Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao a tutte!!!

Si eu la bucatarie azi ... mi-ati facut pofta cu salata buf (boeuf adica ) si azi m-am pus sa-mi satisfac poftele ..

mami - noi meniul ala la care poftesti tu il avem de Craciun, sarmale in foi de varza murata, salata, racitura etc. Adica traditional romanesc dupa cum se vede ... Azi am pus si varza la murat ... Sanatate lui Alex cel mucios!

katia - daaaaaa, deja nu mai sta locului, vrea numai sa mearga ... sanatate si Giuliettei tale

roxali - nu stiai ca-s tot eu? CA mi-am schimbat nick-ul? Inseamna ca nici tu n-ai fost pe faza ...

ralu, oana, dana (daraban, te voi numi dana2 ca sa te deosebesc de danangie ) - pe unde umblati?

danuta - mai are febra Alessio? de fapt si eu zic ca nu era febra aia ... poate fi insa de la dinti, de la sesta malattia, daca nu are alte simptome ....

Sunt pe-aici, ptin zona, de servicul la bucatarie ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
pe aici si noi,Delia cu diaree.
TR sa o urmaresc azi sa vad ce si cum.Eu sper sa fie de la masele,canini,nu de la vreo alta boala pacatoasa(viroze...)

Sanatate si la Giulia!si la cine mai e bolnav!Alex parca.

Ma duc la calcat acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

va dedic o melodie de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

V-am pupit...
eu chiar nu mai am timp de stat pe net din pacate...prichindeii au inceput sa umble (bine,nu chiar singuri) si e dezastru.Nu pot numara cat au cazut,buseli,vanatai,urlete etc...cam stiti voi cum e.Pe langa asta ,de 3 ori papica pe zi,toate facute proaspete,calcat ,curat,spalat s.a.m.d.Noaptea inca nu dormim,plangem(ca ne ies dintii ,unula are deja 7 dinti iar la celalalt ies acum )la ora 2 cer lapte si uite asa...suntem de 11 luni si 10 zile si inca mami n-a dormit o noapte ...ce o noapte,3 ore consecutive...numai asa,pe bucati.Dar oricum ,merita cand aud :mama,mama la patrat imi trec toate .
Trebuie sa le iau sacco a pelo ca se misca si se dezvelesc,cam prin ce magazine gasesc asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!

Katia,la eco nimic spectaculos,s-a mai lungit partea aceea subfrenica de esofag,creste o data cu ea cred.In rest,aud vesnic aceleasi lucruri "e o tipologie umana".."nu e o boala,ci o disfunctie..".."nu va panicati,cand incepe sa mearga se va simti mai bine" Mereu comparatii cu adultii care au asa ceva,prin urmare,probabil se va imbunatati cu timpul,insa va ramane sensibila la vreme,mancare si alte cele..Concluzia a fost:asa e ea,obisnuiti-va cu ideea! Ne-a recomandat girello sa stea dreapta,eu n-as fi vrut,dar daca e mai bine pt ea,ne-am conformat.O sa-l probeze maine,cadou de 8 luni!Ca mai intai tre sa fac loc prin casa

Petro,nici eu nu stiu pe unde umbluAzi de ex,am fost de dimi la cumparaturi,apoi pranzul,apoi facut un alt rand de supa pt urmatoarele 2 zile,apoi jucat in familie..Acum motaie in sfarsit cu taticul ei si am un pic de timp pt forum!

Ginger,ti-am zis eu,mama-eroinaEu caut de ex salopete de iarna (nu neaparat fash) cu bretele,ca trebuie sa evit sa-i presez abdomenul,si nu gasesc...

Dana,imi place si mie piesa asta!

Sanatate copilasilor cu probleme!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Buna seara fetelor!

Azi am umblat fleaura prin targ,am uitat si de gogosi si de toate.
Imi pare rau pentru cele care au probleme cu .
Eu in schimb sunt o mama fericita ,am un extrem de cuminte ,se joaca ,doarme ,mananca,mai nou vorbeste in legea lui singurel... ce mai, n-am probleme cu el si sper sa ramana asa.
Multi pentru toata lumea.

NOAPTE BUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata !

Am tot citit sper ca am retinut tot...nu uitati cas mai baba

Micio am pacatuit ...la munca

Katia e normal daca se mai duce si la nido...un pupic

Irina pa asa vrem si noi copiloi cumintei

Abramburika pai cateodata citesc ,dar nu retin...dečinde si prin ce pasa trec...mi-am dat seama ca ai spus ceva

Ginger numai bine piticilor sper sa nu te dai pe cafele prea multe din cauza noptilor nedormite...ptr saci la magazine specializate ptr bebici,dar cred ca te vor costa(de ce nu le faci din plaplumioare normale cu fermoar??)...a mea daca se simte "legata" in sac si chiar ca nu mai doarme...am unul ,dar e micut ti-l trimiteam cu placere

Raluk si la ipercoop au bagat ptr schiori ,din fas sau normale...la noi sant ,adik la Firenze,cele specializate ,gen depozite si au la toate preturile.

Eu o am pe socrela la spital operata de femur...a insistat sa se reo pereze sa-si schimbe proteza...trage speranta ca va mai face ceva pasi...daca a scapat de pe masa de operatie deja e un miracol.
Deci sant pe fuga...servici ,pauza pranz acasa,servici ,palestra,spital,acasa
Noroc ca baiatul nu are teme in sapt ,din cauza ca sta pana la 16,dar are si el antrenamente 2 zile+1 zi meci.
noroc cu mama...

pup toateeeeeeee fetele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Daraban e faina melodia...da imi vine un dor de duca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Sanatate la puiuti! Si al meu a racit, a facut putina febra ieri astazi e mai bine!

Roxali spor la alergat, recuperare rapida la socrela!

Raluca, poate se va simti mai bine cand va sta mai mult la verticala! fetita de 8 luni!

Irina ce ai cumparat frumos?

Ginger, cand ne mai arari baietii?

Eduard s-a trezit pus pe fapte azi:" voglio fare caca la wc-u" , si-a dat jos scutecul si a stat vreo 10 minute pe wc, dar nu a facut nimic, apoi l-am lasat fara pampers, bineinteles ca a facut pipi pe el.

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput