FIV 202

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Catalina astept ce sa fac, mi.e tare frica sa vad o singura liniuta, plus ca eu nu am cu blasto. tie si la burti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANTOimi pare sincer rau. CATALINAfelicitari si sarcina la termen,sigur esti insarcinata

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

KoraPop, multumesc pt raspuns!
Fetelor, va tin pumnii sa iasa beta mare maine! Eu va citesc in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi va multumesc si va pup pe toate. Sunteti formidabile si sincer optimismul vostru in ceea ce ma priveste ma face sa ma simt mult mai bine...sper miercuri totul sa fie in regula....de nu....cum vrea bunul Dumnezeu.

Mergi la inceput

Blanche io cu liniutele am stat bine. Cu bhcg -ul mai nasol. Asta da tarie de caracter. :) Nu as fi rezistat sub nici o forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Catalina, ai facut ce ai facut si m-ai scos din barlog. Astea sunt vestile care ne dau curaj sa o luam de la capat.
Mai ca m-as mai apuca si eu de un nou FIV.
Felicitari, Dumnezeu sa te aiba in paza si cu siguranta peste 9 luni o sa vedem un bebe frumos si sanatos de mami Catalina.

Anto, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin durerea unui esec, dar iata ca avem exemplul fetelor care au reusit dupa multe esecuri. Nu se ramane decat sa speram ca data viitoare Dumnezeu isi va intoarce fata si catre noi.

Ioanatugs iti doresc ca de aceasta data totul sa decurga f bine si sa iti implinesti visul de a fi mamica. Te admir pentru curajul si tenacitatea ta. Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

2bobocei multumesc frumos iubita Si de ce sa nu incepi un nou Fiv??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mie de liniute mi.e frica, sa nu mai zic de beta daca e testul negativ, sa vad eu II si sa vezi ce nu ma satur de ele . Beta al tau creste tare frumos, hai mai uite.te odata sa vezi ca se dubleaza pe bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Mie de liniute mi.e frica, sa nu mai zic de beta daca e testul negativ, sa vad eu II si sa vezi ce nu ma satur de ele . Beta al tau creste tare frumos, hai mai uite.te odata sa vezi ca se dubleaza pe bune

ziua 7 - 18 ziua 9 - 36 s-a dublat, corect. ziua 12 - 82 (deci 3 zile ) -trebuia sa fie 105.
Da io m-am tot gandit si impreuna cu prietenele mele am ajuns la concluzia ca-s gravi cu little stewart . Fa tu pipi pe betisor ca stiu eu....esti gravi.Mi-a soptit little stewart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Catalina, fata draga, ma bucur mult, mult de tot! Vesti d-astea bune vreau sa aud mereu.

Cu drag,
Raluca

Mergi la inceput