FIV 202

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca ,fata draga, stiu ca te bucuri si ca intelegi mai bine decat oricine ce simt.....teama, disperare, speranta......dar valorile sunt mici....si in afara de asta simt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Femeie, potoleste-te. Ai inceput, ca si data trecuta, sa testezi foarte-foarte devreme! Cat ai fi vrut sa ai, cate jde de mii? :)) E pozitiv si creste, asta conteaza.

Felicitari, felicitari, tie si taticului!

Destreseaza-te, e de bine! Are Dumnezeu grija, zilele astea ar fi trebuit sa nastem, la tine deja s-a intors unul dintre ingerasi. Fii calma si serena, bebe deja se dezvolta si are nevoie de toata energia pozitiva de la tine!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Stiu....probabil de aceea am si starea asta.....pentru ca zilele astea ar fi trebuit sa nastem........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina ce veste minunata!!!!FELICITARI din tot sufletul!Eu zic ca e totul foarte bine,fii calma si fericita pentru bebe din burtica!Stii tu ca puisorul simte toate starile tale,asa ca ofera-i dragoste,liniste si multa bucurie,aveti toate motivele!Poate ca e chiar mai bine ca e unul singur de data asta si va fi totul bine pana la nastere!Doamne ajuta!

ana_p ce bine de tine!Sa fii graviduta cu gemeni si sa ai si sarcina usoara ,fara simptome,greturi etc!Tine-o tot asa!

Blanche tin pumnii!

Antooooo Doamne ajuta!La ce ora primesti rezultatul?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Buna ziua !
Azi la mine este a 7 a zi de la ET si simt ca numai trece timpul pana joi cand voi face Beta hcg, azi am fost la un pas sa fac un test de urina dar mi-a fost frica.
Aseara am avut un presentiment ca nu o sa fie bine, nici burta si nici mijlocul nu ma mai doare si ma tot gandesc e bine nu este bine, ca sa numai zic ca sambata dimineata am avut un mic accident de masina care m-a zgaltait ceva si m-am si speriat, dar cred ca am trecut cu bine.
Fetelor care au fost la voi semnele, stiu ca este diferit de la organism la altul , dar....., singurul lucru care ma doare sunt sanii care sunt foarte sensibili.
Va pup si astept raspuns de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Si eu ma bucur, si eu!!!
FELICITARI DRAGA CATALINA, SARCINA USOARA, FARA PERIPETII SI LA TERMEN!!!!!!!!!
Este un luptator, vezi ce frumos se dubleaza beta, hai capul sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Catalinaaaa!

...felicitari iubita si sarcina cit mai usoara.....sa auzim numai de bine in continuare... ...

Antosit ...hai cu beta +...

tuturor, un tren de si un car de noroc sa ne-ajunga la toate cite-un strop!!!!

Mergi la inceput

Luca, Blanche, Kora, Liliana . Sunteti grozave. Mai ca incep si eu sa cred ca sunt gravi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

kora, saru mana! tu ce faci?
cata...ESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Aici sunt, de azi dimineata!Dar nu stiu ce naibia are calcuatorul sau netul ca ma chinui de ceva ore sa scriu dar nu pot sa trimit!!!
Rezultatul il am dupa ora 15!Cum aflu ceva , vin la raport...sper sa fie bine!

Catalina felicitari si eu zic sa fi mai optimista, trebuie sa fie bine ca prea te-ai chinuit!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput