Sezatoarea canadiana (116)
Raspunsuri - Pagina 2
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Imi place ca scrietzi dar nimeni nu se uita si la puii mei in poze/filme-e asta e..Probabil ca treb sa iau si eu o pauza de Dc-nu inainte de a va ura Sarbatori feiricite,intalniri placute si numai bine. Try-ma bucur ca itzi palce site si Emma tot de acolo face- si imi pare rau ca nu pot veni pe 13-dim motive intemeiate- Merg la TINA TURNER-desi era si ngura simbata avaibable pina la sf. anului,uite ca nu merge,dar sa avetzi fun. Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Mea culpa, recunosc ca nu m-am uitat... dar eu am crezut ca sunt cele pe care le mai vazusem si ca doar le mai postezi odata la cererea Simonnei. Ma duc acum sa le vad.
Podeanu spune:
Denisa, ei fac baie impreuna mereu sau doar asa ptr poza??
F haioase filmuletele, si ce poezii stie Emma in franceza
Pupici
simi spune:
Denisa si eu m-am uitat! Ce scumpi sint!
Si nu pleca nicaieri, unde sa pleci, nu tii minte ca miine trebuie sa-ti raportez daca l-am vazut pe Michael sau nu?
Smile,tomorrow could be worse!
oanagabriela spune:
Roxana, vin si eu miine la intilnire...
Pentru fetele din Montreal, ati citit ce dezastru este la urgenta de la St-Justine si in general ce lipsa de pediatrii este in Quebec?
http://www.cyberpresse.ca/actualites/quebec-canada/sante/200811/20/01-802476-la-penurie-de-pediatres-se-prolongera-jusquen-2014.php
http://www.cyberpresse.ca/actualites/quebec-canada/sante/200811/18/01-802068-les-pediatres-risquent-le-burn-out.php
Miine anunta zapada... Am auzit ca la Toronto a nins binisor. Ce zic torontoazele???
Denisa, sint adorabili copilasii, sa va traiasca si sa fie sanatosi
Nelia, si noi sintem cu Startec de multi ani. Pentru centii luati la convorbiri sub 1 min, trebuie sa suni cam la 2 luni si iti fac credit...Atfel sintem multumiti de ei si nu vrem sa schimbam...Eu spal cu Persil (il iau de la Bucuresti). Mai au si niste detergent lichid (parca din Germania) cu care spal lucrurile de mina (miroase tare frumos si imi aduce aminte de alte meleaguri...)
Mihaela, bine ai revenit , sper ca a fost frumos voaiajul...
Dana, multumesc pentru linkul de case, m-am dus repede si la una din ele cer peste 3000 $ pentru o saptamina (8 persoane)
mikiion spune:
Donia si eu m-am uitat la poze. Mie in loc sa-mi ramana ochii la copii mi-au ramas la pestii aia mari Filmele nu le-am vazut pt. ca dormea copilul de fiecare data cand pot sa ma apropii de calculator. Iar castile nu stiu unde le-am pus
V-am starnit cu Persil-ul. Pt. cine a intrebat, eu am nevoie de pudra , pt. ca la programul cel mai lung cu prespalare imi trebuie si pudra si lichid.... Asa e recomandat. Ca daca pun numai lichid exista riscul sa se scuga tot de la prima etapa si sa nu mai ramana nimic pt. etapa 2. Si m-am cam saturat de Tide HE....Oricum vad ca Persil e cam cu 30 la suta mai scump decat Tide....
Petrecere frumoasa maine la restaurant.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Anda Panda spune:
nu, podeanu, nu am fost. stiu orasul doar din poze.
pentru fetele care bea singure fara mine: daca va intilniti in calgarii, viu si io.
ange spune:
anda,pai daca ne inviti la Calgari venim direct la tine acasa si bem.nu e nevoie sa te deplasezi tu
oana,pai da!ma chinui de un an sa ajung la Dobreasca cu copii si ma tot lovesc de secretara aia care-mi spune ca nu e loc pt copii sanatosi
denisam,vai ce suparici esti!
acum ma supar si eu.nu m-ati felicitat pt faptul ca am avut curajul sa-i fac Gardasilul Maiei
pitilache,vin la intalnire.numai ca daca nu gasesc bona pana dupa amiaza vin cu copii.nu am ce face.in casa nu-i pot lasa singuri pt ca de se intampla ceva distanta e prea mare ca sa pot ajunge repede la ei.Nu am curaj.Sper sa nu va suparati.Sunt cuminti.O sa venim cu arsenalul de ds-uri si jocuri dupa noi si nu ne vor deranja.
Sunt si alte fete care din cauza ca nu au unde sa-si lase copii nu vin?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
maru spune:
Denisa, mama, ce-ti veni? vrei sa duci sanatoriul de rapa?
bineinteles ca vazut copii frumosi, ce mai, n-am avut minte sa fi facut inca repede inca un copil dupa Andrei, dar cu tensiunea mea si cu ce se intamplase deja, n-am riscat inca un prematur! Frumosi si destepti, normal, ca doar sunt vranceni de-ai nostri (nu da tare! promit ca ma tratez)
Pentru cine a intrebat de zapada torontoazelor, la Toronto a nins un pic, e curat dar la Kitchener e deja winter wonderland, si oricat bomban si ma enervez cand vad zapada, nu pot sa nu recunosc ca imi place la nebunie cum arata cartierul, imi aduce aminte de Cosbuc!
fetelor, e vineri! yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
pitilache spune:
Denisa Si eu ma uit de fiecare data si iti admir comorile si mai ales remarc ce progrese fac. Emma stie deja sa scrie litere si cifre la varsta ei! Bravo mamico! De multe ori ma uit de la birou si nu apuc sa mai scriu comentariile pe care le fac in minte. Hai nu fi suparata!
Oana si Ange am notat.
Oana am vazut ca anunta toata saptamana viitoare zapada! Deja... Mai tineti minte furtuna de zapada din 7 martie, care a inceput in seara intalnirii noastre la Marathon de ziua mamei? Dar trebuie sa fim optimisti, vorba soferului de pe autobuz, in mai au anuntat vreme frumoasa si soare!
nelia spune:
Agata: maaaami, iesi un pic in balcon sa vezi cum vine iarna, ca miroaaase a zapada! Abia asteapta, e indragostita de iarna, de gheata, de frig... Birrr! Sint -8 grade afara si eu imi fac curaj sa ies din casa sa ma duc la pediatra cu copiii.
Tare mult o admir pe Agata, e cea mai activa din casa. Se duce la scoala, dupa ce o iau merge pe jos, fara nici un comentariu, pina acasa, oricit de frig este sau indiferent daca ploua sau ninge, ea iese in curte, cam la doua ore o aud: mami, pot sa ies afara, sa iau aer? Acolo sta si cite o ora, e intr-o continua alergare, ca si prin casa de altfel... Merge la patinaj, munceste cam doua ore fara sa oboseasca, ajunge acasa... si tot ar pleca, ar iesi. Iar mie a inceput sa mi se para greu sa ies si o data pe zi... cind am de iesit de doua ori deja obosesc numai daca ma gindesc. Pe linga ea, care e intr-o miscare permanenta, rosie tot timpul in obraji si miroase a aer curat... simt din ce in ce mai mult cei 40 de ani! Cred ca asa eram si eu cind eram mica, si cind am mai crescut, si cind eram mai tinara... dar nu acum!
Duminica seara ma duc la Reqviem-ul lui Mozart, cintat intr-o catedrala - Basilique Notre Dame. Abia astept! Desi puteau si ei sa cinte altceva, ca desi superba bucata, nu prea e momentul de ascultat! Mi-a facut o surpriza sotul meu si mi-a tot luat bilete la concert, opera, teatru... pina prin mai-iunie incolo, nici nu stiu exact la ce, numai ma anunta cind sa ma duc. De exemplu, pe 10 ianuarie merg la un spectacol sau poate ca e chiar teatru, habar nu am, cu Juliette Binoche. A luat si pentru amindoi la Roger Hogdson... sper sa gasim la cine sa la lasam copiii, dar e prin primavara cred.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU