Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 11
mamii spune:
vaiiiiiii micio te URASC!!!!!nu vrei sa facem schimb de locatii..![]()
ginger
aici la roma se pot face programari si online dar eu nu am sa mai fac niciodata caci mi-a dat programarea peste o luna..si daa sunam ma duceam imediat..deci nushu cat e convenabil cu programare pe net.
Raluca da intradevar e mai greu pana ishi da drumul sa mearga in girello.si apoi o sa se pocneasca de toate alea
si o sa fuga de tine![]()
micio spune:
Mamii, nu cred sa vrei la mine aici in salbaticie
pt 3 zile de zapada pe iarna, mai bine trateaza cu fetele din nord ![]()
Curatenie generala fac mereu
, acum trebuie neaparat sa zugravesc in baie ca de la spalat peretii din cauza de mucegai s-a luat tot varul 
Katia, pt tuse ii dau siropuri si ii fac aerosoli
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
abramburika spune:
OOOOOffff ... sunt varza ...
nu stiu ce are Silvia cu somnul asta, ca pe mine m-a capiat ...
o broscuta mica, mica ...
bionda spune:
Salutare si de la mine! Frigggggg,domnule,frig.....brrrr! Nu am chef de nimic
as sta numai in pat,ceea ce si fac cd nu am treaba![]()
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Eseea spune:
fetelor am o mare RUGAMINTE : poate intreba vreuna dintre voi la o farmacie ( daca aveti drum, sau poate telefonic) cat costa in Italia o cutie de PREGNYL 5000 ui ( sunt 3 fiole intr-o cutie plus 3 de ser). Va rog tare mult. Aaaaaa...si daca tb sau nu reteta!
multumesc mult
Mami de fetita
si de baietel
22+
micio spune:
Eseea uite aici: http://www.farmaciaonline.it/farmacoviewadv.asp?nome=PREGNYL+5000+&Submitfarma=%3E%3E cam in jur la suma asta se gaseste, daca se elibereaza fara reteta pot intreba maine
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Eseea spune:
Multumesc Micio!! super ajutatoare..deci 15 euro o cutie de 3 fiole, da?! daca poti intreba maine ar fi super!![]()
Mami de fetita
si de baietel
22+
micio spune:
Eseea, intreb si iti dau PM dupa.
Raluk31 spune:
Vai,Oana,ce satuc de poveste ai tu acolo...Jur ca vin!![]()
Pai fulgii de aici cu cei de acolo nici nu se compara![]()
Katia,merge inainte,se intoarce,se mai si chinuie sa apuce cate una,alta din jur![]()
Petro,cine zicea..e numai inceputul![]()
A mea,desi stau cam 2 ore cu ea la somn,cand se trezeste,tot cu mine vrea!
Nu apuc sa fac nimic prin casa..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais