Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Oana, este infricosator ce se intampla la st. Justine. Sa dea Dumnezeu sanatate tuturor copiilor si sa nu trebuiasca sa ne lovim niciodata de spitale.Abia astept sa ne vedem azi, mai ales ca pt. mine va fi probabil ultima intalnire cu voi, ca la inceput de decembrie imi pleaca mama si-mi va fi imposibil sa ma deplasez cu circul dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Denisa, da, si eu sint muta de admiratie in fata Emei, pai e mai mica decit Tudora (care nici nu vorbeste corect, desi litere mai recunoase si mai scrie si ea) si stie atitea! Bravo! Si sa stii ca eu am vazut de fiecare data pozele voastre, si pe alea de la cabana, si de la petrecere, dar daca nu scriu imediat atunci cind le vad, dupa aceea... uite, trebuie sa ma tragi de mineca ca sa recunosc tot. Si, in general, imi place sa ma uit la poze si nu cred sa fi fost vreun link cu poze pus de cineva si sa nu fi intrat sa le vad, chiar daca nu scriu nimic pe marginea lor. Sper ca ti-a trecut, uite de la mine si ai grija ce faci cu sanatoriul lu' Maru, ca bate rau, sa stii!

Ma duc la medic, sa rezolvam ochisorii Tudorei si putzica lui Lisandru, caruia i s-a intors iritatia... i-a facut bine pe moment spalaturile mele cu apa cu bicarbonat si crema de galbenele, dar se pare nu pentru mult timp, deci e mai adinca problema... Try, era bine daca lasai ce ai scris despre, ca uite, inca am nevoie...

Am editat sa spun ceva si pina mi-a deschis fereastra am uitat... Ah, eu nu stiu daca ajung la intilnire de data asta, Octav nu are orele facute pentru saptamina asta si, daca nu-l da afara, sta pina le face. Plus ca ar trebui sa-l iau pe Lisandru cu mine, ca nu e deloc in apele lui ca sa-l las cu tati la patinaj, unde trebuie sa duc fetele la 5... si, cum am spus, e destul de dificil cu un copil mic acolo, mai ales ca nu are loc carutul in caz ca adoarme... El e cumintel, dar cind il apuca somnicul si incepe sa se agite pina adoarme, nu pot nici o bere nu pot sa beau, ca mi-o trage din mina. Numai ca mor de curiozitate... si as veni oricum numai ca sa aflu ce nu ni s-a spus.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatz asi dau o cafea, ca ot lucrez la firma, d ela dark al medium si de la colombian la aromata
VA pup pe toat esi multumesc de aprecieri, pun si dovada imediat cu filmele unde socoteste si scrie lietrele, ca sa nu credetzi ca o laud degeaba.
Totzi avem copii destepti si frumosi pt ca din asa parinti nu aveau cum sa nu iasa iar in societatea de astazi,asa cresc si inavta.
http://s282.photobucket.com/albums/kk268/denyr23/

Revin poate spre dupa-amiaza ca trag totzi de mine,va si weekend minunat!
MARU-LMA pt ANDREI!
Katrinelu'-LMA JULIEI!
Ptereceri frumoase si cadouri minunate!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Donia si eu m-am uitat la poze.

Corectez eu, era vorba de Denisa

maru, ti-am zis, nu ti-am zis? La multi ani pentru Andrei, sa fie sanatos, fericit si sa va bucurati de el!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Maru, sa va traisca baiatul! La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii sa va aduca!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza! mi beau si eu azi cafeaua la computer, iuhuu.

Denisa, ce-ti veni? si eu am vazut pozele, sa-ti traiasca copilasii si sa creasca mari! cred ca multa lume se uita dar nu posteaza, asa ca mine Distractie placuta la Tina Turner!

A nins si pe aici fetele, dar nu foarte tare, asa de vreo cativa cm, dar de frig e frig brrr.

Try, apropo de intalnire, daca vedem ca nu se mai anunta nimeni, ne stabilim si noi un loc de intalnire mai aproape de noi si ne vedem noi 2 cu copiii, ce zici?

Ange, chiar ca felicitari ca ai facut vaccinul fetei, cum se simte dupa vaccin, a avut ceva reactii?

Felicitari sarbatoritilor din ultima vreme, LMA fericiti!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, ti-am vazut mey pozele, dar filmele sunt mute pt mine. N-am sonor la sv. Asa ca ma uit si-mi imaginez doar ce zic/fac ei pe-acolo.
Mi-a placut poze cu ei amandoi rapusi seara pe canapea: emma band lapticul si alex cu o jucarica in gurita.

Oana, a nins vreo 2 cm si aproape s-a dus. Pt cei mai din nordul zonei, a nins mai mult (8 cm) si mai sus cica au dat vreo 25 cm. Cica sapt viitoare se mai incalzeste iarasi. Eu deja m-am resemnat c-a venit iarna. Am intrat in mood de iarna.

Cu intalnirea o iau in alta ordine de idei: E CINEVA DORNIC DE INTALNIRE PE 13 DEC? Ca uneori am impresia ca vorbesc mai mult singura. Daca nu e nimeni, o amanam pt ianuarie, de-abia isi face timp si laurajr.

Ati vazut in state? Cumperi o masina, a doua e 1$.

Nelia, imi place la nebunie de Juliette Binoche. Am vazut-o ultima data in filmul ala Dan in real Life (comedie romantica i-au zis ei, dar mie mi s-a parut atat de serios filmul in esenta lui) si a jucat super, m-am transpus deja de parca traiam eu relatia lor. L-am vazut de 2 ori si-am plans de 2 ori. Ca sa nu mai zic de The English Patient care m-a terminat la vremea aia.

Ref la iritatie, eu ma gandisem doar la crema cu zinc (Panten avem noi) pe care eu o folosoesc de cate ori vad ceva in neregula. Eu m-am gandit ca lisandru fiind inca in pampers probabil ca bubitele facute de la roseola de care l-ai suspectat poate s-au iritat de la mediul acid al urinei – asta e tot ceea ce pot sa gandesc despre aceste bubite inca prezente la lisandru. Si-ti sugeram sa-l lasi cat poti in putza goala sa mai ia aer. Alex a facut o eruptie similara pe tot corpul (si pe pielea capului avea, si pe degetelele de la picioare ii iesisera bubite), dar neindentificata (am fost la 3 medici si nici unul nu i-a dat un nume, doar o infectie virala de tipul bolile copilariei – eram panicata pt ca eram gravida cu adrian in primul trim. atunci). Tot cu febra anterioara s-a manifestat (dar nu as rau ca la voi) si apoi eruptia. Daca s-ar fi prelungit existenta bubitelor pe putzulica, as fi remarcat la vremea respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Confirm si eu ca vin diseara, sigura sau cu mandra de Anca.
Roxana, stai linistita, oricum ma pune sa stau pe scaun cu ea, cik 'a coté'.

Ana, Simonna, va trimit PM.

Abia astept sa ne vedem.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc mult fetelor, de urari!
of, cum trece timpul!

Denisa, nu am apucat sa iti spun: MULTUMESC!

Try, hai sa o lasam pe ianuarie, cand promit ca vin, ca deja behindu e mai bine, ma doar jeneaza, dar pompez tylenol inca extra forte la 12 ore!

Laurajr, unde ai disparut?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-cu placere, sper sa iasa jobul ca altfel ma oftic rau.
Hai ca merg la caodurile de craciun, ca si acolo e o distractie, azi cred ca o sa ajung daramata acasa,dar asta e,sa avetzi fun!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput