Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
felix76 spune:
Rocsy, bravo, da-i inainte cu dansul!
Uite, bag si eu un dans din buric pt tine:
Pooop,
Felix
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pony spune:
Buna tutunici
Felix, eu nu trag chiulul.Va citesc mereu.Dar nu prea am vesti noi.
Nu pot decat sa va tin pumnii la toate si sa va incurajez.Imi place cand sunteti optimiste si dansati.pentru fiecare.
rala spune:
Buna ziua fetelor dansatoare si optimiste!
Intai si intai, galerie Kristinei, hai cu o veste buna ca imediat dupa diphe ai ranas!
Adriana, si eu am avut dureri mai pronuntate in "ovalul ovulator" in luna in care am ramas, deci... poate ne dai si tu o veste buna.
Sarah, vad ca te-ai dat la fund, probabil pt ca ai facut beta, ai avut rezultat mare si esti la coada la cabinet la T. Pentru ca... eu in toate lunile de teste cand au fost negative apai negative erau! Iar cand am avut a doua liniuta slaba (si la mine tot dupa perioada indicata pe prospect si tot la barza), a fost sarcina. la mine se pozitiva mai greu din cauza beta mic, ceea ce e poate si in cazul tau pt ca e facut f devreme. Clear blue a fost imperturbabil si in cazul meu. Asa ca... eu am un sentiment tare bun in ce priveste rezultatul tau. tin pumnii.
Tamy, eu sigur i-as scrie lui Z inca un mail cu intrebarea clara referitoare la hidro si clipsatul trompelor. Nu vad de ce nu ti-ar raspunde, si asa ai fi si tu ceva mai linistita.
Elly, am avut si eu sentimentul tau de cateva ori, este atat de placut sa fii fericit asa, fara motiv, exact asa cum sunt copii. Pastreaza sentimentul asta, poate te aduce mai aproape de bebele tau rasfatat si dubleaza-l cu multa rabdare. Si nu sta fata draga in cap, mai ales daca esti aproape de spitalu' 9, ca te leaga astia!
Va pup pe toate de luni sa ne mearga bine: Rocsy, Felix, Aerilian, Magda, Georgia, Lali, Valy, Pony, Anaconda si... si... sigur am uitat multe fete dragi, dar le pup si pe ele.
Eu astept inca ziua 1, daca am simtit eu corect, sambata am ovulat, si tot pe dreapta aia pacatoasa. Noi am fost cumintei, sau ma rog, nu foarte cumintei dar ne-am protejat. Merg pe mana instinctului meu, si astept cu nerabdare z 10 ca sa vad ca ovulez pe stanga si sa-i dam bataie. Oricum... zic eu ca am timp destul sa fac diphe, ca 6 luni sunt protejata prin operatie, nu?
Good things happen to good people!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Mai , mai ce veselie e aici asa sa fiti mereu, va tzuca mama pe tati
aveti grija de voi, sunt cu ocheanul pe voi
mii de pentru fetele mele
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_me/elly_me.jpg)
elly_me spune:
Rala
Nu ma leaga niminea- ca sunt doar fericita fara motiv
Sper sa nu ma mai supar anul acesta-nu vreau sa-mi mai strice buna dispozitie nimik
Sau poate am motiv- vin sarbatorile si voi primi multe cadouri
o sa ma rasfete toata lumea pt ca sunt cea mai mica - bineinteles ca si eu ii rasfat
dar ma bucur ff mult cand vine Mosu Nicolae & Craciun
caci am fost cuminte - ascultatoare nu prea
dar tot va veni mosu'
Elly
Astept, astept si iar astept .....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Elly..instinctul meu "de fata mare" nu ma inseala, cm-ul ti-a venit repede, presimt ca la fel de repede ne anunti si de doua liniute
fata vesela, te face tutunache rapid
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
ingeras26a spune:
Buna,
Pentru fetele interesate, am fost la Tutu saptamana trecuta si mi-a spus ca a inceput sa faca fiv, iar pretul este de 2000 eur fara tratament. A avut 15 cazuri, din care 2 reusite (au ramas insarcinate).
Pup,
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)
tamaryllis spune:
Ingeras multumim pt noutati!
Lucia iau mastodynon- s-au facut 6 luni de cand il iau!
aerlilian spune:
Rocsy,din pacate cred ca maine sau poimaine cel tarziu,te urmez si eu...
Felix,poate macar la tine e de bine...Sfarsitul saptamanii e departe si poate e de bine.Eu am deja semne...Se pare ca-mi dispare optimismul...
tamaryllis spune:
Mai Lilico, vad ca te muncesc "astia" tare la serviciu de nu ne mai trimiti mesaje decat seara! Lasa-l incolo de pesimism ca nu e pentru noi!Vine Craciunul, macar luna asta sa fim si noi linistite!
Eu sunt mult mai relaxata cand imi fac un plan de bataie pe care stiu ca il voi urma in ceva timp.
Oricum, pe mine vad ca ma impinge de la spate toata conjunctura asta! Ma pregatisem sa stau si eu linistita 6 luni si nu am stat decat o luna si ceva, ca acum ma pregatesc de plecare la rude!