Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Vally, iti tinem pumnii pentru maine dimineata, ne gandim la tine si ne rugam sa ai productie buna de ovocite, sa se iubeasca cu baieteii sotului si sa ai niste embrionasi perfecti si lipiciosi . Ai toate increderea in reusita, fii optimista si cu sufletul deschis ! Asa sa iti ajute Bunul Dumnezeu .

Eu am fost fff prinsa astazi la birou, de-abia am reusit sa va citesc.
Sarrah, iubita, pana nu vezi rosu, esti gravidutza, clar ?
Ma intristez citind astfel de povesti, legate de stresul nereusitelor. Sa ii ajute Dumnezeu acelei fete traumatizate sa isi revina, e cumplit ca se intampla astfel de lucruri. De aceea trebuie sa ne pastram cumpatul, sa incercam sa ne eliberam de obsesia asta pe care multe dintre noi, hai sa recunoastem, am facut-o pentru bb. Trebuie sa ne mai traim si viata, sa facem lucruri care ne binedispun, sa ne intalnim cu prietenii, sa iesim la o plimbare.
Pup toate fetele mele dragi si va urez we placut, relaxant si fierbinte .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

Vally maine ne gasesti la poarta clinicii.facem galerie.lasa indoiala din suflet si fii optimista.Dr T face multe e adevarat, dar ,,face bine,,.si pune mult suflet.locul cel mai bun pentru a reusi este acolo unde esti,cu ceea ce ai.
Felix76 esti mortala.de unde le scoti?
Georgia c ai multa dreptate.este intr-adevar un om demn de admirat.munca in echipa?hmm.e greu.are nevoie de oameni cu un caracter care sa-i fie compatibil pt a putea delega responsabilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sal'tare fetelor,

Eu fusei la monitorizare si s-a-ntamplat exact ce am banuit

Endometru - 6.8 parca
OD- ZERO foliculi
OS- ZERO foliculi

Oricum nu a fost o veste prea dura- am mai auzit-o de cel putin 5-6 ori pana acum la fiecare monitorizare.

Oricum m-a mai chemat si duminica dimineata la Elias la 8.30.

Deci ma voi duce si duminica- cu siguranta acelasi rezultat il voi auzi.
Partea buna este ca - nici macar nu am
Chiar sunt foarte increzatoare.

Voi vedea ce va urma.
O seara buna si un weekend minunat

V-am pupattt

PS- eu nu am cum sa ajung la sp.9- caci deja sunt- stau vis-a-vis

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

Felix,
Da cred ca ai dreptate eu sunt obishuita cind vad E sa ma gindesc la estradiol.
Mersi pt. lamurire

Mergi la inceput

Kindly,
Nu shtiu la ce reclama te referi. Si in afara de forumul asta in care am scris ff putin nu am mai scris pe alt forum. De fapt am scris un comentariu la adresa Dr. Tutunaru in forumul reclama. Eu am fost pacienta dinsului am facul o laparoscopie si o miomectomie laparoscopica si pe mine una m-a dezamagit foarte tare. Am venit din Mexic pentru asta si am avut o incredere mare iar acum dupa 2 FIV nereushite aici(anul trecut cind am fost la dinsul FSH meu era foarte mare 13, dinsul nu s-a alarmat si eu am aflat cu stupoare dupa an ca a crescut la 18 si incepind cu 13 nu mai reactionezi la stimulare, asta mai mult cind e combinata cu virsta, 40 ani in cazul meu) nu shtiu pe ce drum sa o apuc. De trei ani citesc numai despre asta, si de un an numai de FIV. Cind am citit azi de acea fata care dupa un FIV nereushit aproape a innebunit ma gindesc ca trebuie sa ma potolesc, dar se pare ca totul e transformat intr-o obsesie nu shtiu si toata ura care o am acum pe doctorii care in trei ani nu au shtiut cum sa trateze cazul meu si toate erorile facute de dr. tutunaru si altii.
Mult succes la toate

Mergi la inceput

Kindly,
Acum am vazut ca daca pui numele forumului respectiv apare cuvintul "reclama" deci da eu sunt persoana. Spune-mi ce lamuriri ai vrea si cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

Dierna ,exact la acel forum ma refeream.e adevarat ce ai scris acolo referitor la aluzia financiara?ne pui pe ganduri.cat despre erori nu le face voit.si-a luat o caciula prea mare si nu o poate duce singur.tocmai discutam cu Felix 76 despre acest lucru.are suflet mare dar cred ca incepe sa si-l vanda.pacat.daca va alerga dupa succes si faima va pierde adevaratele valori pe care le-a avut.

Mergi la inceput

Kindly,
Da este foarte adevarata aluzia, s-a intimplat dupa miomectomia laparoscopica si eu oricum vroiam sa pun in acel cont nishte bani asa cum am facut-o si dupa laparoscopia exploratorie, dar mama care se ocupa de asta eu deja eram aici a avut nishte probleme de sanatate. Chiar poate mai gasesc emailul, oricum sunt responsabila cind fac aceste afirmatii nu dau cu pietre aiurea, pe mine una m-a surprins. Poate ca faptul ca nu traiesc in tara l-a indemnat sa o faca crezind ca am o situatie economica mai buna, dar asta nu il scuza.
Cit despre erorile ne-voite, nu shtiu ce sa zic, pe mine m-au costat cam mult, daca el mi-ar fi explicat atunci treabha cu fsh-ul si as fi intrat imediat sa fac un fiv, poate altu era rezultatul, dar asa s-a pierdut un an timp in care fsh-ul a crescut si nu s-a mai raspuns la stimulare. I-am scris un e-mail acum vreo 2 luni intrebindu-l de ce atita superficialitate si mi-a spus ca de fapt eu am venit la el sa fac o LAPAROSCOPIE nu pt. probleme de infertilitate.....asta a fost ultima picatura, adica am venit sa fac o laparoscopie exploratorie pentru ca de 2 ani nu ramineam gravida....asta se numeshte altfel decit infertilitate???? pacat,ma asteptam de mult mai mult profesionalism, eu shtiu ca vrea sa faca de toate dar mi-e teama ca pina la urma nu ii va mai ieshi nimik bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

elly draga mea nu mai plange. aceeasi problema a avuto si alina27 . nu avea absolut nici un folicul si pana la urma a aparut si a ovulat in z30. a ramas insarcinata dar din nefericire sarcina s-a oprit din evolutie. asta se intampla in primvara. a facut chiuretaj si in august a ramas insarcintata fara nici un fel de monitorizare. si ea se chinuia de vreo 2 ani si uite ca s-a intamplat . deci nu dispera dar inarmeaza-te cu rabdare caci vei avea de mers la tutu in urmatoarele saptamani. eu sunt sigura ca iti va aparea foliculasii.totul e sa ai rabdare.

Mergi la inceput

Kindly,
Ti-am trimis un mesaj pe privat

Mergi la inceput