Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Irina20 spune:
Roxali sper sa treaca toate cu bine si sa nu mai ai de alergat atata.
Micio am cumparat mancare,mancare ,mancare ,mancare si cand ma uit in frigider tot n-am nimic![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Berarpiri spune:

Sanatate la pitici bolnaviori!
roxali cred ca de abia astepti o vacanta
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
A trimis Ambra mes. inainte sa termin de scis.
Ziceam...
roxali cred ca de abia stepti o vacanta.
Daca vrei facem schimb,ca mie mi-e dor de vremulrile
in care eram f. ocupata.
Ieri ni s-a stricat masina,s-a oprit dintr-o data si scria
la bord ca motorul are nevoie de asistenza.Vreau sa zic ca
nu asteptam ziua de maine,cine stie cat va costa...
Am fost la piscina,si spre uimirea mea nu s-a dezlipit
Ambra de mine.Incet,incet se va invata,adevarul e ca i-a
fost umpic rece,din cauza ca nu se misca,statea ca o
maimutica prinsa de mine.
Azi dim. am fost la piata,dar n-am luat nimic,am zis ca
mai mergem dum. viitoare mai devreme,ca sa ne uitam cu
calm la toate.
Voi ce ati facut azi?A fost soare afara,chiar daca era
friggggggggggg.....
O seara placuta!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Berarpiri si masina mea a patit la fel...
...deci innainte de sarbatori...
Activa imi place si mie sa fiu,dar cu sufletul mai impacat...adica referitor la criza financiara...deja pe muncitori ii vom trimite acasa
In vacanta poate voi intra mai fortat...nu vom pleca nicaieri ca sant nasa la vara
...baiatul in vacanta are o gramada de teme si deci imi voi arata colti
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Irina20 spune:
Avem si noi probleme cu masina,dar nu asa de grave,la noi doar trebuie schimbate cauciucurile ca sunt de proasta calitate si vibreaza volanul
.
Azi am stat in casa,am avut ceva musafiri
NOAPTE BUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
Neatza,

A NINS,URRRRAAAAAAAAAAAAA!
nou
Raluk31 spune:
Salutare,gagici!
Si pe aici s-a transformat ploaia intr-un soi de ninsoare...deocamdata depusa doar pe acoperisuri.
Anais la 8 luni:
http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/
O zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Raluk ce dulceata de fata ai,sa-ti traiasca
nou
abramburika spune:
Neata!
Primii fulgi discreti si de la noi ...
ralu -
micuta cu codita ...
revin dupa-amiaza ... sper sa mai gasesc pe cineva pe-aici
...
o broscuta mica, mica ...
bionda spune:
Hopa si noi la raport
Bebe agitat toata noaptea,mici crampe si dureri de spate ca la menstra,ieri umblat prin oras si obosit fffff mult,panica cu toate ca doca mi_a zis ca nu crede ca o sa nasc inainte de termen,am incercat sa fac curat dar nu pot ma simt un pic rau adica am usoare ameteli si o stare de oboseala + o tona emotii
Daca la voi a inceput sa ninga la noi a plouat toata noaptea
deci vreme urata,urata,cu draci
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/