Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramona.P spune:
Buna ziua burtici! 
Dar,cam multa liniste...cam putina activitate in ultimile zile...sau asa e in week-end?
Noi ne laudam azi ca am intrat in saptamana a 11-a!
Azi e si ultima zi din concediul medical...maine iar o luam de coada cu nervi,stres si reprosuri la munca
....dar asta e...pt bb,face mami orice.
Hai ca va
si ... mai vorbim.
Ramona
11+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
floricika spune:
buna ziua burtici
Nici eu nu am, noutati dar citesc tot.
cu alaptatul si la mine a fost greu la inceput, m-au durut sanii rau, am facut febra laptelui, sfarcurile erau cu sange si la fel strangeam din dinti mereu cand incepea sa suga cel mic. Ma dadeam cu garmastan si bepanthen dar cel mai bun tratament l-a avut tot bb
cu saliva lui. Dupa 3 randuri de coji cazute am fost ok. Din pacate nu am alaptat decat 2 luni
, am fost f obosita si nu mancam si nu beam mai nimic, eram stresata, firma era la inceput si ma ocupam de ea de acasa si stresul si-a zis cuvantul....
Acum firma a crescut, avem angajati si mi-am promis ca acum nu ma voi stresa deloc, acum e si sotul la firma si vreau decat sa stau acasa sa ma ocup de cel(cea) mic(a) si daca Dumnezeu ma ajuta vreau sa alaptez cat mai mult posibil!!!!
Iubita, ai o burtica f mare si frumoasa, a mea era asa pe la 16 saptamani sarcina trecuta![]()
Maine mergem si noi la eco, abia astept!!!
Alinutza, imi pare f rau pt ce s-a intamplat iti doresc multa sanatate si tarie sa treci peste!!!
Floricika
7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
anamariacs spune:
'naziua, dragelor..am avut de citit nu gluma!
speram ca printre toate comentariile frumoase..sa nu gasim si postul Alinitzei
! Alinutza, imi pare sincer rau pentru ceea ce trebuie sa treci! sper din toata inima sa iti revii repede si si te inscrii intr-o noua Odisee! DD ne ajuta pe toti!
in rest, ati fost mamici harnice in we asta! noi am stat acasa, cu treburi gospodaresti, dar ne-am si odihnit f mult si f bine! a fost excelent, sincer! sotul meu este f activ, noi nu prea stam acasa in we, dar de data asta cred ca si vremea si-a spus cuvintul! pentru mine a fost perfect..cind simteam ca ma ia oboseala ..pac ma intindeam 20 min..si era super!
trebuie sa va spun ca vineri seara mi-a fost f f rau..pentru prima data in 13 saptamini, am lasat stomacelul gol, am aruncat tot ce papasem..si culmea..m-a luat de la metrou..si s-a intimplat pe strada..groaznic..noroc ca tata lu'bb era cu mine..eu ma tineam de picioare lui sa nu pic, iar el ma stringea de cap ca sa scap mai repede de momentul in cauza! sa nu va mai zic ce "misto" a fost de dimineata, papilele mele simteam toate "aromele" neplacute

dupa mi-a mai trecut...in rest ok..da, si pe mine ma mai tine burtica asa..in partea de jos a abdomenului, si spatele mai face figuri..dar mergem inainte..sunt simtiri inerente in sarcina..
asteptam noutati,
toate "2 in1" si nu numai
ana-maria
13 weeks
ganesha spune:
Buna burticutze,
Sper ca aveti un inceput de saptamana bun, eu am inceput saptamana magnific
cu buda in brate
,am crezut ca am scapat de aceste stari"minunate" dar vad ca au revenit iar dupa o sapt de pauza.Si am niste migrene ingrozitoare
, voi ce faceti pt durerile de cap?
In rest, vreau si eu zapada
, ca la 20 de grade nu-mi vine sa cant colinde
.
11+
mamica oana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha voi ce faceti pt durerile de cap? |
Eu beau cafea,o cescuta dimineata.De cand aplic tratamentul asta,nu mai am probleme.Pe mine ma durea de la tensiune foarte mica.Poate la tine alta-i cauza.
Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
15+
bebe2
CarlaV spune:
BebeBeca, ai perfecta dreptate in legatura cu alaptarea, ma bucur mult ca mai exista femei care gandesc astfel 
.
Si eu am inceput saptamana cu buda in brate, de fapt nu e nici o diferenta fata de pana acum, mi este in continuare ingrozitor de rau si ziua si noaptea. Cu migrenele nu fac nimic, cu greata nu fac nimic, astept sa treaca si sper ca bebe sa fie bine.
In rest, nu sunt in stare sa fac nimic, abia ma mut de pe fotoliu pe canapea si inapoi, singura variatie este cand alerg la baie sa-mi exprim dragostea fata de buda. Nu stiu ce sa mai incerc sa mananc sau sa beau, nici apa nu o pot pastra in stomac, nici citricele, nimic. Nu m-am mai urcat pe cantar de 2 saptamani, dar deja pierdusem 2,5kg in 3 saptamani.
Cam asta despre mine, nimic nou, nimic spectaculos. O sa mai intru pe aici sa raspund la intrebari in masura in care ma pricep.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
Oana si eu am tensiunea mica si beau dimineata o cescuta mica de cafea in care adaug si cateva picaturi de zeama de lamaie( lamaiai in cafea este f buna pt durerile de cap)dar dupa-masa ma apuca din nou durerile de cap iar spre seara devin insuportabile.Cred ca aceste migrene sunt si de la fiere dar desi dau afara din fiere si seara nu mi se imbunatateste situatia cu tartacuta.
11+
anamariacs spune:
dragelor..si pe mine ma mai incearca cite o durere de cap de nu stiu unde sa ma bag 
..parca mi se desfac oasele capului de durere..nu stiu dc asa patiti si voi..dar e cumplit..
durerile astea le aveam si inainte..si treceau numai cu ketonal..acum..ce sa fac..kentonal nici gind sa pot lua! deci indur..cit pot..cind simt ca nu mai pot..iau o jumatate de algocalmin, ma leg la cap si stau in pat..partea nasoala e cind ma ia capul la birou!! cum sa ma leg la cap, la birou??!! offffffffffff!
cam atit..nu prea am papat azi, nu ne-a fost fomica din pacate..
diseara ne duce tata la concert de muzica folk la polivalenta..abia astept..imi place f mult muzica acelei perioade..
va pup, 2 in 1
ana-maria
13 weeks
dadadada spune:
Buna fetelor,
Eu in weekend nu prea intru, dar am reusit acum sa va citesc din urma.
Astazi am fost la medic sa imi iau interpretarea analizelor la bitest (totul este in ordine).
Pe 12 decembrie sunt programata la triplutest (am vazut ca sunt pareri pro si contra, dar am zis ca e mai bine pentru linistea mea).
Cum pana acum fusese totul prea frumos fara greturi fara nimic de cateva zile m-a luat o durere de spate groaznica, si ma doare si burtica din cand in cand.
Avand si un serviciu ce presupune sa stau pe scaun de la 8:30 la 17:30 (18:00) va fi o mare distractie.
O zi buna!
13+
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flavia_alt Buna ziua burticutze, Sper sa avem toate o saptamana cat mai buna si cu o gramada de vesti bune. Nici eu nu am putut raspunde de dimineata din cauza ferestrei. Iubita, daca esti amabila Eu maine merg la eco si sunt nerabdatoare, sa vad daca totul e bine, pt ca nu mai simt absolut nimic, decat sanii care ma dor si au crescut cu un nr. La noi e foarte frumos pentru ca a nins mult de doua nopti, si e zapada foarte mare. Pupici la toate si sa veniti doar cu vesti bune. 11 |
draga mea, eu iti spun cu placere, dar pana in ianuarie nu mai are loc la programri, pe mine pe primeste oricand ma duc, ca nah, sunt un caz special lui, o lupta pierduta cum zicea el, dar nu tot razboiul....
e vb de dr molnar claudiu, lucreazaa la medcris, si la spitalul judetean..
12+http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/