FIV 202

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Moniland

FELICITARI !!!!

ma bucur nespus pentru tine si iti doresc din suflet numai bine !!!!

Sheri
optimista ca intotdeauna ma bucur ca nu renunti si in ianuarie probabil o sa fim colege de fiv.
bafta tuturor fetelor care sunt in asteptare si bineinteles in plin tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Felicitari Moni!!
Am intrat special sa vad ce ai facut!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Sheri,, te si iti doresc putere sa mergi mai departe!

Moniland FELICITARI si sarcina la termen!!!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Felicitari Moniland!

Bine v-am gasit, fetelor!
Din inima va doresc la toate succes!

Este prima data cand scriu, de 3 luni am descoperit acest forum si tot de atunci ma fascinati - cu solidaritatea, altruismul, curajul si optimismul vostru. Daca nu ati stiut pana acum, e timpul sa aflati ca trairile voastre sunt molipsitoare, desi nu ma cunoasteti, imi dati putere pentru indeplinirea visului de a avea un

Sunt sigura ca mai sunt si alte fete care viziteaza din umbra subiectele. Pentru voi si pentru ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Sheri
moniland FELICITARI1 sa fie cu noroc si sarcina usoara 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moni ma bucur tare mult pentru tine...ai mai inveselit atmosfera cu vestea asta.

Si eu mai am putin pana o i-au de la capat...luna viitoare analizele....saptamana viitoare imi trimit sotul la spermograma, ca sa eliminam o posibila problema noua, ca doar au trecut peste 2 ani de la ultima si nu stim ce surpriza avem. La mine sper ca prolactina sa fi scazut...dar probabil ca ma imbat cu apa rece, mai ales ca ultima oara am alaptat luni - in ultima luna alaptam o data la 2-3 zile. Inhibina B se face in vreo anumita zi a CM-ului. Apropo si i-am spus prof-ului ca vreau gemeni, ca p[oate am noroc de data asta. Pussi da doamne draguta sa ai gura aurita.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

monilland felicitari!era si cazul sa reusesti,,,,,,
sarcina usoara ! sa va DD un bebeu sau bebei sanatosi care sa va umple sufletelele de bucurie!!!
in seara asta fac pregnilul si sambata am punctia...

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sheri, , vei fi printre primele burtici de ianuarie

Moni, wow ce faloare, sa ai o sarcina de vis, fara nicio problema, sa te bucuri de minunile din burtica si sa le tii in brate peste vreo 38 de saptamani

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONICE MA BUCUR,FELICITARI ,SIGUR SUNT DOI LA ASA VALOARE,ITI DORESC SARCINA USOARA LA TERMEN. SHERIimi pare rau pt nereusita,dar imi place ca esti optimista si sigur vei reusi data viitoare

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONI,felicitari si sa dea domnul sa fie totul bine pana la sfarsit!!!!Adica bebe nascut la termen,sanatos si norocos si sarcina usoara!!!Nu e neaparat sa fie gemeni la valoarea asta,prietena mea cea mai buna a avut valoarea peste 800 la 10 zile de la transfer de blastocisti,neavand gemeni ci doar un bebe supersanatos.

Kora,pup fata si nu te lasa,uite la Moni dovada ca se poate.
noi suntem bine,ne grabiram un pic cu pozele de iarna si va invitam sa ne vedeti cat de frumosi crestem dar numai daca va puteti abtine de la deochiat http://good-times.webshots.com/photo/2349059100072337911KLHKEl si pe bunica sa vina din Romania pe 5 decembrie,....ca sa ne putem apuca si noi de treburi serioase.Bafta la toate fetele!!!

Mergi la inceput