Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

vaiiiiiii micio te URASC!!!!!nu vrei sa facem schimb de locatii..

ginger aici la roma se pot face programari si online dar eu nu am sa mai fac niciodata caci mi-a dat programarea peste o luna..si daa sunam ma duceam imediat..deci nushu cat e convenabil cu programare pe net.

Raluca da intradevar e mai greu pana ishi da drumul sa mearga in girello.si apoi o sa se pocneasca de toate alea si o sa fuga de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mamii, nu cred sa vrei la mine aici in salbaticie pt 3 zile de zapada pe iarna, mai bine trateaza cu fetele din nord
Curatenie generala fac mereu , acum trebuie neaparat sa zugravesc in baie ca de la spalat peretii din cauza de mucegai s-a luat tot varul

Katia, pt tuse ii dau siropuri si ii fac aerosoli

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

OOOOOffff ... sunt varza ...

nu stiu ce are Silvia cu somnul asta, ca pe mine m-a capiat ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salutare si de la mine! Frigggggg,domnule,frig.....brrrr! Nu am chef de nimic as sta numai in pat,ceea ce si fac cd nu am treaba

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor am o mare RUGAMINTE : poate intreba vreuna dintre voi la o farmacie ( daca aveti drum, sau poate telefonic) cat costa in Italia o cutie de PREGNYL 5000 ui ( sunt 3 fiole intr-o cutie plus 3 de ser). Va rog tare mult. Aaaaaa...si daca tb sau nu reteta!

multumesc mult

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Eseea uite aici: http://www.farmaciaonline.it/farmacoviewadv.asp?nome=PREGNYL+5000+&Submitfarma=%3E%3E cam in jur la suma asta se gaseste, daca se elibereaza fara reteta pot intreba maine

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Multumesc Micio!! super ajutatoare..deci 15 euro o cutie de 3 fiole, da?! daca poti intreba maine ar fi super!

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Eseea, intreb si iti dau PM dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Vai,Oana,ce satuc de poveste ai tu acolo...Jur ca vin!
Pai fulgii de aici cu cei de acolo nici nu se compara

Katia,merge inainte,se intoarce,se mai si chinuie sa apuce cate una,alta din jur

Petro,cine zicea..e numai inceputul
A mea,desi stau cam 2 ore cu ea la somn,cand se trezeste,tot cu mine vrea!Nu apuc sa fac nimic prin casa..

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

oana - peisaj de basm, ce mai!!! Fain!!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput