noile mamici!!!!!
Noi suntem OK, am inteles ca a intrat sotul meu pe forum sa va zica de noi, Sofia s-a nascut cu 3.8 kg si 52 cm, am stat vreo 3 zile in spital si a fost super naspa...din cauza durerilor de la cezariana, noroc ca mi-au lasat un cateter pe care mi-au mai bagat anestezice....
Primele 2 zile acasa au fost f grele, probabil din cauza durerilor de burta si a oboselii, dar incepem sa ne revenim cu totii.Ilinca e o scumpa si e foarte grijulie si atasata de Sofia, pacat ca e cam mucioasa si nu o las sa o pupe pe Sofia...dar au ele tot timpul sa se rasfete si sa se giugiuleasca....
O sa incerc sa pun si io cateva poze zilele astea, nu stiu exact cum se face, da' daca nu reusesc intreb.
Va pup
criss703 spune:
Ceau fetele
FELICITARI MADUTZA SI VONHELEN
SA VA TRAIASCA BEBEII SA CREASCA MARI SI SANATOSI IAR VOI SA VA REVENITI REPEDE
OCEANBORN vad ca se apropie , asa a debutat si la mine si a doua zi eram la spital.nasteam ..tinem pumnii
Multumim fetelor pentru raspunsul la buricut si calciu si de aprecierile referitoare la pozite . Avem bebei fff nostimi si frumusei la odisee
Azi vrem si noi sa facem baita si nu prea stim cum ..cum e cu taratele? se iau de la magazin si se pun in ceva saculet din material? treb fierte mai intai sau nu ? Iar la masaj daca folosesc ulei de masline trebuie sa-l fierb ?? Voi ce mai folositi la masaj? Of ..bine ca a trecut si prima noapte acasa .De papat ne place grozav cu biberonul ca in spital ..oricum nici eu nu am inca grozav de mult lapte pana azi cred a fost mai mult colostru (e a 4 zi) .Ma dispera starea asta de imobilitate dupa operatie , ma misc da f. greu si nu pot face ce vreau ...dar trec si durerile astea
Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
babyzapi spune:
Am fost ieri la dr neonatolog, am facut vaccinul Bcg ala de se face la nastere, si....avem 2,700. Maine sarbatorim o luna de viata . Deci am pus exact 1 kg intr-o luna...de fapt 1 kg si un pic ca pana maine mai pune ceva
Mirtha, Alra, Mav, Amalia, Dandusa multumesc pt sustinere . Intr-adevar te cam sperie doctorii astia degeaba. Cand am fost la control acum 2 zile a spus ca pana facem eco cord poate sa si treaca acest suflu sistolic. Deci nu-mi mai fac griji, dar tot mergem pe 10 dec sa fecem eco cord si "transfontanela" (sau cum s-o numi eco de cap ca mereu uit ) ca sa stim cum mai stam.
Mirtha frumoasa foc Eva si tare dulcica cum se uita ea la aparatul foto. Ii place sa pozeze ....amuzanta discutia despre bluzo-rochie ...mie mi se pare a fi...rochie.
VonHelen felicitari . Bine ai venit pe lume bebe Tudor Andrei, sa fii sanatos si necolicos.
Ana si eu astept mult pana mi se incarca paginile de pe forum, dar la mine e netul de vina...viteza mica de conectare...n-am avut alta solutie decat netul de la zapp...un rahat!
Simona si eu ii dau lui bebe Vigantol 2 picaturi pe zi, direct in gurita.
Criss noi i-am facut baita complet lui bebe de la inceput si deci se uda si buricutul, ii dadeam cu betadina si baneocin pudra, iar dupa ce a cazut buricul doar cu baneocin si s-a vindecat foarte frumos.
Mamiseli pup buzitele frumoase ale fetitei tale , e o dulceata.
Isabela lui Raphael Nicolas
Primul nostru
babyzapi spune:
Pt masaj eu folosesc ulei de la Nivea : Baby Oil.
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Voi ce mai folositi la masaj? Of ..bine ca a trecut si prima noapte acasa Criss de Paula Sofia http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK |
Primul nostru
futuremother spune:
felicitari mada!!! sa va traiasca!
fetele, am si eu o intrebare ... praslea al meu doarme cate 5-6 ore legate, dr mi-a zis sa- l scol la 4-4,30 ore sa manance .... mi-e asa mila sa- l trezesc .... voi sculati bbii? suge la san cam 15-20 min din fiecare si se culca ..... o fi bine ? la voi cum e ?
38+ si mamica de
AMR 2 sapt
babyzapi spune:
Si eu aveam picioarele umflate atat de tare incat ma durea tibia de parca imi daduse cineva cu bata peste picioare...mainile erau umflate rezonabil...si de cateva ori am avut si fata umflata...dimineata pret de cateva ore...si la nastere am aflat ca aveam preeclampsie...nu zic ca e si cazul tau, dar sa fii atenta indeosebi dacase umfla si fata.
citat din mesajul lui lauramiron Mi se umfla mainile si picioarele destul de rau in ultimele zile, dimineata, in sensul ca efectiv ma dor talpile cand calc pe ele, la fel degetele de la maini cand strang pumnul.... N-am avut probleme de genul asta toata sarcina, de asta sunt putin surprinsa si....ingrijorata. Oare e normal pe final sau inseaman ceva?? Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara |
Primul nostru
babyzapi spune:
Iubita pai nu mai ai mult si o sa-ti tii si tu minunea in brate...organismul vad ca deja incepe sa se pregateasca...noi suntem pe pozitii sa scoatem majoretele
citat din mesajul lui oceanborn Neata! Felicitari Madutza si VonHelen!sa va traiasca puisorii si sa va faca fericiti.Refacere rapida va doresc! Andy as vrea io!! . azi noapte vreo 3 ore m-am sucit in pat, prin casa, mai aveam un pic si ajungeam sa fac ture pe tavan ,pereti...lipsa de somn si posibile contractii destul de dureroase...asa ca am tot privit ceasul, neregulate...uneori aveam burta betonata cate 3 min...asa ceva n-am mai patit , asa ca mult nu cred ca mai am....maine implinim 39sapt Azi incepe zodia sagetator sau maine?...eu speram sa-mi fac un mic aliat scorpion..dar se pare ca bebele are de gand sa se alieze cu tati...asa ca o sa am la casa 2 sagetatori si eu..... Weekend placut va doresc tuturor!!! 38+Thomas |
Primul nostru
babyzapi spune:
Nu stiu ce sfat sa-ti dau iubita...al meu se trezeste la o ora jumate sau 2 ore sa pape, deci nu am fost niciodata in situatia sa-l trezesc. O singura data a dormit 4 ore..., ziua e ok, dar noaptea...
citat din mesajul lui futuremother felicitari mada!!! sa va traiasca! fetele, am si eu o intrebare ... praslea al meu doarme cate 5-6 ore legate, dr mi-a zis sa- l scol la 4-4,30 ore sa manance .... mi-e asa mila sa- l trezesc .... voi sculati bbii? suge la san cam 15-20 min din fiecare si se culca ..... o fi bine ? la voi cum e ? 38+ si mamica de AMR 2 sapt |
Primul nostru
cherieactiv spune:
ceau fetele...scriu repede, imi cer scuze...mesaj general for everybody..ca nu pot ...iar sunt varza cu picioru..
urez bun venit fetelor care au venit cu bbeii din spital...pup toate mamicile si viitoarele mamici...mi dor de voi..nu reusesc sa vad poze...exista un nou cont ??
o zi super,papapaa
Cherie 36+ Ale(xandru)
ariya spune:
Futuremother sunt o mamica de la odiseea de ian - feb,dar va mai spionez si pe voi pt ca sunteti ffffffffff simpatice!!!!felicitari tuturor pt bebei! future,eu sunt la al treilea bebe,deci cred ca am ceva experienta in ale copiilor...am alaptat primii doi copii la san,exclusiv...sfatul meu e sa nu-l scoli pe bebe sa-l pui sa suga,pt ca ar fi ca si cum te-ar trezi pe tine cineva si te-ar obliga sa mananci...daca doarme asa bine si linistit,inseamna ca laptele tau e f consistent si-i ajunge cat suge...fetita mea dormea intre 4,5-6 ore intre alaptaturi si toata lumea zicea ca sunt nebuna ,ca tre s-o scol sa-i dau sa manance...am nascut-o la 2,750kg,iar in prima luna de viata a luat 1,800kg de a innebunit pediatrul!cu cat dorm mai bine si sunt mai linistiti,cu atat cresc mai bine si mai echilibrati!!!va pup pe toate,multa sanatate si rabdare cu puiutii!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI