Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 10
Irina20 spune:
Neatza!
Bionda e bine ca incep sanii sati curga,se desfunda canalele.
Am fost la controlul ginecologic,cel de sase luni;NU SUNT INSARCINATA DIN NOU,URAAAAA!Mia dat pilule care se pot lua in timpul alaptarii.![]()
Pupici la toate 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
mamii spune:
neatzaaaaaaaaaaaaa
gata am revenit si noi umpicut mai bine.Adik nu mai ii curg mucii ca la robinet si cred k nici nu il mai doare in gat.De mancat nu se omoara dar macar ciuguleshte cate ceva
Plus ca ieri am fost la pediatru si stasa ii mai dea o maseloaca
Bionda f bine ca iti vine colostru.Ala este cel mai imp pentru bebelic![]()
Eu vreau zapadaaaaaaaa simt k innebunesc aici ma simt ca intr-o cusca...daca eram in ro ..eram demult la munte
ufff...incrc sa ma dau bine pe langa raluk ca sa o vizitez la munte cand s'o muta in ro

Mai tre sa scriu ceva?Nushu am uitat ....
Fetele cand va apucati de curatenie mi general asa?
Raluk31 spune:
Mamii,chiar in varf de munte nu m-oi duce,dar mai multa zapada ca aici tot va fi![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
abramburika spune:
Ciaooooo!!!
Slabuta activitatea ...
Vreau si eu zapadaaaaaa ... de sarbatori macar ...
o broscuta mica, mica ...
mamii spune:
je suis qui!estoi aqui!i am here!Sono qua!Sunt aici
dar nu sunt intr-o forma spectaculoasa
katiapam spune:
cio gagici
am aparut si eu
la noi toate bune,pitica se simte ma bine in mare a trecut raceala dar inca putin tuseste,cu ce sa-i mai venim de hac a tusea asta antipatica?
Raluca-e superba papusa ta,ce mare e![]()
o sa se obisnuiasca cu girello pna prinde gust mai trece putin
nu merge inapoi? a mea asa mergea la inceput
Bionda-ti se preateste corpul,doamne da sa ai mult lapte
eu nu am avut decit citeva zile
Ambraburika-ce frums blog ai facut ![]()
Mamii-daca vi la o cafea mai te relaxezi putin
Berarpiri-sper sa nu aiba masina ceva sa fie costos
Ginger-tot e bine ca apuci sa mai scri citeva rinduri,ma bucur ca sineti bine
la apel cu Daraban,Oana,Danutele,Mikuta daca ai citesti pe aici,
tare mi-ar placea sa stiu ce mai face Dianag,cum se mai simte?
eu mai demult am facut bradul o data tot rosu a iesit super,toti prietenii imi ziceau ca parca e un bradut din vitrina
apoi rosu cu auriu si anul acesta inca nu stiu dar abia astept,fac unul aici si unul in ro
va pup,poate mai am timp mai incolo
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Ginger00 spune:
Ciao a tutte!
Noi am fost azi la vaccin ,la terza dosi mai avem una in ianuarie si gata pana la 6 ani. Acum i-am culcat si i-am simtit putin calzi la frunte,sper sa nu-mi faca febra.Maine dimineata,asa ca romanu' ma scol la 4 si merg la consulat(noroc ca stau langa Milano) pentru ceva procuri ca banuiesc ca se sta la coada ca pe vremuri,inainte de a intra in uniune ca doar la noi nu mai evolueaza institutiile ...m-am uitat chiar pe site-ul consulatului sa vad ca poate se poate programa asa dar ar fi ceva prea de tot pentru noi,nu?
Va pup
micio spune:

Au cazut si la noi primii www.flickr.com/photos/13596266@N06/3058088425/in/photostream/" target="_blank">fulgi 

. Dimineata m-am plimbat aaiurea prin sat sa admir zapada, Eduard era tare incantat, alerga si vroia lopatica sa se joace in zapada. Pacat ca nu e frig , deja a inceput sa se topeasca.
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
micio spune:
Ginger , nu stiu la Milano cum este , dar la Roma se fac programari la ambasada
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Ginger00 spune:
Micio
...si aici se fac programari dar daca mergi la 4 dimineata sa apuci sa intri in aceasi zi
...eu ma refeream daca s-ar putea face on-line sa merg si eu ca omul la ora stabilita nu sa stam acolo 100-200 persoane ca oile la poarta....