FIV 202
Raspunsuri - Pagina 15
KoraPop spune:
medamaya sa fie cu noroc acest FIV!Doamne ajuta!
Anto sunt cu pumnii stransi pentru tine!Astept bhcg maaaaare!
impatience eu stiu ca tot in zi 2-4 de cm se face si TSH la fel ca si celelalte hormonale.Numai prolactina se face in orice zi de cm.
Mie mi-a venit sambata cm in sfarsit,dar are o culoare maro-negru,e un alt fel de cm...In rest sunt ok,astept sa ma sune dr. Cocei sa imi spuna ce voi face in continuare.Vreau sa fac cate o eco, macar,lunar si probabil intre timp voi face si tratament pentru endometru.
Fetelor ieri l-am vazut pe prof. Marinescu la un interviu pe B1 TV.Dumineca viitoare va fi continuarea.A vorbit despre FIV in cea mai mare parte a interviului.Voi l-ati vazut?
Va
pe toate si va tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
tamaryllis spune:
Buna fetelor! Nu am scris la acest subiect pana acum, insa v-am tot citit de 2 luni. Am si eu nevoie de un sfat!
In urma cu aproape 2 luni am facut laparo, iar in urma acestei operatii mi s-a pus diagnosticul hidrosalpinx bilateral. Medicul mi-a recomandat 6 luni incercari "naturale", apoi scoaterea trompelor si fiv.
M-am decis pt fiv Ungaria, iar in decembrie voi merge la Szeged pt o prima consultatie! Am totusi o nelamurire: am inteles ca medicul de acolo nu recomanda in toate cazurile scoaterea trompelor cu hidrosalpinx inainte de Fiv! Cu toate ca eu i-am zis sa ma programeze in mai 2009, dupa laparo de scoatere a trompelor, el m-a programat in decembrie. Nu stiu ce o sa fac daca o sa-mi spuna ca nu e nevoie sa imi scot trompele!
Eu inclin sa-i dau dreptate doctorului care m-a operat cand vine vorba de trompe cu hidrosalpinx! Plus de alta am mai citit si pe la FIV in Austria si medicii de acolo au aceeasi parere: trompele astea nu sunt bune de nimic!
Am mai vazut totusi si reusite FIV fara trompe scoase.
Sunt nelamurita! Si nu stiu ce sa fac!
Voi ce parere aveti?
Multumesc!
Mult succes fetelor in asteptari! Si celor in focuri!
KoraPop spune:
tamarillys se pot si clipsa trompele,dar nu stiu de ce sa le mai tii daca tot nu sunt bune si oricum trebuie facuta laparo.Multa bafta!
vally multa bafta si ti la ET!Tu faci ET la 48 de ore?
Kora
CARPE DIEM!
vally spune:
KoraPop da, fac ET la 48h,adica azi pe la 13:oo;am 5 embrioni de cate 4 celule 
pe mine inca ma mai doare burtica de la punctie.e normal?
tamaryllis : si eu stiu la fel:trompele trebuiesc scoase pentru a mari procentul de reusita Fiv;bafta multa!iti tin pumnii
bafta celor care asteapta rezultate saptamana aceasta
ba doresc o saptamana minunata si plina de realizari tuturor

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
Blanche25 spune:
Antosit 

Ioanatugs, Madamaya, sa fie cu noroc acest inceput si Mosul sa va aduca teste cu II.
Cristal iti tin pumnii stransi tare ca de aceasta data sa ti se indeplineasca visul
Koricica 
KoraPop spune:
vally da, e normal sa mai ai dureri de burtica,chiar si dupa ET e foarte posibil sa ai dureri ca si la cm.Nu inteleg de ce nu iti mai tine embrionii o zi macar.Cu blastocisti nu se face la clinica lui T?Inca odata iti doresc multa bafta,daca DD vrea vei reusi!
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Antosit, te asteptam cu un bhcg bun!
Vally, bafta multa la ET, durerile de burta sunt normale, probabil ca ti-a spus si dr. ca, dupa punctie, sa bei multe lichide, vor trece...cati transferi?
Moniland, cum mai stai cu simptomele? eu - nimic,nimic...
Ioanatugs,medamaya, 21ali, dariaioanaxx, spor la injectat si sa aveti o productie buna!
Blanche,Elenada, Lindutza, pe cand testul...?
Kora
, fata frumoasa si puternica.
Ana
dariaioanaxx spune:
Kora- probabil ai avut progesteronul f. OK; mie a doua menstra de dupa Fiv a fost numai cu pete maro, timp de 3 zile;
pupici si tot inainte !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
catalina2307 spune:
in primul rand felicitari burticilor .
Moniland - pup fata gravi si sa ai o sarcina usoara si la termen.
Am citit tot si multumesc fetelor care s-au gandit la mine, pup fetele care mi-au fost alaturi si sincer....imi pare nespus de rau pt toate vestile proaste.
Sa va zic si unde am disparut eu ca magaru-n ceata. Dupa punctie am reactionat urat(hemoragie interna) asa ca m-au internat in spital cu perfuzii, transfuzii, tot tacamul. Am stat 4 zile in spital. M-au exernat luni iar miercuri aveam ET. Din 12 ovocite au ramas 4 blastocisti.
Am iesit din spital deranjata la stomac. Deranjata rau. In ziua ET m-am rugat sa nu ma apuce pe masa. In fine....am transferat 2 blastocisti iar doi sunt pusi la pastrare.
Concluzia - in ziua 6 s-a pozitivat usor testul de urina, in z7 am avut BHcg 18 in ziua 9 Bhcg 36 iar azi in z12 - 82. Deci valori foarte mici care din nefericire nu imi dau voie sa fiu optimista.Cum vrea Dumnezeu ....
LucaLuca spune:
Catalina!!!
Ai test pozitiv!!! Nu sunt mici valorile, ai inceput tu sa testezi foarte devreme, uite, continua sa creasca, ai un singur pui, un luptator!!
Ca ma bucur, ce ma bucur!!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/