Bazar pentru SONIA (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna!
alinus_25, eri_ka si gabidaniela am pus ieri dimineata pachetele!
sa ma anuntati cand le primiti!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

ALEXA1985- nu ai activat MP-ul....
Astept adresa ta sa pot pune coletul la posta
Mail -sporicicodruta@yahoocom
O seara buna

Maine pun la posta coletele fetelor care mi-au scris pe MP adresele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Am platit ieri toate CD-urile cistigate de la ariel (CD 1- poz.448; CD 4-451; CD 5-452; CD 6-453; CD 7-454; CD 10-456; CD 11-457; CD 12-458, CD13 si CD 14)

ariel_7000 ai putea de data asta sa le pui la posta? Iti trimit pe PM datele platii si adresa. si multumesc anticipat.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

O intrebare: sint fete din Timisoara care au pus in bazar hainute pentru copii? As vrea sa iau pentru o campanie de Craciun initiata tot de catre o membra a forumului, care e din Timisoara (Deianira) si ca sa nu mai trimit eu pina acolo, m-am gindit sa cumpar direct de la cineva din oras, ca ar ajunge si mai repede lucrusoarele la copii.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Va da ca nu s-a mai schimbat nimic pe prima pagina dar eu tin sa reamintesc ca am supralicitat...(iar ) 592 si nu a mai facut-o nimeni dupa mine .
Intr-o ora se incheie si as vrea sa se stie,

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancadragoman mai licitezi pentru 88 si 573?

kitty2007 te rog sa iei legatura cu kid, arcadia si ckristina pentru licitatiile castigate. Felicitari si multumim. Mai licitezi pentru 385? Hainutele de la alina25 sunt la mine.

crissintibun sa imi dai adresa sa iti trimit gecuta si sandalele. Sa iei legatura cu kay pentru bluzita si hainuta.

arcadia felicitari pentru licitatia castigata.

paisacodruta te rog sa iei legatura cu kriss79 pentru licitatia castigata. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Tinand cont ca este ora 00:00 consider ca am castigat pozitiile: 587, 589, 592, 593. Sau nu?

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Tinand cont ca nu am putut intra azi noapte sa vad licitatiile o sa mai licitez daca se mai poate pentru 88-17 ron si pentru 573-15ron.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

ancadragoman mai licitezi pentru 88 si 573?

kitty2007 te rog sa iei legatura cu kid, arcadia si ckristina pentru licitatiile castigate. Felicitari si multumim. Mai licitezi pentru 385? Hainutele de la alina25 sunt la mine.

crissintibun sa imi dai adresa sa iti trimit gecuta si sandalele. Sa iei legatura cu kay pentru bluzita si hainuta.

arcadia felicitari pentru licitatia castigata.

paisacodruta te rog sa iei legatura cu kriss79 pentru licitatia castigata. Felicitari!

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Buna,eu deja ma consideram castigatoare...la poz 88 scrie clar...licit se termina pe 26 la ora 14.54,dar vad ca nu am sanse...poate ca sunt mai noua.
O zi buna

Dar ...

Geta o mamica SUPER FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am trimis pe mail dovada platii in dimineata asta. Sper sa se vada, am fotografiat chitanta...

POZE

Mergi la inceput