Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea0709 spune:
Buna fetelor.Am avut de citit , nu gluma insa trebuie sa imi cer totusi scuze ca nu am m-ai scris dar nu am avut nici timp , netul facea figuri insa acum gata,totul este bine. Imi pare rau ptr Alinutza dar DD le oranduie el pe toate si vei vedea ca o inimioara va batea din nou cat de curand. Despre noi ce sa va spun suntem bine, zic eu.Joi mergem la eco sa vedem ce face bebe ca data trecuta la 12 saptamani, statea pe burtica. Tare as vrea sa imi spuna dr. ce este la mami in burta.Oare se poate sau este totusi prea devreme? Durerile de cap ma m-ai i-au si pe mine dar beau o ceasca de cafea si mai trece. In schimb au inceput arsurile care ma supara mai nou dimineata inainte de a ma ridica din pat,dar asta este. Inca o data scuze ca nu am m-ai scris sper ca de acum incolo lucrurile se vor schimba.
15+
philip spune:
neata gagici
fetele cu alaptatul, multumesc mult de explicatii. voi incerca si tura asta, poate voi fi mai rezistenta. hehehe.
alinutza, imi pare tare rau pt pierderea lui bebe si iti doresc multa putere si sa vina o alta sarcina norocoasa cat de curand.
tiana, am vazut burtica frumoasa, bravo si sa fie totul bine.
si a mea burtica e cam micuta, dar seara parca-i de doua ori mai mare. ieri am intrat si noi in saptamana 13. cu noroc.
pt dureri de spate e f buna mingea aia mare de fitness, stai pe ea, te rotesti etc
blue, cred ca te referi la lanolina aia, am folosit si inca ce n-am folosit, a fost insa tare dureros.
a venit soacra vineri si ce bine-i sa ai pe cineva cui sa mai pasezi copilul :)
saptamana asta e ziua recunostiintei asa ca joi suntem liberi si mancam curcan.
o saptamana minunata si fara probleme
ps parca m-au lasat greturile ca am inceputs a mamanc mai mult seara (ma certase asistenta ca am pierdut 2 kg de la inceputul sarcinii...de parca am facut-o intentionat...)
philip
&andreea
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha Buna burticutze, Sper ca aveti un inceput de saptamana bun, eu am inceput saptamana magnific , voi ce faceti pt durerile de cap?In rest, vreau si eu zapada .![]() 11+ |
Ganesha, la fel ca mamicaoana am procedat si eu. Am inceput sa beau cate o cescuta de cafea dimineata si au disparut durerile de cap.
Doctorul a zis ca e foarte bine sa beau cate putina cafea mai ales ca am si eu tensiunea mica.
Incearca si tu poate merge.
mami de Tudor si
14+
baby-first spune:
Buna, burticilor, imi pare tare rau ca ati inceput saptamana cu stari de voma sau nu va simtiti bine din cauza unor medicamente...
Sper sa va fie bine de acum incolo.
Felicitari fetelor care au alaptat asa de mult primii bebici, le admir foarte mult mai ales ca dupa cate foarte vad este foarte greu sa incepi alaptarea si nu stiu daca eu as fi capabila sa indur atata durere...
Eu in schimb am vesti foarte bune, azi am fost dupa rezultatele de la dozarea de anticorpi si au iesit absenti, sper sa iasa si de acum la fel+ ![]()
Mai am inca un rezultat de scos, dar asta dureaza mai mult si anume triplu test si de fiecare data cand trebuie sa merg dupa rezultate am asa o stare de neliniste...
Normal, si eu ma gandesc tot timpul la
, sa fie sanatos...
Sa aveti o seara super si ne mai auzim daca avem timp seara asta

16+
laurraa spune:
floricika, multumesc pentru sfaturi;as incerca, dar mi-e frica.Nu pot respira deloc
.Imi mai da drumul, ma mai lasa.Ca sa nu-l sun pe saracu dr ca l-am omorat de cap, o sa incerc sa astept pana vineri.
dicirstea, tocmai, si eu am tensiunea mica;9 cu 4, am avut si 8 cu 4 si tocmai de aia.Doctorul zice sa-mi iau mereu pulsul si daca sare de 100 e grav.Ei si eu am avut si 120; nu mai iau;pana vineri sper sa nu se intample nimic grav, sau o sa iau jumatate imediat cum simt ca adorm, dupa cum spunea floricika.
philip sa te gandesti si la noi joi cand papi curcan

13 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
Relusha spune:
Buna Albinutzelor,
...nici noi nu avem nici o noutate....de citit va citesc tot timpul, dar daca nu am nimic nou, nu stiu ce sa scriu....
...la noi e trecut de ora 12...asa ca aici e marti si pot sa-mi schimb semnatura....!!!!!
va
si sa aveti o seara buna!!!!
11+
Relusha spune:
...am intrat sa schimb semnatura si exact aia nu am facut....hahaha...e tarziu, imi este somnic....:))))
Va
si sa aveti grija de burticii!!!!
12+
Bebe Beca spune:
Burtici, se mai duce o zi. Trec parca prea repede zilele astea. Maine poimaine ne facem bagajul de spital,
.
Laura, eu nu iau nimic pentru spate. Doctorul mi-a dat voie sa iau scobutil si no-spa. Dar prefer sa ma abtin.
Neplacerile astea vor trece. Si durerile de cap, si de burta si de spate
. Trebuie sa le suportam cu stoicism si, pe cat posibil, sa le ignoram. Asta este, fiecare distractie cu neplacerile ei.
Tocmai ce am terminat de rontait un morcov si jumatate si acum tati face cartofi dulci, prajiti.
Buuni cartofii prajiti...
Ioana
17+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
Fetele, intepaturile scurte in burtica de la ce-s?
13 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
CarlaV spune:
Eu tot nu inteleg de ce unii doctori vad sexul la 11-12 saptamani mai ales la baieti, iar altii si la 17+ spun ca este prea mic fatul.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

.