Marius,te rog un mic ajutor!

Marius,te rog un mic ajutor! | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Of...ca nici nu stiu de unde si cum sa incep! Incerc sa fiu cat mai scurta si cat mai concisa.
In urma unei hotarari judecatoresti partiale ,Instanta a hotarat sa mi se plateasca suma de 134 mil plus dobanzile aferente incapand cu data de 2 sept 2007 pana la plata efectiva!
Mentionez ca cealalta parte a formulat recurs, recursul a fost respins iar hotararea este definitiva si irevocabila.
Intrebarile mele sunt :
1.cat este dobanda legala ? Care este criteriul dupa care executorul judecatoresc hotaraste sa aplice minimul sau maximul dobanzii?
2. la valoarea de 134 mil se calculeaza inflatia pe anul 2006,2007 si 2008 ?(mentionez ca banii au fost dati sau "imprumutati" in septembrie 2005).

Iit multumesc anticipat! Sper sa fi inteles cat de cat ceva ,iar daca ai nelamuriri iti voi raspunde cu singura rugaminte sa ma lasi s-o fac in PM.

O seara buna !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bun daca este o chestiune privata te rog PM.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput