Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
mai fetelor dar pe unde umblati?????????
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Helau!
Si noi suntem pe aici,ne-am trezit cam tot pe la 7;
Ce vreme urata!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Multumim de cafea Michelle chiar acum o savurez.
trezirea somnoroaselor
trezirea somnoroaselor
Si eu tot pe la 7 m-am trezit, adica fii-mea, nu-s ce a avut, toata noaptea a fost agitata
Miha am auzit ca azi iar va petreceti
Felicitari VonHelen.
Moldoveanca ce patanie; dar cate grade erau in casa? Eu incerc sa mentin o temperatura de 22 grade in casa.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
Buna dimineata!
1. Multumim de aprecieri Miha, Danielle, Kriss, Mihamora si Byu! Asa e la bebe 2 se "arata" mai repede burtica!
2. Ati mai fost l;a Stanley joi?
3. Azi noapte a fost urat... Timp de o ora copilul a tusit continuu! Nu stiam ce sa-i mai facem! Am sesizat ca se uscase aerul in camera. Am pus un prosop ud peste care am picurat ihalator. S-a calmat dupa! De joi a reluat tusea! Ma dispera cu virozele! Il tin la tratament! Sper sa nu ajung din nou la antibiotic! Intr-o luna jumatate- doua a luat de 4 ori antibiotic!
4. Aseara ne-a speriat rau! S-a inecat cu mancare si a inceput sa tuseasca cu lacrmi! I-am dat si lamaie. La un moment dat ii venea sa verse, a si varsat un pic! Numai peripetii!
5. Sa aveti o zi buna! Si un pic mai multa tragere de inima sa faceti treaba decat mine la ora asta! Eu una obosesc foarte repede! Poate ca ma ajuta si David, nu stiu! Dar si boala lui ma da peste cap!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Felicitari Von Helen! Ma bucur ca ai reusit sa aduci minunea pe lume dupa problemem avute!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
oana8188 spune:
Michelle, mersi pentru cafea! Chiar am nevoie!
Eu nu prea fac galagie in generalIar poze din pacate nu am ca de 2 saptamani nu mai am aparat foto. Maine il recuperez.
Kriss, multumim de intrebare: suntem foarte bine, tocmai i-a iesit incisivul nr 2, deci avem 6 dinti in total, mananca bine, dar tot la categoria manechin e, nu are nici 9 kg, e foarte activa, merge mult de-a busilea, dar incearca si un pas, maxim 2 si.... cam atat.
Incerc sa ii gasesc o bona care sa o ingrijeasca si s-o iubeasca; cer prea mult?
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mihamora spune:
Ninge?
Oana - pai nu stiu daca ceri prea mult si eu cer asta Si poze mai vechi de 2 saptamani nu ai, ca pt noi, tot noi sunt Felicitari pentru dintisori!
Alynta- foarte nasol ce povestesti tu despre David, si acum iar e racit?Ofof cred ca v-ati speriat rau aseara, poate de data asta il tratezi din timp si nu mai ajungeti la antibiotic. Multa sanatate!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
Anilansa spune:
NINGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar nu se depune.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Salutare!
Afara ninge si e asa de urat.... Si Stefy a vrut afara si eu nu m-am indurat s-o scot pe vremea asta....
Alina, am vazut pozele si e tare simpatic David cu halat de baie, cand isi pupa fratiorul din burtica... dar si restul.
Dar ce ati tras voi cu bietul David... Cred ca v-ati speriat rau. Multa sanatate la cavaler.
Daniela, multumim de aprecieri.
byu, ma bucur ca sunteti mai bine. Multa sanatate lui Casian si sotului.
Teo, tare greu cred ca a fost. Bine ca acum sunteti bine.
Felicitari VonHelen pentru minunea ce ai adus pe lume ,Tudor Andrei!!Sa fie sanatos! Si tu sa te refaci repede.
Michelle, multumesc pentru . Chiar era nevoie.
Stefy aseara era obosita si s-a culcat devreme iar azi dimineata la 6 ne-a dat trezirea. Noi muream de somn iar ea ne canta "iepuras coconas" si "o vioara mica de-as avea". Chiar va rog, daca aveti pe undeva cantecelul cu vioara sa mi-l trimite-ti si mie. Pe cel cu iepurasul il am.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Salut fetele noi am avut o noapte furtunoasa bebe era rece ca ghiata tremura avea temperatura corpului sub 34 am crezut ca innebunesc.Cam 3 ore a fost asa am sunat la salvare dar nu a venit.Zilele astea s-a facut frig tare pe aici si am to tinut centrala la maxim iar el a fost spraincalzit si corpul a intrat in hipotermie ca sa raceasca circuiteleDeci mare grija,nu supraincalziti copiii sa nu ajungeti ca mine.Acum e bine misuna prin casa doar ca eu sunt terminata de oboseala si stress teo |
Bine ca ai fost tare si ati trecut cu bine peste aceasta situatie neplacuta
Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008)