Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 11
felix76 spune:
Adi, una pe care garantat o stiu ca a avut astfel de dureri dupa ovu este Ubirica. Si dupa durerile astea de ovar, roscovana a vazut testul minune, cu doua liniute!
Pooop,
Felix
rocsy2007 spune:
mai fetelor bine e pe forumul asta al nostru. pai mancam prajuturele, bem cafeluta mai dansam un pic. e tare bine aici. eu nu mai plec . m-am hotarat. si daca raman gravi tot aici raman. pai sa vedeti voi de de praji trebuie sa faca feli ca o sa am pofte. cu dansul o las mai moale ca deh face rau la bubulina. ei fetelor cam asa e inainte sa vina rusii o iei razna. dar decat sa fiu trista prefer sa fiu asa.
sa va pun si niste muzica
si sa dansez putin
adrianaady spune:
Felix, sa te auda d-zeu!!! Adevarul este ca niciodata nu am mai simtit asa ceva, decit la ovulatie mici dureri am avut....
Mai am citeva zile, si oi vedea eu...
Rocsy ai mare dreptate , e f bine aici, si e mult mai bine sa fii asa cum esti acum , "o mica nebunica"
Feli mai ai o bucata de placinta?? as mai manca oleaca.....
magdita spune:
Anaconda, te asteptam cu vesti de la eco azi despre inimioara .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lucialu spune:
Ola tutunelas!
Felix sincer tot incerc sa iau o pauza de forum...si de la enzima aia m-am bagat pe studiu aprofundat,iarPe aici nu mai dau ca mi-e imposibil sa tin pasul cu voi...si ma mai intristeaza cateodata si jordeaua ta ca tot in Fefeleaga da...dar,nah!Candida nu se trateaza cu scarpineli cuculesti,ca atunci e un fel de na-ti-o tie, da-mi-o mieSi da, in perioada tratamentului si in genere e bine sa lasam dulciurile si flamebeurile in pace,mai ales flambeurile
Elli ai te rog rabdare.Acum ai pierdut startul cu analizele,dar macar te monito si eu zic ca e fff devreme in cazul tau.Poti sa ovulezi la fel de bine si in ziua 40 si.La PCOS e alta mancare de peste.In mod normal ce trece de 3zeci si un pic de zile e CM anovulator,dar la PCOS e cu sorpreze.Problema e sa ai muuuulta rabdare si daca cumva obosesti monitorizand sa faceti love la 3 zile pana nu navalesc rusii nimic nu e cert.Daca prinzi barza e fantastic,iar daca vin rusii sa nu te mai fibrilezi si sa actionezi spre analize
Sarrah sunt ciudate testele tale...eu as face un beta de control.
Tamy probabil ca el nu crede pana nu vede ca ai hidro.Probabil ca au mai avut surprize cu diagnostice aiurea made in Ro.Din pacate nu stie ca dl dr T chiar stie ce zice.Nu il cunoaste.Dar poate e bine cum spun fetele,sa reamintesti.Ai incercat Mastodynon pt sani?
Valy si eu iti tin pumnii!!!
Va tzuc pe toate!!!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
felix76 spune:
Adi e servita!
Rocsy, o sa iti prepar atunci ce doreste inimioara ta si a lui bebe! Sunt in stare sa-ti trimit si prin posta numa sa ajunga la tine!
Anaconda, ce face inimioara? Patabum, patabum bum bum!!!
Pony, chiulangeoaico, ia mai za tu cateva pe la noi! Se poate sa ne parasesti ti tat?
Arisica, Ubi, asisderea!
Machusicaaaa, imediat vezi cadou din burtica!
Felix
felix76 spune:
Lucix Lucilix, trecusi pe la nooooi!
Pt balauru mancator mi-am luat cerviron ca am si o buba la col, asa a zis Tutu ca o cheama, dar o sa incep tratamentu un pic mai in colo, sa nu carecumva sa fie cu ochisori, iar partea de fufu o sa o las dupa ce termin pilulele de introdus! De dulcegarii nu poci sa tin regimu si basta. Dar m-am dat pe ciucalata neagra si aia are mai putine... Maaaaaa, nu ti intrista de joarda mea! Ca trebuie sa agite spiritele cineva si pe la noi! Prea multa liniste strica la frumuseti! De repauzat pe forumache am cercat si io dar nu merge. Tot aci mi-e locu, pana ma mut la gravidoase. Dar si dupa, crezi ca scapa fetele de mine?! Nuuuuu! Aci stau pana o iesi la pensie Tutu
Na ca ti-am dedicat un mesaj intreg numa sa mai treci pi la noi! Si o sa te mai momesc si cu alte bunataturi!
Felix
rocsy2007 spune:
a inceput sa ma doara burtaaaaaaaaaaaaaaaa. vin rusiiiiiiiiiiiiiiiiii. navalesssssssssssssc. dar eu tot dansez. uite asa in ciuda lor.
rocsy2007 spune:
declar z1. m-a durut un pic burta am fost la baie si surpriza. rusii au fost mai rapizi luna asta.nu m-a durut deloc burta inainte. m-au luat prin surprindere. dar eu tot bag un dans . uite asa de ciuda.
adrianaady spune:
Rocsy asta e , au navalit rusii...... ma bucur ca esti optimista totusi si dansezi, or sa se sperie si nu or sa mai vina rusii astia...
si eu dansez cu tine, ca sa le facem in ciuda....