Bazar pentru SONIA (5)
Raspunsuri - Pagina 20
ariel_7000 spune:
kokyie, ce mi-ai facut??? m-am indragostit de kitz!!! ...numai ca va fi dragoste neimpartasita, pt ca eu am deja un CINCIN acasa...
sper ca nu te superi ca am pus "anunt" la sectiune de "animalute"...ma gandesc ca poate asa va fi mai usor sa se indragosteasca si altcineva de ea...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
nma spune:
Buna dimineata
O pt toata lumea.
Licitez:
608 - 20 lei
609 - 25 lei
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ancadragoman spune:
licitez
592-32 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kokiy spune:
ariel_7000 cum sa ma supar ... eu nu am pus acolo sa nu fie considerata reclama ... daca o sa tina mesajul tau e bine sa pui si link la restul pozelor http://good-times.webshots.com/photo/2362765570102564205NQXytC ... din pacate nu-l mai pot tine din cauza alergiilor mele care au dat in astm alergen ...consider ca e un dar foarte frumos pentru un copilas ...in plus va fi un dar si pentru Sonia
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
luny spune:
m-am indragostit si eu de Kitz...daca nu aveam 2 pisici, zau ca il luam, ce l-as mai pupici si iubi!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mykidutza spune:
453 - 5 ron
573 - 13 ron
385 - 6 ron
88 - 16 ron
O zi buna
Geta o mamica SUPER FERICITA!
clauclau spune:
Am platit azi rochitele castigate de la Codruta. Cand ajunge sotul acasa o sa fotografiez chitanta si o trimit pe mail. Daca nu se vede asa, rog fetele sa verifice plata: numele este Toader Paul si a platit din BCR, 50 ron.
POZE
carminabulina spune:
592- 33 lei
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi