FIV 202
Raspunsuri - Pagina 22
KITTA spune:
Catalinama bucur nespus ca ai reusit. Inseamna ca am cetit bine prin gaura verighetei si numai asta ma mai tine sa merg mai departe cand vad ca toate fetele carora le-am ghicit reusesc rand pe rand...Deci, o sa ne vina si noua randul Koricico
Poate ne mai spui tu detalii din culise despre clinica asta...
luck spune:
Cristal1995 
Si eu cand am inceput tratamentele pentru fiv aveam tsh=2 iar acum dupa 1 an si ceva am 3,8 deci aproape 4.Si mie CM mi-a venit la 16 ani (si acum am 39 impliniti de 1 luna)dar dereglari nu am avut niciodata , intotdeauna CM mi-a venit ceas.
Temerea mea e calitatea ovocitelor cu care am avut probleme si pe care le-am pus pe seama fsh-ului mare dar eu stiu ,,, poate si tsh -ul sa influenteze calitatea ovocitelor ?Nu am un raspuns clar la problema asta inca.De asemenea asa cum zici si tu raspunsul slab la tratament.Eu am avut 3 menogon+ 2 gonal deci din punct de vedere al cantitatii ma incadrez si eu in categorķa spusa de tine ![]()
Doctorul cu care fac fiv in Ungaria nu imi recomanda tratament pt tsh-ul meu.El considera ca pana la 4.4 e OK.Bineinteles ca i-am spus ca stiu ca am citit ca valoarea lui ar fi bine sa fie in jur de 1 dar mi-a repetat ca asta e opinia lui.
tamaryllis
stiu ca doctorul de care zici si care cred ca e acelasi cu doctorul meu nu indica scoaterea trompelor numai in cazul in care el vede la eco lui hidrosalpinxul.Dar in cazul tau , daca e stabilit la laparo ca il ai ,nu stiu ce sa zic.Stiu ca acel lichid dauneaza embrionilor.Dar eu zic sa mergi la o consultatie , iti spui neaparat punctul de vedere si apoi te hotarasti.Bafta !!
anto 

catalina
FELICITARI !!!
draga mea , ma bucur nespus pentru tine si iti doresc sa-ti mearga totul super bine in continuare.
carmendu spune:
catalina-
iti doresc numai bine si sa vezi cele doua liniute si valori cat mai mari la bhcg.
te citesc din umbra si te admir pentru tenacitate. 
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
ellanik spune:
Catalina felicitari pt reusita .Fii vesela!Ai de ce!
Monilad fericita cred ca mai esti! Mai ales ca ai doi iepurasi.Unde ai facut fiv?
Antosit sorry pt ce ai patit dar nu te lasa.
Eu merg in decembrie la dr.Ron-el la MNL si din ianuarie ne apucam de treaba .Poate da Dumnezeu sa iasa din prima .Daca nu, nu ne lasam!Incercam pana se lipeste coca de mine.Va pup pe toate !
anes spune:
Catalinaaaa
, iubita, a inceput sa imi bata inima cu putere cand cineva a intrat la odiseea noastra (nov-dec) sa ne spuna ca "cineva" drag noua are o veste buna! Am intrat imediat sa vad cine, am sperat sa fii tu! Sunt atat de emotionata, Doamne! M-am gandit de atatea ori la tine si imi era atat de teama de vreo veste negativa! Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie bine, iar samburelul tau sa isi intalneasca mama si sa o priveasca in ochi! 

Scuzati fetelor ca dau buzna la subiectul vostru, dar Catalina este o draga prietena de la odiseea noastra si pt. mine in special. Eu am o sensibilitate pt. gravidutele ci FIV, pt. ca noi (din cauza unei probleme de fertilitate a sotului, care di fericire s-a rezolvat), era sa apelam la reproducerea asistata.
Va doresc tuturor sa va tineti pruncii mult doriti in brate pt. ca ii meritati la cum luptati pentru a-i avea! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
muffinuta spune:
Buna seara,Anto!Buna seara tuturor fetelor!
Anto din tot sufletul imi pare rau si inteleg extrem de bine de aici de departe de casa durerea ta.dar nu inceta sa speri.Eu sunt la o varsta la care sanse sunt extrem de putine si tot inmugureste in suflet speranta.Nu ma cunoaste aproape nimeni pe acest forum.Azi am fost la doctor pentru primul eco si desi mi-au schimbat tratamentul cu unul mai intensiv pentru babe ca mine mi-u spus ca nu am facut mare branza tot cam ca la primul IVF.Dezamagirea e imensa.Acum oricum sunt pe drumul asta,mai ciudat este ca nu am deloc pofta de mancare mi-am pierdut complet apetitul.Aici tratamentele difera destul de mult comparativ cu ce am vazut in Europa.Mi-e teama si imi doresc ca atunci cand ar fi fost vremea cineva macar sa imi fi soptit la ureche sa fac copii cat sunt tanara.Fetelor,nu faceti ca mine!
Curaj tuturor si multa bafta!
Dintr-o tara ciudata dar extrem de frumoasa si cu multa speranta in suflet va imbratisez cu drag pe toate luptatoarele.