Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 6
alice_is spune:
Voi pe unde sunteti?
Am incercat sa pun poze cu alexia si nu se vad, oare unde gresesc?
Edit: cred ca am reusit
Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008)
Celia spune:
Alina, multumim de foto...frumoase , sunt niste amintiri peste ani ...cum se iubesc fratiorii...
Lacramioara , multumim. Urate peripetii cu inundatii. Bine ca e Stefy ok, ma bucur.
Kriss, dar ce harnicuta ai fost astazi la bucatarisit... Pupici Alesiei sa-i treaca durerile si sa-i iasa mai repede dintisorii.
Vonhelen, felicitari . Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de el. Refacere usoara.
Byu, ma bucur caci Casian e bine.
Danyelle, voi ce faceti? Ati dus-o pe Amalia la bunici?
Oana , cum e petrecerea cu Victor? A inceput bairamul celor mici? Cum e cu zapada mai la nord ? Ce spun cei mari?
Michelle, ce mai face Domi ? Cu cine mai vorbeste la telefon? Cu tati vorbeste?
Ella , buna ideea o intalnire la sanius...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Eu astazi am fost la penultimul curs de pe semestrul asta pana dupa amiaza, apoi mi-am luat fetita de la maica mea , am recuperat de pe forum...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelle005 Miha am auzit ca azi iar va petreceti |
Daaaa...
A fost frumos...nu asa cum mi-as fi dorit,dar cum in viata nu le poti avea pe toate,zic eu ca e bine.
Am sa pun si cateva poze acus.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
oana8188 spune:
Miha, imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut Vreau si eu reteta de "motate cu frisca", pentru maine
Kriss, eu as avea vreo 15 de dat jos. Ce ai luat? Fara reteta? Ca am auzit ca iti trebuie pt din astea... si ce efecte adverse au avut?
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
kriss79 spune:
Oana,eu am luat si iau Capsula de slabit.cea retrasa de pe piata in urma unui scandal aparut pe la tv prin oct..am inteles ca nu mai sunt pe stoc la importator, in tm.sunt chinezesti,din plante.o cutie 30 pastile,una pe zi.pret 94-108 lei(dep.de farmacie)nu se recomanda la gravide,minori,cei cu probl de inima,rinichi,diabetici.reactii adverse posibile:uscarea gurii,tahicardie,insomnii,ameteli.
Eu am avut doar uscarea gurii si cateva nopti,la inceput insomnii..
Nu treb sa faci greva foamei,scrie clar ca treb sa mananci macar dim si la pranz..iti da senzatia de saturatie..intr-adevar din prima zi nu iti mai e foame..
se mai gasesc la farmacii, dar treb sa incerci la mai multe..
daca dai cautare pe google gasesti mai multe informatii daca te intereseaza.
Nu mi-a treb reteta.dar farmacista e atenta la cine cumpara,te intreaba daca ai probleme, daca ai mai luat samd..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
oana8188 spune:
Kriss, mersi pt info!
Pentru mamici:
5 lucruri pe care nu le vei intelege niciodata
1. De ce se imbolnaveste copilul tocmai cand ai mai multa treaba la serviciu.
2. De ce se nimereste sa fie ceva urgent de facut la serviciu tocmai cu 10 minute inainte de terminarea programului tau.
3. De ce sotul asteapta de la tine sa poti sa speli, calci, gatesti si sa plimbi si copilul desi ai inceput serviciul.
4. Cum de poti sa faci toate acestea zi dupa zi.
5. Ce Dumnezeu faceai pe vremuri, inainte de afi mamica, in atatea ore?!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Miha, fff frumoase pozele. Ai niste copii minunati. Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi. Amira m-a terminat aici. Si titlul e de mare efect. Bufonul e un dulce. Iar tu esti in mare forma. Tare bine te prinde noua freza.
(vezi, de tort nici nu mai zic nimic; n-am atatea laude la tastatura asta)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana8188 Miha, imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut Vreau si eu reteta de "motate cu frisca", pentru maine Kriss, eu as avea vreo 15 de dat jos. Ce ai luat? Fara reteta? Ca am auzit ca iti trebuie pt din astea... si ce efecte adverse au avut? Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007 www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Ce e maine?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI