Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 5
kriss79 spune:
salutare
Eu am fost ocupata de dim prin bucatarie facand ceva de mancare:o tarta cu prune,pui la rotisor si pilaf.
Fiica-mea bineinteles simtind ca e weekend si-a facut de cap, abia mai inainte a adormit, sculata de la 7 jumate..
E lapovita si e urat..of,urasc iarna!
Alynta,ce noapte urata..of
Oana8188,asteptam atunci poze noi.stai linistita,la varsta Alexandrei si a mea avea sub 9 kile.conteaza insa si cu cat s-a nascut..daca ea e vioaie si e sanatoasa, nu sunt probl.activa suntem si noi.inclusiv cand mancam ne bataim in scaunul de masa.
Cantarul ei nu are baterie si se gasesc greu..asa ca am cantarit-o pe al nostru.eu prima,dupa aceea eu cu ea in brate.am facut pe calculator scaderea sa nu gresesc.are vreo 9,300 gr!!mi se parea mie ca e mai grea de acum..Greutatea ei e cam cat am dat eu jos pana acum de cand am inceput actiunea
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
alynta27 spune:
Mai Kriss dar ce harnicuta esti tu! Cum ai prunele-dulceata sau congelate?!
Mihamora, Lacra multumesc! Azi vad ca tratamentul incepe sa dea roade! Tuseste mai rar si mai putin! Acum e la nani!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
congelate Alina
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
moldoveanca spune:
Ninge???Vreau si euu.Multumim fetele e urari aseara a fost bine si a dormit linistit,problema e ca ma chinui cu el in pat.e obisnuit sa doarma la el in patut si cum il iau se foieste non-stop.Asa ca l-am lasat in patut si ma trezeam foarte des sa-l verific.In schimb are niste muci si o tuse ceva de speriat.Nu inteleg de unde nu l-am scos afara de cateva zile nu a intrat in contact cu nimeni bolnav
teo
iulia-stefy spune:
Intreband despre vaccinul antigripal am primit asta . Cititi si voi. Mi se pare incredibil.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
oana8188 spune:
Kriss si Alexandra se bataie in scaunul de masa de ma dispera. La fiecare masa avem "accidente" cu mancare, ca nu ii nimeresc gurita. Siz ici ca ai slabit? 9 kg??? Wooow, da-mi si mie reteta pleaaaase!
Eu poze mai am la semnatura, da is mai vechi.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ella10 spune:
Buna seara!
Mama ce a mai nins azi...pacat ca nu s-a asezat,ne organizam o intilnire la sanius
Multa sanatate bolnaviorilor;
Bia mea imi scoate tot de prin sertare,e foarte harnicuta ce sa zic...e asa de comica cind ii zic ca nu e voie si se uita la mine si ride...stiti si voi cum e ca doar ati trecut prin asta
Kriss spune-ne si noua reteta ta de slabire...ce bine mi-ar prinde si mie sa slabesc citeva kg
Alynta ti-am admirat pozele si pe Davidutul cum pupa el burtica si o mangaie si pe finutul tau care e un dulce sa-ti traiasca
Ce faceti voi pe o vreme ca asta?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
alice_is spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella10 [Ce faceti voi pe o vreme ca asta? |
Noi am fost la cumparaturi, acum ne-am intors
Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008)
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alice_is
Noi am fost la cumparaturi, acum ne-am intors Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008) |
Noi, adica eu si Victor am tras un sooooomn!!! Baietii cei mari sunt plecati la bunicii de la Radauti, asa ca ne-am destrabalat noi, astia mici. La noapte cred ca dam bairam. Ca dupa atatea ore de somn nu ma mai astept sa adoarma la 9 cum face de obicei.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
am zis ca iau pastile de slabit de 2 luni.prima luna am dat repede jos, acum stagnez de vreo 2 sapt..cele care nu aveti de dat jos multe kile nu va recomand, ca nu sunt foarte sanatoaseeu as vrea vreo 15 kile sa dau jos, 9 am dat, mai am ceva de dat..
noi nu am iesit nicaieri cand am vazut ca bate si vantul si e frig tare..ne-am delectat cu crizele de plans si nervi ale fetei, care e la o tura de iesit dinti(probabil canini)..sa va zic ca se duce la mobila si incepe sa o roada incat se vad semnele pe ea?o sa aiba ce arata la copiii ei
insa acusi mergem la baita si la nani
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an